22
Що робити з старою парасолькою
Влітку, коли все навколо наповнене яскравими квітами і ароматними квітами, а крім того, він сповнений соковитими ягодами, які щодня зберігають на кущах і клумбах, ви не хочете сидіти в фаршах міста квартири на всіх. Коли у мене є вихідний або вільний час, я обов'язково перейде до країни.
Два тижні тому, в той час як відпочинок в країні, я бачив, що мій сусід привезти на свій сайт. Я був особливо здивований старий і парасолькай Але що я бачив після 7 днів, просто дивився мене!
Часто буває, що свінгери Вони живуть з життям. На цих шести або сімсот стільцях нарешті висихають, одяг і взуття загорають в вогонь, скриньки пилу в мансарді. Звичайно, це буде краще кинути все.
Мій сусід в країні змінив свою думку про всі ці, на перший погляд, зайві речі. Його приклад з старовинними парасольками, які в короткий час перетворилися в найоригінальніші клумби я коли-небудь бачив, спонукали мене показати маленьку фантазію і предмети інтер'єру. Квіткові клумбий
Такі незвичайні дизайни стануть родзинкою заміського сайту, а їх дизайн обійдеться Вам за заслуги!
Редакція "Сайт"Натхнувшись цими ідеями, вона підготувала для вас 20 геніальних рішень для створення саду мрії за допомогою старих ясен.
Редакційна колегія
Створення клумб в країні своїми руками, не варто виходячи з декоративності, забути про режим дренажу і поливу - в іншому випадку рослини можуть однаково ймовірно вмирати як посухи, так і перегідратації.
Для висадки в таких непрохідних контейнерах, петунії, герані, трусики, фуксія та інші невибагливі красиві квітучі рослини ідеально підходять.
Такі клумби будуть не тільки мальовничі і привабливі кути котеджу, але і можуть стати сполучною лінією, яка об'єднує будинок і сад, будинки і посадки в гармонійну і цілісну картину. Красиві клумби, прикрашені своїми руками з незвичайних матеріалів, допоможуть домогтися просто неймовірного ефекту і зробити свій котедж місцем відпочинку вашої мрії.
Чи знаєте ви черепаху ситуацію на дачі? Не витрачайте час! У вихідні дні ви зможете зробити свій сад. А до краси навколо стає все більш і більше, не забудьте поділитися з друзями і знайомими ці великі ідеї.
Два тижні тому, в той час як відпочинок в країні, я бачив, що мій сусід привезти на свій сайт. Я був особливо здивований старий і парасолькай Але що я бачив після 7 днів, просто дивився мене!
Часто буває, що свінгери Вони живуть з життям. На цих шести або сімсот стільцях нарешті висихають, одяг і взуття загорають в вогонь, скриньки пилу в мансарді. Звичайно, це буде краще кинути все.
Мій сусід в країні змінив свою думку про всі ці, на перший погляд, зайві речі. Його приклад з старовинними парасольками, які в короткий час перетворилися в найоригінальніші клумби я коли-небудь бачив, спонукали мене показати маленьку фантазію і предмети інтер'єру. Квіткові клумбий
Такі незвичайні дизайни стануть родзинкою заміського сайту, а їх дизайн обійдеться Вам за заслуги!
Редакція "Сайт"Натхнувшись цими ідеями, вона підготувала для вас 20 геніальних рішень для створення саду мрії за допомогою старих ясен.
- Старі черевики
Ви можете навіть використовувати старі страви і носити взуття.
При посадці квітів звертайте увагу на дренаж. Його наявність обов’язково! Тільки тоді, коли вона викладається, висаджують землю і квітки. Також не забудьте зробити кілька отворів в водонепроникному взутті.
- Дерев'яний горщик
Такий квітник в сільському стилі можна зробити з дерев'яного відро, маленької бочки або тазу.
- Умберелла
І ось клумби в парасольках я бачив наступні двері. Це просто чарівний, це не так?
Кілька чудових варіантів вторинного використання парасольки. І ви також можете побудувати помилкову парасольку фанери і гілок для такої клумби. Процес більш трудомісткий, але основа під клумбою буде набагато сильніше і прослужить довше.
