9
Відповідайте 5 простих питань і ми розповімо, наскільки високе! Вибачте?
Ви завжди хочете бути трохи вище? Згідно зі статистикою, 58% населення світу, особливо жінок, надзвичайно стурбовані їх висотою і постійно прагнуть його вимірювати і змінити її. Ми не маємо магії, щоб чарівно надати вам сантиметри, які ви хочете, але що про невеликий експеримент, як дізнатися свою висоту?
Р
Відповідь 5 Прості питання та редакцію "Сайт" Один або два з'ясуйте, наскільки високий ви! Ми обіцяємо.
Як дізнатися висоту
Розрахувати бали і порівняти результати! Так, вона збігла?
Результат
Вчені виявили, що натюрморт (нижня 167 см) на 36% більше шансів розвивати дементію, ніж висота якого становить 177 см або вище. Цілком ймовірно є розвиток серцево-судинних захворювань і статистично happier. Коротка стежка, в свою чергу, захищає від раку: кожні додаткові 10 см зростання збільшує розвиток раку на 17% у жінок і 5% у чоловіків.
На жаль, ми не даємо вибирати власну висоту, а також колір шкіри, наявність або відсутність веснянок. Зростання людини навколишня екологія, спадщина, вік, ґендер і національність. Тим не менш, є ряд ефективних рекомендацій, які допоможуть регулювати власний ріст принаймні трохи!
Як дізнатися висоту? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.
Р
Відповідь 5 Прості питання та редакцію "Сайт" Один або два з'ясуйте, наскільки високий ви! Ми обіцяємо.
Як дізнатися висоту
- Ви чоловік або жінка?
1 - чоловік
2 - жінка
3: Я не скажу - Ви часто почуєте коментарі про висоту?
1 - так, весь час.
2 - Не одна звертається до моєї висоти
3 - іноді - Що думають про ваш вік?
1 - розглянути мене старше
2 - Мій зовнішній вигляд відповідає своєму віку
3 - розглянути мене молодше - Ви завищені, ніж мати?
1 - так, безумовно вище
2 - Моя мама і я однакова висота
3 - немає, я коротший, ніж мій мама. - Бажаєте змінити висоту?
1 - зменшить кілька сантиметрів
2 000 р. Я задоволений своєю висотою
3 - Так, я хотів би бути трохи вище
Розрахувати бали і порівняти результати! Так, вона збігла?
Результат
- 5-8 точок
Наш додаток, ви є справжнім гігантом! Ваша висота явно вище 180 см. Ви подивитеся на світ і люди навколо вас з тієї ж висоти, як Gisele Bündchen (180 см) і Кріс Хемсворт (190 см). Звісно, люди часто згадують вашу видатну висоту в жартах, але в більшості випадків це просто заздрить. Якщо ви не знижуєте кілька сантиметрів, вам не буде?
р. - 9-13 точок
Щиро вітаємо Вас з Новим роком! Ось чому всі дівчата мріяли! Вузькі каблуки і кросівки, ви завжди будете зверху. Але представники сильної статі все одно хочуть бути трохи вище, хоча більшість людей вважають таким зростанням найбільш оптимальним. Такі еміентні власники привидної висоти, як Дженніфер Лопес (167 см) і Том Круїз (170 см) не здаються дискуровані.
- 14-15 точок
Ви не задоволені 164см. Хоча Мадонна (164 см) і Меган Фокс (163 см) не думаю, що це якийсь недолік, але йти на їх кілька сантиметрів з їх головами, що проводяться високою. Ви подивитеся на ті навколо вас, і щоб отримати щось з верхньої полиці, потрібно використовувати невеликий крок Незручний, але що ви можете зробити? Але ви були майстерні приховувати і шукати, і пориви улюбленої саги неодмінно візьмуть вас на тренку для скарбу. Дівчата цієї висоти воліють носити підбори, але хлопці повинні прийняти. Ми впевнені, що ви все ще солодкі і красиві, ніж інші!
, Україна
Вчені виявили, що натюрморт (нижня 167 см) на 36% більше шансів розвивати дементію, ніж висота якого становить 177 см або вище. Цілком ймовірно є розвиток серцево-судинних захворювань і статистично happier. Коротка стежка, в свою чергу, захищає від раку: кожні додаткові 10 см зростання збільшує розвиток раку на 17% у жінок і 5% у чоловіків.
На жаль, ми не даємо вибирати власну висоту, а також колір шкіри, наявність або відсутність веснянок. Зростання людини навколишня екологія, спадщина, вік, ґендер і національність. Тим не менш, є ряд ефективних рекомендацій, які допоможуть регулювати власний ріст принаймні трохи!
Як дізнатися висоту? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.