Чому залити мішки з цементом

Іноді одна незвичайна деталь досить для саду, щоб грати з новими квітами і почати привернути увагу сусідів і гостей.

Нещодавно я був на дачі одного з моїх друзів. Ця жінка має золоті руки, тому що що я бачив на її властивості за межами. Євгенія любить рослини і малює натхнення від природи. Її новий пошук – створення. унікальний листя цементу.

Редакція "Сайт"Натхнений цією ідеєю, пропонує вам доступний покроковий майстер-клас, який допоможе зробити такий дивовижний досвід. Оформлення саду своїми рукамий

Вам потрібен декор саду.
  • лист
  • чистка
  • Мінуси
  • фарба
  • лаки
  • гумові рукавички

Виробництво
  1. По-перше, потрібно знайти великий лист хубара або будь-який інший великий лист.

2. Обкладинка листа з цементною сумішшю.
    р.

3. Після першого шару ми подаємо виріб з металевою сіткою, розмір якого менше готового виробу.

4. Потім накриваємо заготовку ще одним шаром цементу.
    р.

5. Коли виріб повністю висихає, перевертаємо і видаліть лист рослин. Для цього можна використовувати м'яку щітку або бритву лопатку. Головне не подряпинити майбутній декор!

6. Це те, що готовий продукт буде виглядати так. Його можна пофарбувати акриловими фарбами і покритими лаком.

Я впевнений, що ви легко зможете впоратися з цим цікавим завданням, і багато стильних і оригінальних садових елементів з'являться у вашому саду.

Я також запропоную вам ознайомитися з вибором ідей програми. листя цементу в садуй Я ніколи не бачив більше оригінальних рішень!

1. Ви можете зробити листя таким чином. Садибай І не боїться листка поломить. Цементні вироби досить міцні, щоб витримати вагу дорослого. Крім того, цей декор стійкий до низьких температур (до -25 градусів), і це важливо в нашій зимі!

2. І ось ще один майстер-клас по створенню доріжки листя і цементу.

3. Це чудовий напій для птахів! Встановити таку красу окремо на газоні або включити його в ландшафтному складі - і ваш сад буде трансформуватися.

4. Оригінальний полив для птахів - милий і елегантний розчин для саду. Такий декор можна настоювати в різних тонах, придатних для оформлення і колірної схеми.

5. Хто говорить про те, що вода може тільки потікати на скелях? Як це? цементЯк водоспад каскад?
    801894

6. Вода каскад виглядає дуже стильно і незвично. Колір настоянки і розмір листя необхідно вибрати на основі стилю і розміру водойми. Всі елементи повинні гармоніювати один з одним і поєднуватися з дизайном сайту.
    275141

7. Не обмежується людською фантазією! Іноді корисно може бути красивим.
    Р

8. Я збуджусь про цю красу! Я, безумовно, хочу, щоб зробити щось, як це самостійно.

9. Іноді ви можете додати лише одну елегантну деталь - і сад буде грати з новими квітами!

10. Не дивно?

11. Як ви відчуваєте цей паркан?

Редакційна колегія
Для створення такого декору підійде свіжозрізаний лист лопуха, клен, плоске дерево, хубар, папороть або інші рослини.

Якщо ви раніше не працювали з цементом, не хвилюйтеся, це не складний. Все, що вам потрібно, є контейнер для змішування цементу водою, лопаткою або совкою для змішування.

Дуже цікава ідея оригінального оформлення саду своїми руками.

Я сподіваюся, що ви надихалися цим простим, але дуже оригінальним способом прикрасити сад своїми руками. Скажіть друзям і знайомим про цю яскраву ідею, напевно, зацікавить їх!