16
Коли я дізнався, я кинув взуття я купив 3 місяці тому. Тепер це.
Ви купуєте спідниці, блузи, штани, сумки, взуття ... Але кожен раз ви відкриваєте шафу, ви не знаєте, що ви нічого не зносите. Сім'я Багато речей, але це абсолютно неправильно. І точка тут не вартість речей, але що вони непомітно підібрані, і чим більше речей, які у вас є, тим важче це зробити вибір.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, як побудувати капсулу шафу. Це не шафа з простору, але набір спеціально підібраних 6-10 штук одягу, які складають на 10-15 комплектів. Немає чудес, просто слідувати правилам.
Як правило, при створенні капсули шафи, це тільки про одяг, так як нижню білизну і аксесуари вибирають окремо і після основної капсули готові. Стилісти радять зібрати в головному гардеробі 2-3 капсули для всіх сезонів - близько 37 речей. При такому підході вам більше не доведеться смотребувати все в рядку. І ви заощадите багато грошей.
Габаритний зображення
Ви автоматично підберете елементи, які підходять для вашої капсули. Пам'ятайте основні правила вибору сукні.
Правила вибору шафи-купе
Редакційна колегія
Влаштування загального очищення шафи перед створенням капсул. Розділіть всі речі в 4 блоки: «Я зносу його зараз!», «з іншого часу», «не» та «сезонний» (вартість, пальто, вітрильник). Зрозуміємо, що потрібно позбутися від відразу. Тексти пісень, а це означає: І решта речей добре протестувати і відкинути зайве, щоб купити якісну і підходящу для вас.
Спробуйте цей метод наповнення шафи, і ви будете розуміти, що ви можете виглядати стильно з мінімумом речей. Крім того, ви заощадите багато, а потім витрачаєте гроші, збережені, наприклад, на подорожі. Не забудьте розповісти друзям про капсулу в соцмережах!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, як побудувати капсулу шафу. Це не шафа з простору, але набір спеціально підібраних 6-10 штук одягу, які складають на 10-15 комплектів. Немає чудес, просто слідувати правилам.
Як правило, при створенні капсули шафи, це тільки про одяг, так як нижню білизну і аксесуари вибирають окремо і після основної капсули готові. Стилісти радять зібрати в головному гардеробі 2-3 капсули для всіх сезонів - близько 37 речей. При такому підході вам більше не доведеться смотребувати все в рядку. І ви заощадите багато грошей.
Габаритний зображення
Ви автоматично підберете елементи, які підходять для вашої капсули. Пам'ятайте основні правила вибору сукні.
Правила вибору шафи-купе
- Випадковий на стиль. Якщо ваше життя переважає робота, то в магазині немає сенсу купувати 3 пари тонованих джинси тільки тому, що є знижка в магазині. Ви повинні відразу ж визначитися з основним кольором. Тут звертайте увагу на код сукні на роботі, свій колірний тип і модні тенденції.
- Далі вирішуємо на всю колірну гамму. Зверніть увагу, що не потрібно вибирати більше 3-4 відтінків. Один колір може бути у вигляді яскравого акценту.
- Не купуйте речі Закупівля планів на новий сезон 2-3 тижні до закінчення поточного. Так ви можете вибрати. трендий
- Зменшити кількість ваших товарів до 37. До переліку слід віднести: сорочки, блузи, топи, брюки, спідниці, шорти, сукні, зовнішня білизна та взуття. Головна та спортивний одяг, нижню білизну та аксесуари Але це число може бути менше або 4-6 речей більше. Наприклад, я вирішив, що хочу залишити 9 пар взуття, 9 нижніх частин і 15 топів. Решта чотири позиції включені 2 сукні, пальто і куртки. Я думаю, що є середнім грунтом між мінімалізмом і різноманітністю в так багато речей.
- Засихати кожну капсулу (6-10 одиниць) не більше сезону. Ви можете легко поєднувати ці речі, оскільки вони гармонійно поєднуються між собою. Сезон можна 3-4 місяці. Важливо не купувати інші речі в цей період. Це вся точка капсули. Ви повинні поєднувати речі і створювати нові банти, не купувати все.
Редакційна колегія
Влаштування загального очищення шафи перед створенням капсул. Розділіть всі речі в 4 блоки: «Я зносу його зараз!», «з іншого часу», «не» та «сезонний» (вартість, пальто, вітрильник). Зрозуміємо, що потрібно позбутися від відразу. Тексти пісень, а це означає: І решта речей добре протестувати і відкинути зайве, щоб купити якісну і підходящу для вас.
Спробуйте цей метод наповнення шафи, і ви будете розуміти, що ви можете виглядати стильно з мінімумом речей. Крім того, ви заощадите багато, а потім витрачаєте гроші, збережені, наприклад, на подорожі. Не забудьте розповісти друзям про капсулу в соцмережах!
Якщо ви дізнаєте цей секрет, ви будете варити курку, як це! Chkmeruli з грузинської jigit.
Мінус 20 кілограмів! Світлана Ходченкова дієта. Ось як вона зуміла...