Алмазний зелений ... Саме тому рішення для зовнішнього застосування не використовується за кордоном!

Для людей, які народилися в СРСР, зелена медицина No 1. У деяких віддалених регіонах нашої країни залишаться алмазні зелені.

Однак не всі знають, що викликає зайву популярність цього препарату в нашій батьківщині і чому він має таку помпійне ім'я.

Ще один цікавий факт, що ніхто не використовує його за кордоном. зелений для медичних цілей. Сьогодні наші редактори намагаються розкрити всі секрети такого звичного препарату як зелений!

Алмазна зелень

Історія походження діамант-зелений Він асоціюється з молодим хіміком з Лондона, який в XIX столітті займався розробкою ліків для малярії.

Він провів багато експериментів з вугіллям тарою: потопає кислоти на ньому, дистильована, дистильована і не тільки. В результаті одного з експериментів вийшла унікальна речовина яскравого пурпурного кольору.

р.

Колір був настільки стійким, що в'язниця не може мити плями від сорочки молодого дослідника. Батько хіміка вводився і відразу зрозумів, як використовувати відкриття сина його для збагачення: «Я не знаю, як є ліки від малярії, і ви вже заробили шматок хліба і вершкового масла. й

Незабаром чоловік відкрив першу рослину для виробництва смоляних барвників. Вчений був настільки успішним у виробництві барвників, які в кінці його життя він зацарював і ставав сер.

Лікарі почали використовувати ці барвники для власних цілей: вони фарбують препарати, щоб краще побачити різні мікроорганізми під мікроскопом. У ході таких досліджень лікарі виявили, що один з барвників, а саме алмазний зелений, знищує мікробів.

Латинська назва для цього барвника - віріди nitenti. Викладений як зелений блискучий. Один з науковців, переклад ім'я в французьку, використовується слово Brillant (який не помилиться, один з сенсів цього слова блискучий).

При перекладі назви російською мовою. У сенсі «діамонду» використовується бурильант. Це смішно, що серед всіх барвників тільки зелений має таке помпійне ім'я.

193479

Однак, якщо ви сказали іноземцю про використання цього препарату, він буде дуже дивним! Справа в тому, що за кордоном ніхто не використовує зелені для антисептичних цілей. Ось чому.

790680, Україна

Декан факультету фармації російського державного медичного університету пояснив, що вчення доказової медицини прийнято на заході. І ще не вивчений молекулярний механізм дії зеленого.

Щоб дізнатися, вам потрібно дорогі дослідження. Але ніхто не проведе багато грошей, щоб вивчити такий простий препарат.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не забудьте розповісти друзям про історію зелені.