Саме тому сирі продукти харчування не мають щомісячних періодів! Лікарі пояснили це аномалія ...

Кожна жінка, яка багаторазово страждала від хворобливих симптомів менструації, торкаючись питаннями: чому нам потрібні ці періоди взагалі, чому вони йдуть так часто і чому неможливо, щоб всі кров відразу вийшли?

Саме тому сирі продукти харчування не мають щомісячних періодів! Лікарі пояснили це аномалія ...

У біологіях підручники можна прочитати, що кожен менструальний цикл готує жіноче тіло при вагітності. Якщо зачаття не відбувається, яйце гине, а тіло позбавляє від усього старого і вирощує нове яйце.

9696862

Але ви коли-небудь дивилися чому, наприклад, диких тварин не мають жіночого сексу? менструація і менопауза? Все, що вони живуть в гармонії з природою і їсти їжу, яке дійсно призначене для них.

Але якщо ці тварини тамедові, подаються «гуманом» їжею і піддаються стресам цивілізованого життя, то незабаром вони будуть менструації з усіма наслідками.

Саме тому сирі продукти харчування не мають щомісячних періодів! Лікарі пояснили це аномалія ... р.

Багато люміній гінекології підтримують думку, що менструація не є нормою, але патологія, викликана неприродною дієтою мертвої їжі. У книжкових захворюваннях дітей і жінок Д. Тільден стверджує, що білизність і менструація не більше, ніж виділення токсинів через слизові оболонки репродуктивної системи.

Також лікар наполягає, що наше тіло адаптоване тільки до застосування фруктів, овочів, горіхів і насіння. Таке харчування разом з здоровим способом життя може зменшити і усунути розщеплення тіла. В результаті менструація може стати менш частими або зникнути вівся.

Пряме доказування цієї теорії є люди, які допомогли сирої їжі, щоб змінити своє життя краще: До того, як я повністю змінив свою дієту і спосіб життя, кожні 28 днів я постраждав від 6-денних дієт. періодй

Вони супроводжувалися пригніченням, емоційним порушенням і підвищеною слабкістю. Останнім часом я почав дотримуватися правил природної гігієни, і зараз менструація з'являється кожні 40 днів і триває всього 3 днів. Я тільки відчуваю невелику слабкість на перший день.

Я особисто знаю багато жінок, які перейшли на сиру їжу, і вони також мають аналогічне поліпшення. І для деяких менструацій і повністю зникне. У Школі охорони здоров’я в Сан-Антоніо можна знайти медичні історії пацієнтів, які покращили здоров’я. місяць кровотеча.

316750 р.

Ми віримо в силу правильного харчування! Як ви відчуваєте про сиру їжу? Не забудьте поділитися своїми думками про це в коментарях.