20
Як винахідлива мама може підійти старі бочки
Під час очищення мансарди в країні я поїхав по кілька пустих винних дерев'яних бочок. Старі, поголені, і використовувати їх для зберігання вина я не збираюся, тому я вирішив відкинути його.
Коли бочки вже стоячи на місці і чекали їх повороту на переробку, маму чоловіка побачили їх. Надія Василіївна запропонувала нам ще одне рішення. Що вона в кінці зробив мене дуже щасливою!
Сьогодні ручної роботи на вершині популярності, що дозволяє використовувати старі речі і реалізувати свої креативні ідеї. Руки ручної роботи Вони завжди були оцінені і мають особливу значущість. Також, коли ви подаруєте життя старі речі, ви подбаєте про навколишнє середовище.
Моя мати-в-право і мій батько-в-право Кег І після деяких змін у їх дизайні вони створили деякі незамінні і оригінальні речі. Вони можуть бути легко і швидко реалізовані, якщо у вас є пара старих бочок.
Редакція "Сайт" Я приготував 11 геніальних рішень для вас. Як повернути Старі барельки Це чудове місце, щоб бути і не тільки. Я можу зробити це!
Весільний декор
Під час весілля або урочистого заходу гості можуть залишити свої побажання на бочку. Таким чином, винна бочка буде наповнена гарними спогадами.
р.
квітучий
У старій бочки можна висадити оригінальний міні-гарден. Так само пилила бочка таким чином, щоб вийшло три яруси, а за допомогою планок заготовили від потрібного простору. Така бочка з рослинами стане чудовим елементом саду, балконом або інтер'єрним простором будинку.
Фітнес-зал
А з винних бочок можна зробити відмінні ліжка, проте для домашніх тварин.
Взявши бочку в якості основи, ви можете створити дров собаку коробку.
Крадл
Хто думав! З старої дерев'яної бочки можна навіть створити дитячий ребер на підвісах. Це просто чарівний, це не так?
Садова лампа
Якщо стан бочки дозволяє, це буде оригінальна вулична лампа для саду. Для цього потрібно працювати трохи складніше і зробити ажурні отвори в стінках бочки, а потім розмістити підсвічування в отриманому дизайні. Увечері такі декоративні світильники можуть створити романтичну настройку на вечерю.
Пляшка Cooler
Один із способів використання старої бочки є створення льодової коробки. Просто порізати його на правий розмір і зробити кришку, яка буде зберігати холод всередині бочки.
Для того щоб зробити таку міні-бар, досить вирізати частину бочки, прикріпити петлі і ручку.
Мінібар
Перше, що приходить до розуму, коли ви бачите дерев'яний бочок - винний льох. Так чому б не перетворити стару бочку в винну шафу?
р.
Редакційна колегія
Для перетворення дерев'яних бочок можна штучно старіти дерево, використовуючи решітку і кольорові лаки.
Домівки часто накопичують зайві речі, які довгають позбутися від. Якщо у вас є кілька дерев'яних бочок, не поспішайте відкинути їх. Стара дерев'яна бочка Просто універсальна річ, яку можна сміливо використовувати в різних домашніх проектах.
Також я пропоную вам ознайомитися з оригінальною ідеєю перетворення старих дерев'яних ящиків в стильні і функціональні меблі для дому.
Поділіться цими цікавими ідеями з друзями в соціальних мережах!
Коли бочки вже стоячи на місці і чекали їх повороту на переробку, маму чоловіка побачили їх. Надія Василіївна запропонувала нам ще одне рішення. Що вона в кінці зробив мене дуже щасливою!
Сьогодні ручної роботи на вершині популярності, що дозволяє використовувати старі речі і реалізувати свої креативні ідеї. Руки ручної роботи Вони завжди були оцінені і мають особливу значущість. Також, коли ви подаруєте життя старі речі, ви подбаєте про навколишнє середовище.
Моя мати-в-право і мій батько-в-право Кег І після деяких змін у їх дизайні вони створили деякі незамінні і оригінальні речі. Вони можуть бути легко і швидко реалізовані, якщо у вас є пара старих бочок.
