Цей домашній бабуся рецепт використовується в цей день: варикозне розширення вен, шкірних і очних захворювань, бородавок, все йде далеко.

Я пам'ятаю, коли я був дитиною, мама лікувала холод з зеленим соком. каланхоей Я був здивований, але я робив те ж саме сьогодні! Ця рослина не тільки красива прикраса будинку, вона є справжнім скарбом для здоров'я всієї родини. Каланхое - лікар-домогосподар, який краще зарекомендував себе природи.

"Сайт" Ось чому кожен будинок повинен мати каланхое.

Каланхое лікарське Каланхое - рослина, що має позитивну енергію. Його наявність в кімнаті дасть підвищити міцність і енергію, і його здатність дезінфікувати повітря безцінно. У речовинах, що це дивовижна рослина містить протизапальні та бактерицидні властивості.

Каланхое відмінно стимулює імунітет і зміцнює організм, має ранне загоєння і протипухлинну здатність. Немає нічого. каланхое Вентилятори традиційної медицини оцінили більше століття.

Додаток
  1. Лікування риніту і синуситу
    Використовуйте сік рослини, як краплі в носі. Встановлюємо 2 краплі соку в кожному проходженні носа 2-3 рази в день, і ви легко зможете позбутися від звичайного холоду.

Лікування варикозних вен
Подрібнені листя каланхоу заливають окропом і залишають на повільному вогні протягом 20 хвилин. Використовуйте 100 мл загоєного відвару 3 рази на добу для лікування варикозних вен. Те ж настій вказується для лікування гнійних ран. Усунення зубного болю
Помийте листя каланхое, розріжте їх дрібно і вичавіть сік. Додайте 200 мл води в сік і нагрійте суміш в водяній бані. Приймайте 50 мл препарату 4 рази на добу. Цей інструмент відмінно усуває зубний біль і допомагає зменшити запальні процеси в яснах.
доб.

Виділення кровотеч і болю
Візьміть свіжі листя рослини, ретельно промити, подрібнити ножем, а потім в м'ясорубці. Від отриманого греча віджимають сік, і сама маса кладуть в соєве місце. Такий грейл від Каланхое відмінно бореться з кровотечею і знімає біль. Терапія туберкульозу
Каланхое сік - ефективний доповнення до комплексної терапії туберкульозу. 10 мл свіжовичавленого соку Каланхое, змішаного з 70 мл окропу. Згодити суміш щодня до їжі. Ви відчуєте результати після 3 місяців інтенсивної терапії!

Лікування захворювань шкіри
Порада проблемних зон шкіри з соком Каланхое, і ви не пошкодуєте його. Лікування отитів і попадів тиску
Приготувати настоянку листя Каланхое. Для цього змішайте 30 мл соку рослин з 5 мл медичного спирту, ретельно перемішайте. Використовуйте отриману суміш як краплі вуха для отити або обробити уражені ділянки тіла з ним.

Стиснути проти бородавок
Подрібніть лист рослини, покладіть на проблемну зону шкіри, покрийте харчовою плівкою і закріпіть пов'язкою. Тривалість такої терапії 2 години. Лікування кон'юнктивіту і блефариту
Каланхое ефективно бореться з офтальмологічними захворюваннями. Вимийте кілька листя каланхое і зріжте дрібно. Додайте пару столових ложок води, кип'ятити, прохолодити і фільтрувати. Змийте очі цим відваром 3 рази на добу. До речі, подібний відвар лікує біль в горлі і стоматит, просто полоскання рота і горла.
р.

Не рекомендується застосовувати каланхое для індивідуальної непереносимості, а також при вагітності і лактації. Не давати лікарські препарати рослини молодим дітям, а дорослим схильні до зловживання частим використанням рослини. Якщо виникають перші ознаки алергії, негайно припиняйте застосування препарату.

Ви знайдете інформацію корисною? Поділитися статтю про цілющі властивості Каланхое з друзями в соціальних мережах.