Зачем укоренять вербу на даче

З кожним роком дизайн сюжетів вдосконалюється більше і більше. Що ви не побачите сьогодні в наших садах і садівництві! Щоб парафрасувати добре відомому виразі, можна сказати: дачі стають краще, дачі стануть більш красивими.

Так, один з моїх друзів створив на своєму сайті просто чудовий краси, і повністю своїми руками. Як виявилося, він захопився плетінням з винограду з дитинства. Зібрали кілька кошиків і щось інше, але потім його запекли.

Роки тому Сергій випадково побачив цікаві ідеї в Інтернеті завод-холдингй Знайомство з прагненням спробувати сплести щось схоже і, знайшовши схему плетіння, приймали роботу. І, я повинен сказати, він зробив це!

Видавництво з редакційної редакції "Сайт"Натхнений цією цікавою ідеєю, приготованою для вас 17 прикладів каструлі і заміський будинок.

1. Насправді це краса я бачив на другу в країні. Це чудовий, не це?

2. За допомогою гілок верби можна плести опорний вся в сокуякі під вагою квітів можуть розбити гілки. Наприклад, акуратна огорожа штанги буде виглядати красиво, що підтримуватиме важкі квіти півонії.

3. Ви можете прикрасити садову ділянку і допомогти рослинам з такими вигулками. Вони можуть бути виготовлені з пруток верби або верби, і вони можуть бути змоченими для підтримки кучерявих рослин і ліани. Гнучкі бруси є чудовим натуральним матеріалом. Р

4. Також можна зробити перголи або садівництвой Таким чином, ви зонуєте простір, відокремивши місце відпочинку від основного сайту, і подаруєте сходження рослини необхідну підтримку і підтримку.

5. З вербових гілочок можна створити такий оригінальний борщ. Я дуже рада про цю ідею!

6. Дуже красиво виглядають гілки верби висаджують в горщику.

7. Просто чудовий декор для саду може бути створений з гілок верби. Правда, щоб створити таку красуню, вам потрібно навички нудьгування і наполегливості. Але результат явно варто!

8. Як говорить Сергій: «Для плетіння з винограду, буде потрібно досить прості інструменти: каналізатор, бокриз, круглокутники і різаки. І, звичайно, терпіння, наполегливість і велике бажання плести обов'язково.»

9. Тут ще одне цікаве місце для відпочинку, прикрашене гілочками верби. І уявіть, що краса ви можете досягти, якщо ви пустили сходження рослин на таку перголи.

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Без слів.

11. І це цікавий приклад міського ліжка. Як про це?

12. За допомогою віскі можна зберегти рослини з зимового холоду. Для цього плетемо ковпачки для рослин з пруток, встановлюємо їх так, щоб рослина була всередині, і заповнюємо простір між рослиною і стінкою плетених ковпачок з сухим листям. Взимку такі конструкції виглядають дуже красивими, а влітку теж.

13. Ще один цікавий приклад альтанки.

14. Я дуже люблю такі декоративні елементи прикраси саду. Я хочу, щоб допомогти мені зробити щось, як це.

15. З гілок верби можна створити таку декоративну «бонсаї», яка порадує і порадує очей будинку і гостей.

16. Я хотів би бачити таку красуню біля мого дому.

17. Це просто дивно.

Збір винограду не здійснюється в період збирання і взимку. Період розсіювання відбувається за такими місяцями: березень, квітень, серпень, вересень. Збір винограду в цей час не буде достатньо. Навесні може бути порушення глянцевого покриву, а влітку - необрізні вершини гілок.

Найвища якість винограду може бути тільки з стиглої деревини. Це період від розмежування листя до початку склепіння. У сухому приміщенні протягом декількох років можна зберігати в сухому приміщенні. Тільки перед початком роботи слід замочити правильно.

Плетіння з верби і верби розвиває моторні навички рук. Щоб не тільки створити красиву річ, але ви також поліпшите швидкість і мобільність рук, які можуть бути корисними для іншої роботи. Мені здається, що дарування подобається медитація: вона заспокоює вас вниз, вона налаштовує вас позитивними думками, тому що при плетінні роботи ви не будете щасливими!

Також я пропоную вам ознайомитися з цікавою ідеєю створення декору для саду у вигляді листків з цементу. Іноді одна незвичайна деталь досить для садової ділянки, щоб грати з новими квітами!

Я сподіваюся, що ви надихалися цим цікавим способом зробити котедж більш комфортним за допомогою ваннй Скажіть друзям і знайомим про цю ідею, напевно, зацікавить їх.