17
Які помилки в словах дають покраїнску
Літературна мова Відмінна риса сучасної розвиненої людини. Навпаки, нездатність говорити без помилок, може поставити вас в самий непривабливий світло. Сьогодні видання. "Сайт" Я збираю для вас 12 помилок, які зроблені в мові і писати найчастіше. Познайомтесь з цим, вивчіть правильні параметри і ніколи не вирушайте.
Похибки Word
Послухайте грамотне мовлення завжди приємно. Наклейте ці важливі. правила російської мови Поліпшити використання рідної мови щодня. Успіхів!
Похибки Word
- "Коме" або "Коме".
Пам'ятайте один раз і для всіх - просто "коме" і нічого іншого. - "Excuse" або "Excuse".
Про нас Краще запитати про прощення без помилок. - "Дрес" або "Дрес"
Помилка так поширена, що ці слова плутаються навіть при дубленні фільмів. Одягніть когось або себе, одягайте на одяг – капелюх, плаття, штани. - "Соррі" або "Соррі"
Ці два слова мають різні значення. "Соррі" - запит на прощення. "Апологія" передає дію. - "Іхній", "Евний."
Немає слів! Ось тільки «Them» і ви зробили. 7260966 - "Коридор", "Коридор" або "Коридор"
Corridor тільки, хардкор тільки. Не дозволяйте собі будь-які бульбашки. - "Go" або "Go"
Якщо ви обираєте між цими двома варіантами, зберігайте спокій. Правильні форми будуть «Go» і «Go». - "З Тула."
«З Москви» і «З Караганди». Якщо ви почуєте, не вірте! Мусковіти приходять тільки з Москви. Так само правило стосується всіх інших. Російські громадяни. - "Мій шлях" або "Мій спосіб".
Він завжди написаний "Е" і через гіфен. І «По-миму» нагадує мене від полох. 3610Р. 4200Р. - «Яй вершки», «йце вершки», «йце вершки». й
Дуже смачні десерти - «Сметана» і «Кейк Но». No В. - "Життя" або "Життя"
Не так. Це слово можна використовувати тільки з префіксом. "Пусти його вниз" це так. Якщо ви зв'язуєтесь з префіксом, скористайтеся словом «Місце». - "Саусе" або "Саусе"
Не сміється. Ця помилка дуже поширена. Просто пам'ятайте, що ковбасні вироби виготовляються з м'яса тварин, не від видатних жіночних шармів.
Послухайте грамотне мовлення завжди приємно. Наклейте ці важливі. правила російської мови Поліпшити використання рідної мови щодня. Успіхів!