Це те, що любляча мама придумала, щоб заважати її дочку на відпочинок! Використання фруктів окремо...

Більшість батьків, які забороняють дітям грати з їжею. Художник Ала Чаглар не вважає себе одним з них. Аля бере на себе живу частину і, як ви можете бачити, досить вдало.

Використовуючи лінійну перспективу, Alya приймає фотографії, які як милий, смішний і веселий. В курсі є шматочки фруктів, овочів, круп ... Що таке фантазія!

Так, незвичайні, але 22 тис. послідовників на Alin Instagram не можуть бути неправильними. З часом це винахідлива мама ділиться фотографіями радісної дочки, в якій дівчина з'являється в дивовижному«їстівні» наряди.

Як взяти дитячу редакцію "Сайт" Я запрошу тебе бачити чарівну колекцію. літні фотографії молодий модниця.

1. Parsley є життєрадісна подруга.

2. Плаття квітів.

3. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що після того, як моя дочка буде більше, щоб їсти капуста.

4. А ось літнього договору!
    Р. 4200Р.

5. Я пам'ятаю мої рідні піски, які люблять спробувати.

6. О, що краса!

7. Дивовижне тропічне щастя.

8. Екостилія повертається в моді.

9. Прогулянка поширена. Прості і смачні.

10. Я не відмовляється від такої сукні!

Редакційна колегія
Які дивовижні і яскраві іноді є найпростішими ідеями для виконання, правильно? Покладіть на фрукти, терпіння, прокочуйте час і посидайте з дочкою або онуком, вони будуть божевільні щасливі, ми впевнені. Це буде весело. літнійй Надішліть нам отримані фотографії, поділіть вашу гордість близькими друзями та друзями!