Щомісяця купила цей супер препарат в аптеці. Я навчився готувати його в домашніх умовах вчора!

Кожна жінка хоча б раз купила в магазині або в аптеці запечена баночка з кокосове маслой Ми не можемо сказати, що інструмент дуже дорогий, але і дорогий. Дівчата, які використовують її в якості маски для волосся, повинні добре викопувати, тому що довге волосся іноді займає до 15 грам вичерпного засобу.

Щомісяця купила цей супер препарат в аптеці. Я навчився готувати його в домашніх умовах вчора!

Для жінок, які постійно використовують кокосова олія для косметичних цілейМи пропонуємо простий домашній рецепт. Тепер ви не можете сумніватися в натуральності виробу!

Натуральна кокосова олія Щомісяця купила цей супер препарат в аптеці. Я навчився готувати його в домашніх умовах вчора!

інгредієнти
  • 2 кокоси
  • 100 мл води

Підготовка
  1. З гострим ножем роблять отвори в кокосових очах. Потім залити кокосовий сік в невелику ємність.

2. Безкоштовно кокосове пюре з оболонки.

3. Подрібніть кокосову пульпу на дрібній тертці.

4. Нагрівайте кокосове молоко в водяній бані до 40 градусів і додайте його до кокосової стружки.

5. Подрібніть кокосові стружки блендером.
    Щомісяця купила цей супер препарат в аптеці. Я навчився готувати його в домашніх умовах вчора! р.

6. Додайте теплу воду до кокосових стружок і подрібніть все знову блендером.

7. Видаліть всі рідини з кокосових стружок з марлевою або іншої натуральної тканини. Потім залити її в скляну баночку і покласти її в холодильник на 3-4 години.

8. Коли суміш заморожує, зробіть кілька отворів в кокосовій олії, щоб злити всю рідину, яка накопичилася внизу баночки.

Редакційна колегія
Тримайте кокосове масло в холодильнику не більше 4 тижнів. Використовуйте його для різних цілей: для краси волосся, шкіри, зубів і не тільки для краси тіла.
Обов'язково поділитися статтю з друзями, дайте їм також дізнатися, як зробити домашній кокосове масло!