21
Це те, що любляча мама придумала, щоб заважати її дочку на відпочинок! Використання фруктів окремо...
Більшість батьків, які забороняють дітям грати з їжею. Художник Ала Чаглар не вважає себе одним з них. Аля бере на себе живу частину і, як ви можете бачити, досить вдало.
Використовуючи лінійну перспективу, Alya приймає фотографії, які як милий, смішний і веселий. В курсі є шматочки фруктів, овочів, круп ... Що таке фантазія!
Так, незвичайні, але 22 тис. послідовників на Alin Instagram не можуть бути неправильними. З часом це винахідлива мама ділиться фотографіями радісної дочки, в якій дівчина з'являється в дивовижному«їстівні» наряди.
Як взяти дитячу редакцію "Сайт" Я запрошу тебе бачити чарівну колекцію. літні фотографії молодий модниця.
Редакційна колегія
Які дивовижні і яскраві іноді є найпростішими ідеями для виконання, правильно? Покладіть на фрукти, терпіння, прокочуйте час і посидайте з дочкою або онуком, вони будуть божевільні щасливі, ми впевнені. Це буде весело. літнійй Надішліть нам отримані фотографії, поділіть вашу гордість близькими друзями та друзями!
Використовуючи лінійну перспективу, Alya приймає фотографії, які як милий, смішний і веселий. В курсі є шматочки фруктів, овочів, круп ... Що таке фантазія!
Так, незвичайні, але 22 тис. послідовників на Alin Instagram не можуть бути неправильними. З часом це винахідлива мама ділиться фотографіями радісної дочки, в якій дівчина з'являється в дивовижному«їстівні» наряди.
Як взяти дитячу редакцію "Сайт" Я запрошу тебе бачити чарівну колекцію. літні фотографії молодий модниця.
- Parsley є життєрадісна подруга.
- Плаття квітів.
- Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що після того, як моя дочка буде більше, щоб їсти капуста.
- А ось літнього договору!
Р. 4200Р. - Я пам'ятаю мої рідні піски, які люблять спробувати.
- О, що краса!
- Дивовижне тропічне щастя.
- Екостилія повертається в моді.
- Прогулянка поширена. Прості і смачні.
- Я не відмовляється від такої сукні!
Редакційна колегія
Які дивовижні і яскраві іноді є найпростішими ідеями для виконання, правильно? Покладіть на фрукти, терпіння, прокочуйте час і посидайте з дочкою або онуком, вони будуть божевільні щасливі, ми впевнені. Це буде весело. літнійй Надішліть нам отримані фотографії, поділіть вашу гордість близькими друзями та друзями!
Горні торти все ще популярні! Секрет їх рецепта зберігається як військовий секрет.
Ви можете допомогти вашому чоловікові боротися з кризою життя! Інакше.