15
Як зробити сирні печиво
Багато мам в ваговому поході намагаються поспілкуватися з дітьми хоча б трохи. сирний сирТак корисний для дитячого тіла. Але наша редакційна колегія виявила вихід для винахідників. Представляємо вашій увазі повітря. Рожеве печиво сирне тісто. Не пропустіть дитину на таку красу!
Я знайшов цей рецепт у старій зошиті матері. Якщо ви робите велику партію печива, обов'язково зберігати їх в холодильнику.
Прості сирні печиво Склад
Підготовка
Подавати сирні печиво з цукровою пудрою! У вас є хороший чай і сім'я.
Я знайшов цей рецепт у старій зошиті матері. Якщо ви робите велику партію печива, обов'язково зберігати їх в холодильнику.
Прості сирні печиво Склад
- 450г борошна
- 250г сир
- 100г маргарин
- 1/2 ст. цукру
- 1/4 ч.л. соди
- 1г ванілін
- 1/2 ч.л. солі
- 2 яєчні жовтки
Підготовка
- Сходи в глибокому сирі контейнера, розтоплений маргарин, цукор, ванілін, сіль і яєчні жовтки.
49.6 млн. - Поступово додайте сіяне борошно з соди і перемішайте ніжне тісто. Приготувавши до того, що борошно може знадобитися трохи більше: все залежить від вологи сиру.
- Розкачати тісто товщиною 2-3 міліметрів і порізати склянкою муги. Складіть 3-4 кола і ретельно перекручуйте щільного рулетка.
- Наріжте рулетку на 2 штуки. В результаті ви отримаєте 2 троянди.
- Коли закінчиться тісто, а троянди готові, кладуть їх на сковороді, покриту пергаментним папером.
- Печиво Bake при температурі 120 градусів 20-30 хвилин.
р.
Подавати сирні печиво з цукровою пудрою! У вас є хороший чай і сім'я.