12
Не промийте, поки ви не знаєте! Найсучасніший спосіб збереження білизни бюстгальтера.
У гардеробі будь-якого представника представниць прекрасної статі є десятки, або ще більш інтимних предметів жіночої нижньої білизни - латунь. Це «знімання» для різних випадків життя: спорт, для повсякденного носіння, вишуканих і елегантних наборів, зимових і літніх варіантів.
Всі вони відносяться до ніжних предметів жіночого гардеробу. Гарний, якісний і комфортний латунь дорогий і вимагає особливого ставлення, інакше вони не прослужать довго.
Миття рук
Правильно зберігайте цей атрибут чистоти жіночності - запорука здоров'я, комфорту і привабливості жінки.
Неприпустимий догляд за лляною погрожує не тільки втрату зовнішньої привабливості, порушення цілісності тканини, але і деформації виробу, що призводить до дискомфорту власника при його використанні. Тому дуже важливо дотримуватися порад по догляду за шкірою для інтимного одягу.
Кожна жінка знає, що бюстгальтер вимагає регулярного миття, але як це зробити психічно, алас, не кожна домогосподарка знає. Редакція "Сайт" Я дав вам поради, як це зробити. мийкаЯ хочу, щоб він працював довше. Тепер це!
Редакційна колегія
Будь-який бюстгальтер краще носити не більше одного дня в рядку. Після зносу латунь слід «бороти» не менше 24 годин. Це дозволяє лімфа тканину повернутися до його колишньої форми.
Таке лікування з цим типом нижня білизна гарантує, що ваші улюблені бюстгальтери прослужать набагато довше і не втрачають своїх якостей.
Після цієї інструкції навіть недосвідчена господиня буде пральняВін довго зберігає естетичну привабливість. Ручна мийка в такій послідовності може зберігати безліч наборів мережива.
Не забудьте поділитися цими цінними порадами з друзями!
Всі вони відносяться до ніжних предметів жіночого гардеробу. Гарний, якісний і комфортний латунь дорогий і вимагає особливого ставлення, інакше вони не прослужать довго.
Миття рук
Правильно зберігайте цей атрибут чистоти жіночності - запорука здоров'я, комфорту і привабливості жінки.
Неприпустимий догляд за лляною погрожує не тільки втрату зовнішньої привабливості, порушення цілісності тканини, але і деформації виробу, що призводить до дискомфорту власника при його використанні. Тому дуже важливо дотримуватися порад по догляду за шкірою для інтимного одягу.
Кожна жінка знає, що бюстгальтер вимагає регулярного миття, але як це зробити психічно, алас, не кожна домогосподарка знає. Редакція "Сайт" Я дав вам поради, як це зробити. мийкаЯ хочу, щоб він працював довше. Тепер це!
- Перед тим як почати миття, подивіться на етикетку, яка температура води продукт витримає. Зазвичай вона не повинна перевищувати +40 ° С. Заповнити раковину або басейн теплою водою і додати 2 столові ложки дитячого шампуню. Потім акуратно зануріть в воду шампунь і залиште його на 5-10 хвилин. Залийте брудну воду і змийте латунь чистою. До цього до моменту очищення води.
- Якщо ваш бюстгальтер не очищає, вам потрібно знову вимити в свіжому милій воді. Після цього потрібно знову промити в чистому вигляді. Миття миючого засобу від вашого бюстгальтера ретельно. В особливо забруднених місцях можна використовувати стару зубну щітку, замочивши її милом перед рук.
- Також використовується зубна щітка для миття стрічок. Але не слід розтягувати їх при промиванні, тому головне тут не переборщити. Якщо ремінці прикрашають камінням або стразами, то маніпуляції виконуються на зворотному боці, щоб не втратити «коштовності».
- Щоб вичавити латунь не рекомендується, тому можна пошкодити форму виробу. Для цього можна використовувати цей метод: покласти латунь між двома рушниками для видалення вологи. Потім натисніть латунь під рушником, але не відтягуйте.
- Дуже сильно забруднену латунь можна попередньо замочити на пару годин в мильний розчин. При цьому 3 л води для кращого результату потрібно додати 1 столову ложку соди.
- Є багато Способи висихання бюстгальтераАле єдине, що не варто забувати, що це автоматичне сушіння. Високі температури знищують еластичні тканини і викликають їх швидко носити, так само як скручування. Для сушіння краще використовувати решітку або гачки для одягу. І можна викласти на водонепроникну поверхню, наприклад, на столі.
- Необхідно мити продукт після кожного трьох шкарпеток, а в спекотному літньому або після занять - після одного зносу.
р.
Редакційна колегія
Будь-який бюстгальтер краще носити не більше одного дня в рядку. Після зносу латунь слід «бороти» не менше 24 годин. Це дозволяє лімфа тканину повернутися до його колишньої форми.
Таке лікування з цим типом нижня білизна гарантує, що ваші улюблені бюстгальтери прослужать набагато довше і не втрачають своїх якостей.
Після цієї інструкції навіть недосвідчена господиня буде пральняВін довго зберігає естетичну привабливість. Ручна мийка в такій послідовності може зберігати безліч наборів мережива.
Не забудьте поділитися цими цінними порадами з друзями!
Рецепт швидкого оселедця котла
Друг покладіть склянку солі і оцту в спальню. Тепер я з цим трюком теж!