Тільки один коктейль у світі може приводити жир від шлунку всього за 7 днів. Я нарешті отримав цей рецепт!

У свідомості багатьох жінок слово «діет» - це щось тьмяне, стресове і обов'язково смачне. Я не фанат безхилого кріплення, який загрожує знеболюючими наслідками для тіла. Ви втратите кілограми, і ви отримуєте захворювання шлунка і кишечника. Не раджу!

Я не втомився повторювати, що втрата ваги може бути приємним і нешкідливим. Є золотиста формула, яка виведе боки, і прокидний шлунок буде затягнутий. Просто додайте це до вашого раціону. смачні!

Правий сніданок Як їсти кисті
  1. Хвости для схуднення можуть замінити одну з страв. Вони поживні, але вони не відкладаються на боках, так як вони готують з дієтичних продуктів. Калорії мінімальні, але принаймні економити енергію! Якщо ви готові втратити фунти повільно, але напевно – пити коктейлі 30 хвилин до їжі. Ви також можете їсти їх замість закуски.

2. Щоб позбутися від жиру швидко, замініть сніданок або вечерю з коктейлем. Основна мета полягає в тому, щоб зменшити кількість споживаних калорій, тому ви починаєте схуднути. У той же час обід повинен складатися з м'яса або риби на пару, салат з свіжих овочів або фруктів.

3. Якщо необхідно терміново брати участь більше 2-3 кілограмів, необхідно влаштувати швидкий день на коктейлі. Я рекомендую спробувати жироутворюючий напій на сметані і білках.

інгредієнти
  • 2 яєчні білки
  • 100г низькожирний сметана
  • 1 ст.л. лляної олії
  • 1/2 морква
  • 1/2 зеленого яблука
  • сік лимона

Підготовка
  1. Білки, сметана, вершкове масло і лимонний сік мікс.
  2. Овочі-фрукти натерти в блендері і додати в суміш.
  3. Проведіть все і з'їсти його апетитом.

Редакційна колегія
Ви не повинні мати високих надії для втрати ваги, якщо ви не сприяєте цьому. У поєднанні з коктейлем слід вживати білкові продукти харчування і виключити борошно і солодкі, мінімізувати вуглеводи. Так, спочатку складно, але це швидко стане звичкою. Врівноважена дієта краще, ніж голодний удар. р.

Спробуйте перемістити більше. Якщо немає часу для тренувань, прогулянок і велосипедів підходять. При бажанні можна вибрати 20 хвилин на добу для ефективних вправ.

Я думаю, що це ідеальний. лосини! Я хочу розповісти вам, вражає. Поділіться цим рецептом в соцмережах, не краси пройде такий скарб.