Великі ідеї на літній час. Немає. 3, навіть я можу це зробити!

Неважливо, що ваш край займає, ви завжди хочете його поліпшити. Іноді здається, що садівництво до Недорогий. Але насправді, щоб дати навколишній простір глянець і занурення допоможе прості трюки, довго спробували народні майстри.

ДепозитФотогалерея

Для того щоб зробити гойдалку або скласти свій власний камін, вам не потрібно багато матеріалів і часу. Мені потрібна ідея! Редакція "Сайт" Сьогодні Я покажу вам 11 цікавих ідей, які кожен сподобається.

1. Тут можна будувати керма з винограду.

2. Як милий! І красиві камені можна принести з морського свята.

3. Какті та сукуленти Вони мають серця і серця.

4. Спіральна платформа, викладена камінням, є верхнім стилем!

5. Подивіться на цю красу. Це як квітковий потік заливається з глиняної баночки ...

6. Невелика хитрість, але допустима. Гойдалка буде найбільш відвідуваним місцем у вашому саду!

7. Як виглядає залізнична траса, встановлена в джунглі. Дуже романтичний шлях!

8. Ви можете побачити, що кожен знайдеться в цьому будинку. 94216554

9. Дуже простий у виконанні лавки - вам буде потрібно тільки пара бетонних блоків і гладких дерев'яних брусків.

10. Домашнє вогнище для теплої дружніх зборів на зоряній ніч!

11. Ми любимо наступну ідею Мистериозний східний мінімалізм видно в цьому складі.

Редакційна колегія
При оформленні саду звертайте увагу на просту Природній Дерево, ткані тканини, грубі троси і троси стануть гідним доповненням до дизайну в стилі рустики і гармонійно вписуються в навколишню природу.