23
Що робити старі наволочки
Я нещодавно відвідав шкільний друг шахти. Вона тепер на пологовому залишку і має два нечітких близнюків, що ростуть. Я не можу сказати, що вона має багато вільного часу, але що Ольга зробила мене просто дивним. Що знайти!
Збереглося, що кожна господиня. наволочкиТі, хто вже лівий, але викинути їх, є жито. Вони часто використовуються як ганчі, але є більш вишукані способи повторного використання такої тканини.
Друге життя Старих речей
Зараз в моді. повторення старих речейЩоб зменшити кількість сміття і значно знизити вартість придбання нових предметів.
Редакція "Сайт" Ми запрошуємо Вас ознайомитися з 5 чудових ідей, які можуть бути реалізовані за допомогою старих листів і наволочок. Хто б подумав...
Збереглося, що кожна господиня. наволочкиТі, хто вже лівий, але викинути їх, є жито. Вони часто використовуються як ганчі, але є більш вишукані способи повторного використання такої тканини.
Друге життя Старих речей
Зараз в моді. повторення старих речейЩоб зменшити кількість сміття і значно знизити вартість придбання нових предметів.
Редакція "Сайт" Ми запрошуємо Вас ознайомитися з 5 чудових ідей, які можуть бути реалізовані за допомогою старих листів і наволочок. Хто б подумав...
- Патч-стиль кілець
Для того щоб зробити стьобана ковдру, потрібно пришити різнокольорові шматки тканини і викласти між ними шматочки бавовни. Якщо вибрати яскраві патчі, то в цілому можна отримати дуже стильний ковдр, який прикрасить будь-яку кімнату.
Вважають, що стиль патчерявих досить монотонних. Але, граючи з кольором, візерунками і фактурами, можна створити різні елементи декору і інтер'єру: м'який і ніжний, осінній теплий або, навпаки, яскравий і смішний.
- Декор для маленьких подушок
Будь-яка подушка, особливо диван, можна легко прикрасити за допомогою шматків тканини з старих листів. Франчайз, різні візерунки, квіткові пелюстки є всі великі ідеї для прикраси сірого або чорного дивана подушки.
Р
Дизайн вашої нової подушки до вас. Просто довірте свою уяву і починайте створення!
- Дитячий намет
Ось один я бачив в будинку друга. Не дивно?
р.
Що може бути краще для дітей, ніж у власній наметі, а також для улюблених батьків! Тим не менш, щоб побудувати такий дизайн, мама і тато доведеться працювати важко. Для дитячого намету ідеально підходять яскраві листи, хоча і монохромні білки.
, м. Київ - Вінок на двері
Ви можете зробити це з старого аркуша. дверні заготовкий
- відео
Незвичайний вінок з старих листів і наволочок не залишить байдужим нікого. Це додасть будинку особливий шарм. Для того щоб зробити вінок, потрібно нарізати старий лист на невеликі кола. Потім кожен повинен бути складений навпіл і приклеюється до каркасу з клейовим пістолетом.
29727310 - Килимок на підлогу
Як видно, яскравий килимок у ванній кімнаті або в коридорі з листів не так складно зробити. Для цього вам знадобиться кілька різнокольорових полотен, матовий каркас, швейна машина і трохи терпіння.
Щоб створити такий різнобарвний килимок, потрібно нарізати лист невеликими смужками, перекручувати багато хвостинок з них і прикріпити до основи. Робота є невеликою трудомісткою, але результат великий!
, Україна
Зверніть увагу на те, що це - не доторкайтеся його за будь-яких обставин! Інформуйте персонал магазину і залиште!
До вечору ноги втомлюються, залити свинцевою вагою, перег... Я знаю рішення!