20
Ось як виростити свіжі зелені і овочі навіть з сезону! Кожна людина повинна бути часткою.
Якщо ви живете в квартирі, не поспішайте бути зміщеними, що потрібно купувати свіжі овочі і зелень на ринку або витрачати багато часу і зусиль на подорож в країну. Після всього, в багатоповерхових будівлях ви можете мати сад, який порадує вас збиранням не тільки в сезоні, але цілий рік.
Редакція "Сайт" Він розповість про те, як виростити овочі і зелень в квартирі. Це не тільки добре для здоров'я, але і доповнює інтер'єр дуже добре.
Вирощування зелені
Редакційна колегія
Свіжі зелені з'являться в вашому будинку через 3-4 тижні належного догляду, але потрібно знати, що рослини в квартирі необхідно ретельно доглядати, ніж ті, що ростуть у відкритому грунті. На природі будується резилітація.
Вирощуємо зелень і овочі, не залишаючи дому! Не забудьте поділитися корисною інформацією з друзями в соціальних мережах.
Редакція "Сайт" Він розповість про те, як виростити овочі і зелень в квартирі. Це не тільки добре для здоров'я, але і доповнює інтер'єр дуже добре.
Вирощування зелені
- Підлога на підвіконні
Таке рішення дозволить покласти рослини на кілька рівнів, тим самим заощаджуючи багато місця. І виглядає він дуже стильно.
- Горщики.
Чудова альтернатива звичним квітам. Композиція зелені стане шикарною прикрасою інтер'єру, а також пікантним доповненням до створення кулінарних шедеврів. При виборі горщиків приклейте до того ж стилю.
- Палети
Палети, можливо, найбільш універсальний предмет. Вони можуть бути використані для будь-якого. Тепер дуже часто використовують вертикальні піддони для облаштування і посадки садових культур. І виглядає він дуже сучасний і екологічно чистий.
р. - Ладдер
Якщо у вас є зайві сходи або сходи, вам пощастить. Міні-гарден виглядає дуже красиво і доповнює інтер'єр.
- Підвісні горщики
Створіть атмосферу в будинку і заощаджуйте місця підвісних горщиків або скляних банок, які можуть бути креативно вішати на мотузці, головне - зробити все в одному кольорі і стилі.
566280 - Дерев'яна коробка
Дуже дешевий, але при цьому прекрасний спосіб вирощування зелені і овочів. Такий міні-купе з комунальними послугами прикрасить як приміщення, так і балкон.
р. - Міні-зелений будинок
Невеликий будинок для рослин займе більше місця, ніж попередні варіанти. У ній рослини зрілі багато разів швидше через температурний режим. З переваг є також те, що культура, таким чином, захищена від дратівливої уваги членів домогосподарств або домашніх тварин.
15.06.18р. - Сад на квадратній нозі
Нещодавно існує тенденція створення садів на квадратній нозі. Ця ідея відноситься до британських садівників, які висаджують повністю різні культури в окремих клітинах в обмеженому просторі, створюючи сприятливий простір. Якщо балкон дозволяє розмістити однакові розміри контейнерів поруч з одним, придумайте незвичайний дизайн і висаджуйте деякі сорти зелені в кожному з них.
р. - Балконова теплиця
Для досвідчених садівників, які хочуть виростити не тільки зелень, але і помідори з огірками, ми пропонуємо прийняти ідею теплиці на балконі. У домашніх умовах теплиці, при певних кліматичних умовах овочі можуть рости, як в традиційному теплиці.
Редакційна колегія
Свіжі зелені з'являться в вашому будинку через 3-4 тижні належного догляду, але потрібно знати, що рослини в квартирі необхідно ретельно доглядати, ніж ті, що ростуть у відкритому грунті. На природі будується резилітація.
Вирощуємо зелень і овочі, не залишаючи дому! Не забудьте поділитися корисною інформацією з друзями в соціальних мережах.
Дивись, що він перетворив стару підлогу в квартиру. Коли я дізнався, як це було зроблено, я прокинув!
Ефективний спосіб припинення менструації! Я знаю, що робити в разі надзвичайних ситуацій.