«Ми побачимо, що батьки» – це приголомшливе відкриття.

Про те, що не говорять. Є стереотип: бути матір'ю абсолютного щастя для жінки і її істинного покликання.

Це особливо вірно в сучасному світі, в якому кількість розлучення є небаритним, дружини розбиваються, і дитина залишається. «Це свого роду людина, яка ніколи не зникне без сліду від мого життя, не відмовляється. Він завжди буде зі мною, відчужливою матір'ю, принаймні підсвідомо. І звернувшись з любов’ю і почуттям права на дитину. А потім...

Про те, що не всі жінки схильні до материнства, свідчить навіть тим, що є велика кількість покинутих дітей, які привозяться в дитячих будинках. Як і помітна ненависть для своєї дитини, які деякі жінки не соромляться показувати в публічних місцях, емоційно і часто несправедливе спустошування своєї дитини, здається, просто для чого він є.

А ще... Визначте вірні історії жінок, які поділяють свої істинні враження від батьківства світу. Вони полюбляють батькам.

Історія Victoria Elder і її доросла дочка «Ми побачимо, що батьки» – це приголомшливе відкриття.

Вона тепер 48 і її дочка 18. Вона працює для іпотечної компанії, а за американськими стандартами, вона відмінно. Тільки коли дитина стала дорослою, Вікторія вирішила розповісти про те, що вона була такою. зрілій

Коли жінка вперше провела свою дочку в руках, вона мала невибагливе і несподіване почуття, що вона була жінкою. помилитисяй І це не материнська інстинкт. Так, вона подбала про своє життя і ніколи не дала за будь-які обставини. Але тепер, переосмислення про минуле, Вікторія вважає, що правильний вибір для неї буде залишатися безтурботним.

Її пост, в якому вона виступила на користь недбалості, отримала казкову кількість коментарів. Вибір був дивно, з читачами, що вона була наркоманом, або психічно хворим, або жінка з палицею внутрішнього миру і відсутністю людства. Але вони не робили.

Її дитина не позбавлена любові своїх батьків. Дочка Морган поважала свого материнського кандора і заохочувала її сміливість говорити. Дівчина любить маму і на хороших умовах з нею, але примітки, що вона сама не хоче мати дітей. Вона вірить, що вся фецинація з власними інтересами не дозволить їй стати вакансійним батьком. Так краще не спробувати.

«Люди не хочуть чути, що мати не хочуть мати. Я думаю, що це про стереотипи, говорить Вікторія Елдер, я люблю свою дочку дуже, вона чудово, і якщо це сталося, я ніколи не пробачу себе. Але все ж, я відчуваю себе не так часто, не тому, що я погана мати, але тому що я не хочу бути матір'ю, і суспільство його відлякує.

Автор Саша Рибалка на своєму досвіді материнства «Ми побачимо, що батьки» – це приголомшливе відкриття.

Вона опублікувала книгу на тему «З днем матері». Чому б я хотів би бути батьком, який бачив світло дня минулого року в Німеччині? Вона знає, що вона написана, її дитина 3 роки.

Саша Фішер – успішний фотограф і журналіст. Вона зробила те, що вона зробила краще. Жінка побачила багато в своєму житті: відвідала 180 країн світу, подолала зневоднення в джунглі Мадагаскару, пережила піратську атаку в індійському океані і отруєння атипу для свого місця проживання продуктів під час її перебування в Туркменістані. Здавалося б, що з чимось, і з зрілі Вона буде дрібною. Чоловік наполягає на дитину.

Але не вдалося, або після закінчення так званої післяпологічної депресії. Жінка не знайшла себе придатною для материнства.

"Я ніколи не вірю, що це може статися", - говорить Сара-Фідер. Чому змінилася моя особистість? Коли матері народжуються, людина, яка використовується, щоб мати. У той час як батьки залишаються тими, що вони звикли: банкіри, лікарі, столяри. З приємним бонусом для малюка. й

"Проблема не моя дочка", - каже Сара. Це найсвіжіші діти у світі з великим характером. Це те, що я хочу передати іншим матерім: ви маєте право думати, що ви пошкодуєте стати матір'ю, і ви можете любити дитину.

Книга приніс жінці популярність, але ніколи не вирішить її проблеми. Дитина назавжди. Сара отримав багато позитивних і негативних відповідей. Це хороший результат його письмових зусиль. Для неї це означає, що варто виділити те, що жінки, стають матір'ями, часто відчувають конфліктні почуття.

Мати з двох, блогер Jessica Rose, про її reincarnation «Ми побачимо, що батьки» – це приголомшливе відкриття.

Джессіка Роза працює менеджером з обслуговування клієнтів для швидкої компанії в Берліні, і є успішним і поважним працівником. Але це не те, що приніс її популярність, але досить її блог, в якому вона опублікувала повідомлення з незвичайним хештегом #regrettingmotherhood.

Її критики напишіть, що це не варто визнати, і почуття алкоголю є ненормальним. Але жінка вірить, що вона має право говорити про це, адже всі її думки і враження реальні. І ознайомлюючі відгуки за її коментарями в блозі служать доказами для її, що її Ця позиція поділена багатьма жінкамиВони ще не чули, щоб сказати це самостійно.

«Я розповідав про це багато з чоловіком, і я дуже вдячний, що він розумів свої почуття. Діти є пріоритетом. І тепер він воліє бути більш в домашніх умовах і заробити менше, говорить Джессіка.
А. Діти піднімуть батьківй

Редакційна колегія "Сайт" Вона консультує тих, хто цікавиться цією темою, щоб ознайомитися з дослідницькою роботою ізраїльського соціолога Орна Донат «Регрети про материнство: соціально-політичний аналіз». Основою цієї роботи було інтерв’ю жінок-матологів за умов анонімності, під час яких вони допустили, що вони відчувають величезний соціальний тиск, запобігаючи їм комфортно виконувати свою нову роль.

Розкажіть, що ви думаєте про батьківство. Ви коли-небудь думали: "Я не хочу мати дітей."? Тема дуже актуальна і гідна. Залишити коментар в коментарях. Поділіться цією статтю з друзями.