Омолодження масок від перерізних ягід до захоплення афродит

Нещодавно я помітив, що моя шкіра почала шукати різні, ніж раніше. Звичайно, можна відписати все на активний спосіб життя, часті стреси і відсутність сну, і вікові зміни, хоча я не стільки років.

Зробивши рішення змінити ситуацію на краще, почав шукати шляхи, які будуть придатні для мене для відновлення ситуації. поліпшення стану шкірий

Я був щасливий, що друг шахти був недавно в Індії, де вона навчалася Аюрведи. Що мені змінилося, як я відчував себе, і це те, що я зараз.

р.

Шкіра є найбільшим органом нашого тіла, і все, що ми надягаємо на неї і стає частиною нас. Саме тому один з основних законів догляд за шкіроюЗгідно з Ayurveda, це звучить так: ви можете застосувати лише до шкіри, яку можна їсти.

Ця порада може здатися незвичайним для вас, однак, вона дає приголомшливий результат, до речі, протестовані протягом багатьох століть. Крім того, такі природні засоби будуть коштувати вам за брудні пені, і сама процес приготування не займе багато часу.

Натуральні маски

Редакція "Сайт" Я готовий 3 для вас. Аюрведичні маскиЩо подарує вашій шкірі. Стародавні традиції варто довіряти!

Аюрведична маска для нормальної шкіри Інгредієнти
  • 1 персик
  • 1 ст.л. вівсяного
  • 1 ст. л. мед

Підготовка
  1. Зм'якшити персик виделкою до гладкого стану пасти, спочатку знімаючи шкірку з неї і витягуючи кісточку.
  2. Додати до розм'якшеного персикового вівсяного і меду. Змішайте всі інгредієнти до густого стану пасти.
  3. Нанесіть суміш акуратно до обличчя і тіла і почекайте 15 хвилин.
  4. Зніміть маску з бавовняними дисками, замоченими в мінеральній воді.

Це чудовий. трава-маска Підходить для нормальної шкіри. Добре зволожує, очищає і подає шкіру вітамінами, і найголовніше її перевага в потужному омолоджуючий ефект.

Інгредієнти для цієї очистки маски послужать перерізи фруктів і ягід, такі як банани, груші, персики, полуниці і малини.

Підготовка
  1. Поверніть улюблену фруктову або ягідку до кашу-подібного стану і нанесіть її до вологої шкіри обличчя.
  2. Через 20 хвилин промийте суміш теплою водою.
  3. Також можна зробити аналог масажної щітки від шкірки апельсина або грейпфрута. Зріжте плоди навпіл і вичавіть сік з неї. Під час душу починають масажувати шкіру всього тіла з внутрішньої сторони шкірки з залишилися полотнами і волокнами.

Рослинні клітковини і кислоти цих фруктів і ягід ефективно видаляють відмерлі клітини і забруднюючі речовини, а вітаміни і мінерали насичують шкіру корисними речовинами для неї.

Комплексна маска для сухих компонентів шкіри
  • 1/2 ст. меду
  • 1 ст.л. крему
  • 1 ст.л. сиру

Підготовка
  1. Застосувати мед на обличчя перед сном як маска і тримати його на обличчі протягом 10 хвилин.
  2. Вимийте мед прохолодною водою.
  3. У невеликій ємності змішайте в рівних пропорціях вершки і сиру.
  4. Наносити суміш на обличчя і масажувати його м'якими круговими рухами протягом 5 хвилин.
  5. Вимити маску мінеральною водою. Для кращого ефекту повторіть процедуру через два тижні.

Ця маска хороша для сухої шкіри, але для нормального і комбінованого вона також буде мати свій ефект.

Маска має очищуючий ефект, при цьому не сушить, але пом'якшує і очищає шкіру.

Я також рекомендую вам дізнатися 15 правил Ayurveda, які допоможуть вам гармонійно втратити вагу без пригнічених дієт. І якщо ви хочете нормалізуватиЩоб поліпшити здоров'я і зовнішній вигляд, ці поради будуть надзвичайно корисними для вас!

Спробуйте подбати про вашу шкіру, як рекомендується Ayurveda, і дуже скоро ви помітите значні поліпшення в шкірі.

Якщо ця стаття була корисною для вас, не забудьте поділитися своїми друзями.