Весілля, prom, вечірка... 31 вечірні сукні ідеї від модного дизайну гуру.

Кожна дівчина любить сукні і я не виняток. Сукні роблять будь-який представник прекрасного сексу ще більш жіночним, вишуканим і чарівним.

Сукні різні: щоденний, бізнес, коктейль, весілля, вечір і навіть будинок. Я люблю вечірні сукні. Одягаючи цю сукню, як стати принцесою в будь-якій кулі, будьте її простою вечіркою або грандіозним весіллям.

Я недавно прийшов в колекцію вечірних суконь Saiid Kobeisy. Цей неймовірно талановитий дизайнер моди Lebanese тепер на піку популярності.

Повідомлень нової колекції вечірніх суконь від Saiid Kobeisy змушує вас думати. «Приховувати чарівну красу, яка живе всередині вас і дайте собі справжній червоний килимовий зір». Неймовірна фемінність – тема, яка заповнює всі зображення художника.

Редакція "Сайт"Натхнений всіма цією красою, я підготував для вас. панчохи від цього дизайнера моди Гуру. Почуття!

1. Я просто не маю слів, що ніжний і чарівний плаття це!

2. У колекції Saiid Kobeisy можна знайти сукні в класичному, ультрамодному і ніжному стилі дівчини.
    р.

3. Lebanese дизайнер Saiid Kobeisy також представила красу весілляй Під спідницями, спокусливими довгими сливами, великою кількістю вишивки і мережива приводять будь-яку дівчину божевільною. Я просто хочу отримати одружений в сукні Saiid Kobeisy!

4. Я думаю, що це різновид сукні Cinderella буде носити, якщо вона проживала в наш час.

5. Багатий вишивка і бісерні аплікації, спідниці, такі як хвости русалки, мережива, роби і сані - художник не зраджує себе в об'єднанні жіночої краси.

6. Це чудово, це не так?

7. "Дисніть свою внутрішню діва в одному з цих дивовижних суконь і ви відчуєте, як королева вечора", - розповідає дизайнер моди. І він дійсно правий!

8. І це плаття буде просто ідеальним рішенням для святкування дня народження або гучної вечірки в модному клубі.
    3610Р. 4200Р.

9. Безсумнівно дизайнер звернув натхнення від природи. Цей стиль і колір нагадує мені пелюстки ніжної троянди.

10. Елеганс, жіночність і вишуканість - це три слова, які приходять на думку, коли ви дивитесь на цей чудовий образ.
    р.

11. р.

12. Дизайнер моди, безперечно, відчуває жіночність. Мода, тканина, фактура ... Це дивовижна!

13. Шиколь на спині завжди вишуканий!

14. Дивовижна красуня!

15. Я дуже люблю цю модель сукні. Як сказав Коко Чанель, «Гаряча сукня може виглядати красиво на вішалці, але це означає нічого». Одяг слід судити, коли він на жінці, коли жінка рухається її руки, ноги, вигинає її талії. й

16. Сукня червоного кольору може привернути увагу і зробити будь-який представник прекрасної статі нездатним. Ну, з платтям, як це, у вас є кожен шанс помітити!

17. 3250Р. 3700Р.

18. Розкішний, блискучий і захоплюючий крій – все це можна побачити в нових творах дизайнера Saiid Kobeisy. Фемінін і дуже спокусливі силуети, ручна обробка, увага до деталей, дорогих тканин і нескінченної магії незвичайного вечірнього плаття!

Редакційна колегія
Приват фуршет Зверніть увагу на класичну сукню. Цей одяг буде доречний в будь-який час року і в будь-яку погоду. Іншими словами, класика завжди в тренді. Головне, що необхідно Вечірня білизнаЦе можливість приховати недоліки фігури і підкреслити заслуги. Класика хороша тим, що вона може доповнювати практично будь-який образ. Однак ретельно підберіть довжину сукні.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви були натхненні цієї краси колекції. Бажаю вам гарного одягу і цвітаю настрій! «Краса прагне розкласти, красива сукня зробить душу більш красивим, а красива душа зробить будь-яку сукню красивою. й

Які з цих красивих суконь вам подобається найбільше? Не забудьте поділитися своїми думками в коментарях.