18
Недорогий кавовий замінник допомогло литий фунти Тільки 2 склянки в день!
Всі чули про шикорію, але про його властивості замінити каву. Покажіть мені, якщо ви спробували. цикорій? Листя, корінь, розчинний? На жаль, цей простий і доступний продукт не такий частий гість на нашому столі. Ця приваблива рослина має серйозні цілющі властивості, і це гріх не скористатися цим.
Редакція "Сайт" Я хотів би розповісти вам, чому вам просто потрібно пити чашку вареної цикорії вранці.
Хімічні властивості
Переваги шикорію для тіла Дійсно неоціненний. Але, незважаючи на виражені лікарські властивості рослини, ми не рекомендуємо споживати більше 2 склянок цілющого напою в день. Після того, як ви спробували його, ви обов'язково будете любити напій з цієї дивовижної рослини. Ви не знаєте!
Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.
Редакція "Сайт" Я хотів би розповісти вам, чому вам просто потрібно пити чашку вареної цикорії вранці.
Хімічні властивості
- Замінник кави
Напевно кожен знає про це використання шикорію. Той факт, що шикорій допомагає позбутися від кавової залежності вже робить його неоцінним продуктом. Напій з коренів шикорію смакує кава, просто навігує і заряджає енергією, а головне - без шкоди для здоров'я! Перемикач для розчинного шикорію відразу не буде працювати для всіх, але варто до цього. Додайте трохи шикорію до звичайної ранкової кави, поступово змінивши пропорцію на користь шикорію. Після отримання використовується, ви можете повністю перейти до розчинної чікорії, дієта кава. Така плавна відмова кави буде менш болючою для тіла, а її переваги неоцінні.
- Для схуднення
Очищення печінки, кишечника і крові, цикорію прискорює обмін речовин і допомагає частинам з капелюшними кілограмами швидше і заспокоїти. Насолоджуйтеся здоровим напоєм, ви збільшуєте швидкість горіння жиру, і всі завдяки двох основних компонентів - інуліну і інтибіну. Бітернес, що присутній в розчинному шикорі, зменшує тяги для солодощів, тому підігріті цукерки і пироги не будуть вдаватися у вигляді додаткових сантиметрів на стегнах і бутонах.
Тіамін, який міститься в цикорії, перетворює білки, жири і вуглеводи в енергію, рибофлавін розбиває жири, а пектин допомагає зменшити голод. цикорій зменшити апетит Це дає вам відчуття повноти. Пити напій з кореня чікорію після сніданку і обіду, і незабаром ви позбавите від зайвих сантиметрів. Але пам'ятайте, що цей ефект є обов'язковою тільки в поєднанні з правильним харчуванням і регулярним фізичним навантаженням.
- Про целюліт
Заміна ранкової кави з чашкою ароматного шикорію, ви не тільки допоможемо організму позбутися зайвих кілограмів, але і дати стійкість до підігрітого целюліту. Фолієва кислота, яка міститься в цикорії, підвищує пружність шкіри, роблячи целюліт менш помітним. Вітаміни Допомагає збільшити виробництво колагену, яка захищає шкіру від інфекцій, знімає подразнення і значно покращує зовнішній вигляд. Chicory є потужним антиоксидантом, який захищає шкіру від старіння. Заземлення цикорій Широко використовується косметологами як засіб для антицелюлітного масажу. Ця процедура робить шкіру пружною і здоровою, і прояви целюліту ледь помітні.
- Для нервової системи
Вітаміни групи В, які багаті шикорією, благотворно впливають на ЦНС, покращують настрій, заряджають енергією і життєстійкість. І, головне, цикорій має заспокійливу дію на нервову систему, але кава, навпаки, хвилювання. - При цукровому діабеті
Унулін, що міститься в цикорії, регулює рівень цукру в крові, уповільнює поглинання вуглеводів в кишечнику і, головне, зменшує тягу для солодощів! - Для підвищення імунітету
Підвищений імунітет при регулярному використанні цикорію асоціюється не тільки при наявності величезної кількості вітамінів. Інулін, який міститься в цикорії, нормалізує обмін речовин, очищає від токсинів, в результаті покращується вітамінизація і мінерали. Особлива лимонна кислота безпосередньо впливає на підвищення імунітету, бореться застудними і вірусними захворюваннями.
Високий вміст білкових речовин робить цикорію відмінним доповненням до закуски, напій подарує життєдіяльності організму і міцності, заряджаючи енергію протягом усього дня.
- Для жіночого здоров’я
Корінь Chicory знижує розвиток молочних інфекцій у жінок і допомагає зменшити біль при менструації. Уміння поліпшити поглинання калію і магнію робить шикорію дуже корисним продуктом для дівчаток під час статевих губ, а також для жінок під час менопаузи. - Здоров'я серцево-судинної системи
В будь-якій формі є обов'язковим способом здоров'я судин і судин, і ось чому. Калій, який дуже корисний для здоров'я м'яза серця, і магній допомагає подолати тахікардію. Чикорія сприяє розширенню судин і ритмізація частота серця. Ви страждаєте від ішемічної хвороби серця, атеросклерозу або гіпертонії? Спробуйте шикорію!
- Для очищення печінки і нирок
Чикуари відмінно очищає печінку і нирки від токсинів, знімає жовч від тіла, очищає кишечник і нормалізує обмін речовин. Це основа гарного здоров'я! - Для шкіри і волосся
Чикорі містить багато вітамінів і мінералів, важливі для шкіри, таких як калій, магній і кальцій, які прискорюють відновлення колагенових волокон і тон шкірий Ви можете використовувати шикорію всередині або застосувати настоянку рослин зовні. Чикушер не менш корисний для волосся, оскільки покращує їх структуру і сприяє інтенсивному росту. Використовуйте настій кореня шикорію, як промивання після миття волосся, і скоро ваше волосся помітно змінить.
Переваги шикорію для тіла Дійсно неоціненний. Але, незважаючи на виражені лікарські властивості рослини, ми не рекомендуємо споживати більше 2 склянок цілющого напою в день. Після того, як ви спробували його, ви обов'язково будете любити напій з цієї дивовижної рослини. Ви не знаєте!
Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.
Саме тому мусульмани і євреї не їсти свинини. Я завжди думав по-різному.
"Боти правила світу!" Так, Михайло Лабковський стверджує протилежну ...