12
Королева полів! З цією мудрістю ви зробите найкраще кукурудзу в світі.
Все літо, я хотів насолодитися смаком. кукурудза: з сіллю, вершковим маслом і скибочками улюбленого сиру. Але з яких причин я чекав сезону, я був надзвичайно розчарований. Смуги були занадто старі або незрілі. І з них засмажити мене зі смаком, позбавленим звичайної солодкості.
Я бачу, що моя помилка була! Вимкнено, вибір. кукурудзяні Ви повинні бути більш чутливими.
Основний нюанс – кукурудза повинна бути максимально свіжим. Час розрахований на буквально години: після збору врожаю кукурудзи не повинно бути більше 4 годин! Тому необхідно перейти на ринок вранці, захопити улюблені муфти і швидко запускати будинок, щоб приготувати кукурудзу.
Цей хост необхідний завдяки тому, що зерна кукурудзи відразу після збору врожаю є хімічна реакція: цукор перетворюється в крохмаль. Тому краще купувати молоду кукурудзу вранці. А за приголомшливий смак варіть мучки не в воді, так як ми звикли, але в молоці!
Як варити кукурудзу
інгредієнти
Підготовка
Наші редактори успішно постарали цей рецепт і були абсолютно раджені результатом! Ми сподіваємося, що цей варіант готування буде привабливим для вас.
Я бачу, що моя помилка була! Вимкнено, вибір. кукурудзяні Ви повинні бути більш чутливими.
Основний нюанс – кукурудза повинна бути максимально свіжим. Час розрахований на буквально години: після збору врожаю кукурудзи не повинно бути більше 4 годин! Тому необхідно перейти на ринок вранці, захопити улюблені муфти і швидко запускати будинок, щоб приготувати кукурудзу.
Цей хост необхідний завдяки тому, що зерна кукурудзи відразу після збору врожаю є хімічна реакція: цукор перетворюється в крохмаль. Тому краще купувати молоду кукурудзу вранці. А за приголомшливий смак варіть мучки не в воді, так як ми звикли, але в молоці!
Як варити кукурудзу
інгредієнти
- 4 кукурудзяна
- 600 мл води
- 1 л молока
- 80г вершкове масло
- чебрець
- 1 ч.л. солі
Підготовка
- Очистити кукурудзяні муфти листя і при необхідності розбити їх навпіл.
- В глибокій сковороді залити водою і молоком. Потім додайте в рідке масло, кілька гілочок чебрецю і солі.
- Помістіть кукурудзяні муфти в сковороді і відваріть їх близько 10 хвилин після кипіння рідини. 476183
Наші редактори успішно постарали цей рецепт і були абсолютно раджені результатом! Ми сподіваємося, що цей варіант готування буде привабливим для вас.
Якщо ви пити каву щодня, необхідно знати. Причина багатьох захворювань...
Що їсти для поліпшення сексу: 7 продуктів, які пристрасують паливо