- Автомобіль
Як вам подобається автомобільний квітник? Я дуже рада про цю ідею!
Дивовижна клумба, виконана в задній частині старого автомобіля, розфарбована в яскравому кольорі, стане ефектним прикрасою подвір'я і справжньою родзинкою всього ландшафту.
- Кошик
Оригінальний. квітка-ліжкоУпорядкований в маленькому непотрібному валізу, він може стати частиною оригінальної садової композиції або самостійного оформлення двору.
р. - Годинники
Просто фантастичний квітковий горщик, виготовлений з вінтажної будильника, безсумнівно, стане важливою деталлю інтер'єру або ландшафтного дизайну.
- Велосипеди
Спальні своїми руками в країні Вони можуть бути побудовані з перевезення. Для цього використовується старий велосипед. Можна копати в грунт до середини коліс, а в кошиках перед і на стовбурі збирати землю, в якій будуть висаджені рослини.
- Садові колеса
Дивовижний приклад повороту старої садової рульки в ефектну клумбу.
- Старі меблі
Ремонт часто замінюють старі або зламані меблі, але рідко хтось усвідомлює, що його можна використовувати для будівництва. сади своїми рукамий Для таких цілей, залізні ліжка, стільці, тумбочки і все, що ваша уява говорить вам ідеально.
Навіть звичайний зламаний стіл можна перетворити в ландшафтний дизайн елемент. Просто подаруйте їй стійкість, копаючи в грунт або обмотуючи ноги мотузкою.
- Квітка люстра
У місцях плафондів старої непотрібної люстри майстриня обладнані приголомшливі підвісні горщики. Я зачарував цю оригінальну ідею!
- Жанри композиції
Незвичайні клумби, обладнані старовинними джинсами, стануть чудовим прикрасою саду або дачі. Хто б подумав...
- Взуття.
Це жито, щоб відкинути старий, але таке улюблене взуття або сандалі. Не проблема, вони можуть легко трансформуватися в чарівні квіткові горщики, які створять чудові композиції в вашому саду.
- Шапки.
Незвичайне висить квітка Кашпо може бути створений навіть від старих солом'яних шапок і шапок. Такі креативні горщики можуть стати яскравою підсвіткою на одному з стін будинку або на дачній огорожі.
- Сумки.
Чарівна квіткові горщики з непотрібних сумок можна використовувати для створення милих садових домовленостей.
- Автомобільні шини
У гаражі будь-якого моториста буде пара шин, які подають їх призначення. Найпростіший варіант для клумби з шин своїми руками вибрати місце рівномірно, укласти шину, засипати родючим грунтом і посадити квіти всередині. І додати клумбу привабливості, його можна пофарбувати в колір, який вам подобається, тому що каучук відмінно тримає фарбу.
А можна також під’єднати декілька шин разом або вирізати фігури з них, створюючи унікальні елементи для декору вашого сайту.
Редакційна колегія
Створення клумб в країні своїми руками, не варто виходячи з декоративності, забути про режим дренажу і поливу - в іншому випадку рослини можуть однаково ймовірно вмирати як посухи, так і перегідратації.
Для висадки в таких непрохідних контейнерах, петунії, герані, трусики, фуксія та інші невибагливі красиві квітучі рослини ідеально підходять.
Такі клумби будуть не тільки мальовничі і привабливі кути котеджу, але і можуть стати сполучною лінією, яка об'єднує будинок і сад, будинки і посадки в гармонійну і цілісну картину. Красиві клумби, прикрашені своїми руками з незвичайних матеріалів, допоможуть домогтися просто неймовірного ефекту і зробити свій котедж місцем відпочинку вашої мрії.
Чи знаєте ви черепаху ситуацію на дачі? Не витрачайте час! У вихідні дні ви зможете зробити свій сад. А до краси навколо стає все більш і більше, не забудьте поділитися з друзями і знайомими ці великі ідеї.
Друг покладіть склянку солі і оцту в спальню. Тепер я з цим трюком теж!
Жінка заливають пшеничні вуха водою. У зв'язку з око вона зробила диво дива!