Королева полів! З цією мудрістю ви зробите найкраще кукурудзу в світі.

Все літо, я хотів насолодитися смаком. кукурудза: з сіллю, вершковим маслом і скибочками улюбленого сиру. Але з яких причин я чекав сезону, я був надзвичайно розчарований. Смуги були занадто старі або незрілі. І з них засмажити мене зі смаком, позбавленим звичайної солодкості.

Я бачу, що моя помилка була! Вимкнено, вибір. кукурудзяні Ви повинні бути більш чутливими.

Основний нюанс – кукурудза повинна бути максимально свіжим. Час розрахований на буквально години: після збору врожаю кукурудзи не повинно бути більше 4 годин! Тому необхідно перейти на ринок вранці, захопити улюблені муфти і швидко запускати будинок, щоб приготувати кукурудзу.

Цей хост необхідний завдяки тому, що зерна кукурудзи відразу після збору врожаю є хімічна реакція: цукор перетворюється в крохмаль. Тому краще купувати молоду кукурудзу вранці. А за приголомшливий смак варіть мучки не в воді, так як ми звикли, але в молоці!

Як варити кукурудзу

інгредієнти
  • 4 кукурудзяна
  • 600 мл води
  • 1 л молока
  • 80г вершкове масло
  • чебрець
  • 1 ч.л. солі

Підготовка
  1. Очистити кукурудзяні муфти листя і при необхідності розбити їх навпіл.

2. В глибокій сковороді залити водою і молоком. Потім додайте в рідке масло, кілька гілочок чебрецю і солі.

3. Помістіть кукурудзяні муфти в сковороді і відваріть їх близько 10 хвилин після кипіння рідини. 476183

Наші редактори успішно постарали цей рецепт і були абсолютно раджені результатом! Ми сподіваємося, що цей варіант готування буде привабливим для вас.