Пластикові контейнери зберігання і восьмих способів дати життя Them

І ви часто думали, що найпростіші і незрівняні повсякденні речі в кваліфікованих руках можуть знайти другий життя і грати з новими квітами. Вони зроблять вас гордістю своєї творчості.

І що про пластикові контейнери, які так зручні для перевезення і зберігання речей? Ви можете бути здивовані, але вони можуть бути корисні для більш ніж цього.

Є багато чудових речей. Варіанти перетворення контейнерівВони не тільки допоможуть вам організувати своє життя, але і зберегти гроші, не купуючи, але створюючи комфортні предмети для дому своїми руками.

Ємності пластикового зберігання

Редакція "Сайт" Я приготував для вас 8 геніальних рішень незвичайних за допомогою пластикових контейнерівй Хто думав!

1. Креативна іграшка
    З маленькою фантазією ви можете зробити велику іграшка коробку. Для того, щоб перетворити непристойний пластиковий контейнер, вам буде потрібно тканину і пакувальний папір, який можна легко знайти в магазині. В результаті ви можете порадувати дитину оригінальною, зручною і просторою коробкою іграшок.

2. Дизайнерська сукня
    Пластиковий контейнер може бути красивим елементом інтер'єру. Це допоможе вам: декоративні паперові серветки, клей, ножиці, натхнення і 1 годину часу. Є багато варіантів!

3. Cat лоток
    Туалети Cat досить дорогі. Для любителів котів, є зручний і простий спосіб зробити цей предмет своїми руками. Просто візьміть тару, провітрю і шматочок ковроліну, і ви будете мати горщик, який кот оцінить!

4. Портативний органайзер для ювелірних виробів
    Таке організатор - це просто гонденд для любителів ювелірних виробів! Бісери, ланцюги і браслети часто плутають. Розчинити їх пізніше практично неможливо. Пластиковий контейнер допоможе вам ретельно зберігати ювелірні вироби. Відтрахана кілька отворів на боках і вставляємо металеві гачки. А назовні прикрасити коробку за допомогою різнокольорової стрічкою, тканини або паперу.

5. Лоток для зберігання різдвяних прикрас
    Дуже простий спосіб захистити різдвяні іграшки від тріщин і подряпин. Візьміть пластикову ємність і просвердліть по боках отвору. Потім вставляємо штанги в них, на які можна повісити ювелірні вироби для безпечного зберігання до наступного року.

6. Маленьке тіло води
    Ось ідея, яка просто захопила мене! З пластикової ємності для зберігання речей можна зробити гарний ставок. Це ідеальне рішення для невеликих зон.

7. коробка зберігання пряжі
    Ця ідея ідеально підходить для рукоділля. Особливо тих, хто не може уявити своє життя без в'язання. Метод дуже простий, але дуже зручний. Просто зробіть кілька невеликих отворів в кришці пластикової ємності і зберігайте котушки з ниток в ній, як вам подобається.

8. Будинки для хамстерів і свиней
    Ваш хамстер може призвести до розкішного способу життя в триповерховому пластиковому будинку. Ваш улюбленець зможе їсти, спати і грати на підлозі він хоче. Мрія!

9. Таємна коробка.
    Тут є великий приклад використання двох пластикових контейнерів для зберігання продуктів і макаронів. Як вам подобається коробка?

Ще раз Я переконаний, що уява, творчість, винахідливість і можливість дивитися на речі з іншого кута допоможе знайти блискучі рішення навіть в найпростіших випадках! А що йде на багато речей в житті.

Також я пропоную знайомитися з незвичайними способами використання туалетного паперу, який ви навіть не знали!

Ви думаєте, що ваші друзі будуть зацікавлені в тому, що це? Я хотів би поділитися цими ідеями з ними.