Ви купуєте спідниці, блузи, штани, сумки, взуття ... Але кожен раз ви відкриваєте шафу, ви не знаєте, що ви нічого не зносите. Сім'я Багато речей, але це абсолютно неправильно. І точка тут не вартість речей, але що вони непомітно підібрані, і чим більше речей, які у вас є, тим важче це зробити вибір.
Сьогодні видання.
"Сайт" Він розповість про те, як побудувати капсулу шафу. Це не шафа з простору, але набір спеціально підібраних 6-10 штук одягу, які складають на 10-15 комплектів. Немає чудес, просто слідувати правилам.
Як правило, при створенні капсули шафи, це тільки про одяг, так як нижню білизну і аксесуари вибирають окремо і після основної капсули готові. Стилісти радять зібрати в головному гардеробі 2-3 капсули для всіх сезонів - близько 37 речей. При такому підході вам більше не доведеться смотребувати все в рядку. І ви заощадите багато грошей.

Габаритний зображення
Ви автоматично підберете елементи, які підходять для вашої капсули. Пам'ятайте основні правила вибору сукні.
Правила вибору шафи-купе
- Випадковий на стиль. Якщо ваше життя переважає робота, то в магазині немає сенсу купувати 3 пари тонованих джинси тільки тому, що є знижка в магазині. Ви повинні відразу ж визначитися з основним кольором. Тут звертайте увагу на код сукні на роботі, свій колірний тип і модні тенденції.
- Далі вирішуємо на всю колірну гамму. Зверніть увагу, що не потрібно вибирати більше 3-4 відтінків. Один колір може бути у вигляді яскравого акценту.
- Не купуйте речі Закупівля планів на новий сезон 2-3 тижні до закінчення поточного. Так ви можете вибрати. трендий
- Зменшити кількість ваших товарів до 37. До переліку слід віднести: сорочки, блузи, топи, брюки, спідниці, шорти, сукні, зовнішня білизна та взуття. Головна та спортивний одяг, нижню білизну та аксесуари Але це число може бути менше або 4-6 речей більше. Наприклад, я вирішив, що хочу залишити 9 пар взуття, 9 нижніх частин і 15 топів. Решта чотири позиції включені 2 сукні, пальто і куртки. Я думаю, що є середнім грунтом між мінімалізмом і різноманітністю в так багато речей.
- Засихати кожну капсулу (6-10 одиниць) не більше сезону. Ви можете легко поєднувати ці речі, оскільки вони гармонійно поєднуються між собою. Сезон можна 3-4 місяці. Важливо не купувати інші речі в цей період. Це вся точка капсули. Ви повинні поєднувати речі і створювати нові банти, не купувати все.
Редакційна колегія
Влаштування загального очищення шафи перед створенням капсул. Розділіть всі речі в 4 блоки: «Я зносу його зараз!», «з іншого часу», «не» та «сезонний» (вартість, пальто, вітрильник). Зрозуміємо, що потрібно позбутися від відразу. Тексти пісень, а це означає: І решта речей добре протестувати і відкинути зайве, щоб купити якісну і підходящу для вас.
Спробуйте цей метод наповнення шафи, і ви будете розуміти, що ви можете виглядати стильно з мінімумом речей. Крім того, ви заощадите багато, а потім витрачаєте гроші, збережені, наприклад, на подорожі. Не забудьте розповісти друзям про капсулу в соцмережах!