Займав цей магазин супермаркету в рік, щоб втратити 82 кг і стати моделлю.

Katie Garner вийшов 28 цього року. А тепер вона популярна модель, чарівна наречена і просто красива дівчина. Але це не завжди так. Це важко вірити, але тільки рік назад, Katie зважився більше 160 кг!

Р

Каті ховається все життя. Як підліток, розмір одягу був 3XL. Каті зробили своїх однокласників і не підтримували батьків. Дівчинка була жахливо захоплена її зовнішнім виглядом.

597182

До 2016 року Каті їсти. чорне дерево і готової продукції з супермаркетів. Піца, напівфабрикати, соди ... Пізніше дівчина прийняла, що вона навіть не запам'ятовує смак індивідуальних овочів - так рідко вона їла їх.

Що всі змінилися, коли дід Каті померли від ускладнень, викликаних ожирінням, і її бабуся втратив свій погляд з діабету, також викликаний надмірною вагою. Тоді вона здійснила час для зміни.

Каті постаралися схуднути до, але неспроможна втрата ваги тільки викликали несприятливе бажання їсти ще більше. Всі її попередні спроби закінчилися погано. Цього разу Катерина стала членом програми, яка допомагає людям схуднути.

р.

Тільки 1 рік і 1 місяць, ця дівчинка втратила 82 додаткових фунтів! Її обличчя було змінено. Після того, як її історія стала відома по всьому світу, вона контактувала з моделювальним агентством і запропонувала до співпраці.

Каті змінив невизнання. Дивитися на цю красиву дівчину, яка отримала старі речі?

Історії, як це повинно служити сильним натхненням та мотивацією. роботай

Набряклість і почуття нижчості - серйозні супутники бездомнийй Незважаючи на те, що тепер модна філософія свідомості тіла, яка заохочує вас любити себе, як ви, зайва вага завжди є серйозною проблемою здоров'я.

Поступна компетентна втрата ваги важлива не тільки для повноцінного життя в суспільстві. Поліпшення здоров'я та благополуччя є основною мотивацією, яка повинна мотивувати вас боротися з додатковими фунтами.

Редакційна колегія
Подбайте про себе. Здоров'я має бути Вашим пріоритетом і турботою. Згадуйте про помірну фізичну виверження і керуйте як мобільний спосіб життя.