21
Чому залити мішки з цементом
Іноді одна незвичайна деталь досить для саду, щоб грати з новими квітами і почати привернути увагу сусідів і гостей.
Нещодавно я був на дачі одного з моїх друзів. Ця жінка має золоті руки, тому що що я бачив на її властивості за межами. Євгенія любить рослини і малює натхнення від природи. Її новий пошук – створення. унікальний листя цементу.
Редакція "Сайт"Натхнений цією ідеєю, пропонує вам доступний покроковий майстер-клас, який допоможе зробити такий дивовижний досвід. Оформлення саду своїми рукамий
Вам потрібен декор саду.
Виробництво
Я впевнений, що ви легко зможете впоратися з цим цікавим завданням, і багато стильних і оригінальних садових елементів з'являться у вашому саду.
Я також запропоную вам ознайомитися з вибором ідей програми. листя цементу в садуй Я ніколи не бачив більше оригінальних рішень!
Редакційна колегія
Для створення такого декору підійде свіжозрізаний лист лопуха, клен, плоске дерево, хубар, папороть або інші рослини.
Якщо ви раніше не працювали з цементом, не хвилюйтеся, це не складний. Все, що вам потрібно, є контейнер для змішування цементу водою, лопаткою або совкою для змішування.
Дуже цікава ідея оригінального оформлення саду своїми руками.
Я сподіваюся, що ви надихалися цим простим, але дуже оригінальним способом прикрасити сад своїми руками. Скажіть друзям і знайомим про цю яскраву ідею, напевно, зацікавить їх!
Нещодавно я був на дачі одного з моїх друзів. Ця жінка має золоті руки, тому що що я бачив на її властивості за межами. Євгенія любить рослини і малює натхнення від природи. Її новий пошук – створення. унікальний листя цементу.
Редакція "Сайт"Натхнений цією ідеєю, пропонує вам доступний покроковий майстер-клас, який допоможе зробити такий дивовижний досвід. Оформлення саду своїми рукамий
Вам потрібен декор саду.
- лист
- чистка
- Мінуси
- фарба
- лаки
- гумові рукавички
Виробництво
- По-перше, потрібно знайти великий лист хубара або будь-який інший великий лист.
- Обкладинка листа з цементною сумішшю.
р. - Після першого шару ми подаємо виріб з металевою сіткою, розмір якого менше готового виробу.
- Потім накриваємо заготовку ще одним шаром цементу.
р. - Коли виріб повністю висихає, перевертаємо і видаліть лист рослин. Для цього можна використовувати м'яку щітку або бритву лопатку. Головне не подряпинити майбутній декор!
- Це те, що готовий продукт буде виглядати так. Його можна пофарбувати акриловими фарбами і покритими лаком.
Я впевнений, що ви легко зможете впоратися з цим цікавим завданням, і багато стильних і оригінальних садових елементів з'являться у вашому саду.
Я також запропоную вам ознайомитися з вибором ідей програми. листя цементу в садуй Я ніколи не бачив більше оригінальних рішень!
- Ви можете зробити листя таким чином. Садибай І не боїться листка поломить. Цементні вироби досить міцні, щоб витримати вагу дорослого. Крім того, цей декор стійкий до низьких температур (до -25 градусів), і це важливо в нашій зимі!
- І ось ще один майстер-клас по створенню доріжки листя і цементу.
- Це чудовий напій для птахів! Встановити таку красу окремо на газоні або включити його в ландшафтному складі - і ваш сад буде трансформуватися.
- Оригінальний полив для птахів - милий і елегантний розчин для саду. Такий декор можна настоювати в різних тонах, придатних для оформлення і колірної схеми.
- Хто говорить про те, що вода може тільки потікати на скелях? Як це? цементЯк водоспад каскад?
801894 - Вода каскад виглядає дуже стильно і незвично. Колір настоянки і розмір листя необхідно вибрати на основі стилю і розміру водойми. Всі елементи повинні гармоніювати один з одним і поєднуватися з дизайном сайту.
275141 - Не обмежується людською фантазією! Іноді корисно може бути красивим.
Р - Я збуджусь про цю красу! Я, безумовно, хочу, щоб зробити щось, як це самостійно.
- Іноді ви можете додати лише одну елегантну деталь - і сад буде грати з новими квітами!
- Не дивно?
- Як ви відчуваєте цей паркан?
Редакційна колегія
Для створення такого декору підійде свіжозрізаний лист лопуха, клен, плоске дерево, хубар, папороть або інші рослини.
Якщо ви раніше не працювали з цементом, не хвилюйтеся, це не складний. Все, що вам потрібно, є контейнер для змішування цементу водою, лопаткою або совкою для змішування.
Дуже цікава ідея оригінального оформлення саду своїми руками.
Я сподіваюся, що ви надихалися цим простим, але дуже оригінальним способом прикрасити сад своїми руками. Скажіть друзям і знайомим про цю яскраву ідею, напевно, зацікавить їх!
Що сім товарів люблять Микола Дроздов
Якщо ви побили як дитину, це те, що відбувається з вашої особистості. Неприйнятна помилка!