Навіщо вкорінювати вербу на дачі

З кожним роком дизайн сюжетів вдосконалюється більше і більше. Що ви не побачите сьогодні в наших садах і садівництві! Щоб парафрасувати добре відомому виразі, можна сказати: дачі стають краще, дачі стануть більш красивими.

Так, один з моїх друзів створив на своєму сайті просто чудовий краси, і повністю своїми руками. Як виявилося, він захопився плетінням з винограду з дитинства. Зібрали кілька кошиків і щось інше, але потім його запекли.

Роки тому Сергій випадково побачив цікаві ідеї в Інтернеті завод-холдингй Знайомство з прагненням спробувати сплести щось схоже і, знайшовши схему плетіння, приймали роботу. І, я повинен сказати, він зробив це!

Видавництво з редакційної редакції "Сайт"Натхнений цією цікавою ідеєю, приготованою для вас 17 прикладів каструлі і заміський будинок.

1. Насправді це краса я бачив на другу в країні. Це чудовий, не це? Навіщо вкорінювати вербу на дачі

2. За допомогою гілок верби можна плести опорний вся в сокуякі під вагою квітів можуть розбити гілки. Наприклад, акуратна огорожа штанги буде виглядати красиво, що підтримуватиме важкі квіти півонії.

3. Ви можете прикрасити садову ділянку і допомогти рослинам з такими вигулками. Вони можуть бути виготовлені з пруток верби або верби, і вони можуть бути змоченими для підтримки кучерявих рослин і ліани. Гнучкі бруси є чудовим натуральним матеріалом. Навіщо вкорінювати вербу на дачі Р

4. Також можна зробити перголи або садівництвой Таким чином, ви зонуєте простір, відокремивши місце відпочинку від основного сайту, і подаруєте сходження рослини необхідну підтримку і підтримку. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

5. З вербових гілочок можна створити такий оригінальний борщ. Я дуже рада про цю ідею! Навіщо вкорінювати вербу на дачі

6. Дуже красиво виглядають гілки верби висаджують в горщику. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

7. Просто чудовий декор для саду може бути створений з гілок верби. Правда, щоб створити таку красуню, вам потрібно навички нудьгування і наполегливості. Але результат явно варто! Навіщо вкорінювати вербу на дачі

8. Як говорить Сергій: «Для плетіння з винограду, буде потрібно досить прості інструменти: каналізатор, бокриз, круглокутники і різаки. І, звичайно, терпіння, наполегливість і велике бажання плести обов'язково.» Навіщо вкорінювати вербу на дачі

9. Тут ще одне цікаве місце для відпочинку, прикрашене гілочками верби. І уявіть, що краса ви можете досягти, якщо ви пустили сходження рослин на таку перголи. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Без слів. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

11. І це цікавий приклад міського ліжка. Як про це? Навіщо вкорінювати вербу на дачі

12. За допомогою віскі можна зберегти рослини з зимового холоду. Для цього плетемо ковпачки для рослин з пруток, встановлюємо їх так, щоб рослина була всередині, і заповнюємо простір між рослиною і стінкою плетених ковпачок з сухим листям. Взимку такі конструкції виглядають дуже красивими, а влітку теж.

13. Ще один цікавий приклад альтанки. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

14. Я дуже люблю такі декоративні елементи прикраси саду. Я хочу, щоб допомогти мені зробити щось, як це. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

15. З гілок верби можна створити таку декоративну «бонсаї», яка порадує і порадує очей будинку і гостей. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

16. Я хотів би бачити таку красуню біля мого дому. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

17. Це просто дивно. Навіщо вкорінювати вербу на дачі

Збір винограду не здійснюється в період збирання і взимку. Період розсіювання відбувається за такими місяцями: березень, квітень, серпень, вересень. Збір винограду в цей час не буде достатньо. Навесні може бути порушення глянцевого покриву, а влітку - необрізні вершини гілок.

Найвища якість винограду може бути тільки з стиглої деревини. Це період від розмежування листя до початку склепіння. У сухому приміщенні протягом декількох років можна зберігати в сухому приміщенні. Тільки перед початком роботи слід замочити правильно.

Плетіння з верби і верби розвиває моторні навички рук. Щоб не тільки створити красиву річ, але ви також поліпшите швидкість і мобільність рук, які можуть бути корисними для іншої роботи. Мені здається, що дарування подобається медитація: вона заспокоює вас вниз, вона налаштовує вас позитивними думками, тому що при плетінні роботи ви не будете щасливими!

Також я пропоную вам ознайомитися з цікавою ідеєю створення декору для саду у вигляді листків з цементу. Іноді одна незвичайна деталь досить для садової ділянки, щоб грати з новими квітами!

Я сподіваюся, що ви надихалися цим цікавим способом зробити котедж більш комфортним за допомогою ваннй Скажіть друзям і знайомим про цю ідею, напевно, зацікавить їх.