Як зробити мереживний светр в двох вечорах

Осінь прибув, і як жінка, я вже почав думати і планувати, що я буду носити цей сезон. Після того, як ви хочете виглядати стильно і модно, і в той же час не витрачати всю зарплату на нову шафу.

Я знайшов рішення для цього питання про рік тому завдяки знайомій рукодільниці. Марія розповіла мені про техніку, що називається божевільною вовною, яка перекладається на «красу вовну». І виявився, щоб бути точно, що мені потрібно!

Автор техніки Жаннетт Княк розробив для тих, хто не дуже доброзичливий з в'язанням і шиттям, але при цьому хочеться придбати красиві і неповторні речі. Я, що відбувається!

Creasy Wool - це модний і цікавий спосіб Увійтий Завдяки йому, в короткий час ви можете створити великі речі, які б взяли б набагато довше в'язати. І хороший бонус буде тим, що з цією технікою споживання пряжі для створення светра зводиться в 4-5 разів.

І все ж, цей метод є спалюванням для людей з підвищеною чутливістю шкіри. Я, наприклад, дуже погано переносить дотик вовни - це змушує мене свербіж.

Редакція "Сайт" Ви дізнаєтеся, як створити красиву і осінній використовуючи техніку Красі вовна. Для створення такої краси Вам не потрібно в'язати!

Етапи роботи
  1. Матеріал для полотна буде в'язання ниток. Можна використовувати залишки, рівномірні нитки різної товщини і абсолютно різні текстури підійдуть. Також корисною вовною для наклеювання, брухт тканини (вони можна переплести в візерунок) і нитки для пошиття в тон вироби. З незвичайних матеріалів вам знадобиться водорозчинний стабілізатор для вишивки і розпилювач для вишивки або вовняного фарбування. Стабілізатор - це така напівпрозора тканина, схожа на целофан матовий фільм. Всі ці матеріали можна легко знайти в магазинах для рукоділля. Також можна скористатися швейною машиною.

2. На початку роботи потрібно декомпонувати шматочок стабілізатора за розміром майбутнього виробу. Якщо виріб має складний контур, стабілізатор повинен вирізати відповідно до візерунка. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

3. Потім обприскують фіксатор на поверхні стабілізатора. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

4. Щоб створити сам візерунок, на стабілізаторі викладають нитки. Для першого шару нитки можна викласти в хаотичному порядку. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

Другий шар ниток можна викласти як першим, але якщо планується створити візерунок, краще викласти нитки потрібного кольору.

Третій і всі наступні шари слід викласти відповідно до обраного візерунка або колірного рішення. В залежності від складності малюнка, необхідно мати різну кількість шарів. Наприклад, простий ажурний шарф зажадає 5 шарів нитки.

5. Коли візерунок прокладений нитками, його слід закріпити за допомогою фіксатора або лаку для волосся, а потім накрити виріб зверху шаром стабілізатора. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

6. Для остаточного завершення роботи отримане полотно повинно бути хаотично викладене на швейній машині. Відстань між швами не більше 2 см, а якщо візерунок невеликий, то 1,5 см або менше. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

7. Зшитий продукт необхідно змочити в теплій воді, щоб стабілізатор розчинився. Як зробити мереживний светр в двох вечорах

8. Після висихання виробу слід зав'язати краї гачком або обробити косою. Якщо планується подальша збірка, краї не можна обробити. Як зробити мереживний светр в двох вечорах р.

Редакційна колегія Техніка божевільна Можна використовувати не тільки для створення або обробки одягу. Ідеально підходить для створення ексклюзивних аксесуарів, таких як сумки та осені рукавички, а також для декору інтер'єру. Кілька диванних подушок, скатертини, безтурботно кидаються на дивані, плетені будуть трансформуватися і перевітрювати будь-яку кімнату.

Для таких випадків основа майбутнього полотна не буде стабілізуючою плівкою, але тканиною або сітку. Ці матеріали не розчиняють в воді і стають нижнім шаром або фоном. У цьому випадку речі не відкриті, але досить щільні.

Я думаю, що всі творчі люди будуть любити цю сміливу техніку. Матеріал для такого ексклюзивні Зроблено з божевільним рецептом. Ну, можливості божевільної вулички просто безмежні!

Якщо я надихнула вас не зовсім простою, але захоплюючою і корисною технікою, не забудьте поділитися інформацією з друзями. Завжди цікавіше створити і розвивати разом, обмін досвідом і досвідом. Творчий успіх