Редакція "Сайт" Я приготував 11 геніальних рішень для вас. Як повернути Старі барельки Це чудове місце, щоб бути і не тільки. Я можу зробити це!
- Організатор стін
Це одна з ідей, які реалізовані Надія Василіївна. За допомогою чоловіка, щоб вирізати бочки, вона вставила і закріпила кілька дощок перегородки всередині. В результаті був зручний органайзер для ванної кімнати.
- Дерев'яний камін
Старі винні бочки можна використовувати як елемент декору в саду. Ви також можете дізнатися, як використовувати старий винний бочок, який втомився від місця до місця. Поверніть його, наприклад, в камін для дачі.
- Дзеркало.
І для цієї ідеї вам не потрібно сам бочка, але металевий п'ят від неї. Ви можете зробити це цікавим. Дзеркало-рамкаподарує їй повноту і русичий стиль.
р.
Ще одна ідея полягає в тому, щоб зробити дзеркальний каркас. Для цього просто відрізати частину бочки і розмістити дзеркала відповідної форми і розміру в ній. Зрізи бочки можуть бути як гладкими, так і вигнутими. Але з одного боку каркасна скибочка повинна бути гладкою, щоб дзеркала добре вписувався на стіну.
доб. 2 - Шашлик
Це дивовижне рішення! Впроваджуючи таку ідею, ви отримаєте дизайнерський вигляд ванної кімнати.
Літній час змушує всіх дачників не тільки працювати своїми руками, але і розвиває творче мислення. Стара бочка може перетворюватися в оригінальну шашлик, для створення якого достатньо покласти трохи зусиль.
- Маса.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я точно покаже цю ідею до чоловіка.
Я дуже хочу піти в бар, де таблиці розроблені таким чином. Оригінальний і дуже затишний!
Новини дерев'яний стіл Ви можете зробити це двома способами: шляхом різання бочки уздовж або поперек. З перерізом можна отримати нижній варіант. З поздовжньою пилкою вам знадобляться спеціальні стенди-леги.
Весільний декор
Під час весілля або урочистого заходу гості можуть залишити свої побажання на бочку. Таким чином, винна бочка буде наповнена гарними спогадами.
р.
квітучий
У старій бочки можна висадити оригінальний міні-гарден. Так само пилила бочка таким чином, щоб вийшло три яруси, а за допомогою планок заготовили від потрібного простору. Така бочка з рослинами стане чудовим елементом саду, балконом або інтер'єрним простором будинку.
Фітнес-зал
А з винних бочок можна зробити відмінні ліжка, проте для домашніх тварин.
Взявши бочку в якості основи, ви можете створити дров собаку коробку.
Крадл
Хто думав! З старої дерев'яної бочки можна навіть створити дитячий ребер на підвісах. Це просто чарівний, це не так?
Садова лампа
Якщо стан бочки дозволяє, це буде оригінальна вулична лампа для саду. Для цього потрібно працювати трохи складніше і зробити ажурні отвори в стінках бочки, а потім розмістити підсвічування в отриманому дизайні. Увечері такі декоративні світильники можуть створити романтичну настройку на вечерю.
Пляшка Cooler
Один із способів використання старої бочки є створення льодової коробки. Просто порізати його на правий розмір і зробити кришку, яка буде зберігати холод всередині бочки.
Для того щоб зробити таку міні-бар, досить вирізати частину бочки, прикріпити петлі і ручку.
Мінібар
Перше, що приходить до розуму, коли ви бачите дерев'яний бочок - винний льох. Так чому б не перетворити стару бочку в винну шафу?
р.
Редакційна колегія
Для перетворення дерев'яних бочок можна штучно старіти дерево, використовуючи решітку і кольорові лаки.
Домівки часто накопичують зайві речі, які довгають позбутися від. Якщо у вас є кілька дерев'яних бочок, не поспішайте відкинути їх. Стара дерев'яна бочка Просто універсальна річ, яку можна сміливо використовувати в різних домашніх проектах.
Також я пропоную вам ознайомитися з оригінальною ідеєю перетворення старих дерев'яних ящиків в стильні і функціональні меблі для дому.
Поділіться цими цікавими ідеями з друзями в соціальних мережах!