Вона не може чистити старі підвіконня до тих пір, поки вона вчила трюк. Результат виходить за рамки!

Я був недавно на батьківщині Вона успадкувала квартиру від її великого Що я побачила під час своєї поїздки, я надихнув і спонукав до зміни дому.

Квартира в цілому була в хорошому стані, але деякі елементи декору були в великій кількості ремонту. Особливо віконні підвіконня, з ними Марія отримала найбільший лов. Вона ще не змінила вікна. Вони збереглися в досить хорошому стані, але підвіконня були дуже старі і покриті плямами. Що б вона зробила до них, незалежно від того, як вона спробувала очистити і мити їх, нічого допомогло!

Вирішити, що це дійсно блискуче! Маша прийшла з створити незвичайні композиціїНа вікнах можна покривати всі нематеріальні місця.

Найбільш важливою особливістю сукулентів є їх здатність накопичувати вологу і вижити в самих нефертильних ґрунтах практично без вологи під спекотним висиханням сонця. І якщо ваші вікна стикаються на південь, і ви іноді забудете регулярно поливати вази - цей варіант для вас!

Редакція "Сайт"Надихнула ця ідея, приготована для вас 26 дивовижних прикладів кактусй Створіть казку простих речей своїми руками! До речі, деякі какти також відносяться до сукулентної групи.

1. Сукуленти підходять як для посадки у відкритому грунті, так і для вирощування в горщиках. Важливим моментом є те, що в таких композиціях, ні в якому разі не можна облаштувати вологолюбні рослини. Всі рослини повинні мати відносно аналогічні вимоги до умов вирощування: вологість, освітлення і грунтова композиція.

2. І ось прекрасний кактус композиції в глиняному горщику. Шукаю її, я перевезена до Мексиканської пустелі.

3. Це рішення більш підходить для благоустрою дачної ділянки, але для квартири можна використовувати цю ідею. Просто візьміть невеликий дерев'яний князь з депресією і висаджуйте улюблені сорти сукулентів в ньому.
    642630.

4. І це один з пісень, які я бачив, відвідав мій друг. Це просто чарівний, це не так?

5. Сукуленти дуже добре пристосовані до посухи. Ці м'ясні рослини можуть зберігати воду в листках, стеблах і коренях протягом тривалого часу. Крім того, у них особлива структура: листя зазвичай невеликі за розміром, покриті товстою епідермісом, іноді з воском або навіть волоссям. Все для збереження максимальної води в листках.

6. Враховуйте цю ідею.
    112512р.

7. Для комфортного існування сукулентів необхідне гарне освітлення, приплив свіжого повітря і неприпустимого поливу.

8. Вінок на дверцятах з живими сукулентами, коробкою і мімозою є чарівним розчином.

9. Це ще один привабливий варіант. склад в'язаний.

10. Сукуленти вимагають хорошого дренажу. Таким чином, основа для посадки повинна бути підготовлена першим. Такі композиції можна зробити в різних контейнерах різних форм і розмірів. Від кількості рослин і від розмірів кашпо буде залежати необхідний об'єм грунту.

11. Кілька цікавих і оригінальних рішень для посадки.

12. Ось невеликий посібник для різних типів сукулентів.

13. Як бачите, завдяки унікальним властивостям сукулентів, ви не обмежені в виборі форми і матеріалу контейнера для вашого складу. Ви можете використовувати абсолютно будь-який контейнер, який знаходиться під рукою. Все залежить від вашої фантазії!

14. р.

Редакційна колегія
Сукуленти – це ті чудові рослини, які можна сміливо залишити в домашніх умовах, коли ви йдете на відпочинок. Для того, щоб поливати їх, як зазвичай, перед виходом. Якщо ви не можете більше місяця, то краще викласти рослини від вікна. У будь-якому випадку, більшість сукулентів витримають вашу відсутність протягом місяця або більше.

Не дивно сукуленти є одним з найбільш улюблених рослин. З невеликими зусиллями на вашій частині можна створити просто чудові композиції сукулентів своїми руками для стильного оформлення будинку.

Крім того, незвичайний склад сукулентів може стати оригінальним подарунком, який запам'ятається і спричинить посмішку як для кульбриту, так і донора.

Я надію, що надихнула ця стаття. Не забудьте поділитися цими чудовими ідеями з друзями.