17
Погляд з поганим смаком! 10 антитрендів, які роблять образ вульгаром, за модним списком Влада Лисовець.
Кожна жінка хоче добре виглядати в будь-якій ситуації. Ви можете витрачати більшу кількість зарплати на оновлення шафи, але одночасно створити без смаківй
Мода мінлива і суперечлива. Не приймається як правило, всі дизайнери пропонують, а також які отримали відповідь в маси.
Стилист Влада Лисовець складається антирейтингВони дуже люблять сучасні модниці, але не мають нічого спільного з будь-яким гарним смаком або стилем.
Як одягати жінок правий спосіб "Сайт" Підготовлені 10 антитрендів, які роблять образ вульгаром, згідно модного стиліста Vlad Lisovets. Популярне не означає красиву.
Модна редакційна колегія є флотом, і нічого не можна зробити про це. Кілька років тому кросівки рекомендують носити навіть з суворою спідницею олівців. Тепер це знак поганого смаку. Я пропоную вам ознайомитися з 10 невибагливих комбінацій в одязі. Спробуйте не зробити ці помилки і ви завжди будете виглядати красиво і стильно.
Плаття без смаку І невірно, ви ризикуєте не тільки назвати вульгарною леді, але і додаючи кілька років, особливо якщо ви робите речі гірше з інептним макіяжом. Я не погоджуюсь з стилістом у всьому, але це випадок, коли це час, щоб зробити модну вакцинацію!
Ви погоджуєтесь з думкою Влада Лисовець або ви все ще зносите свій улюблений хутряний жилет? Поділіться цією інформацією з друзями і дивимося, що вони думають про це. Я буду раді, якщо ви можете висловити свою думку в коментарях.
Мода мінлива і суперечлива. Не приймається як правило, всі дизайнери пропонують, а також які отримали відповідь в маси.
Стилист Влада Лисовець складається антирейтингВони дуже люблять сучасні модниці, але не мають нічого спільного з будь-яким гарним смаком або стилем.
Як одягати жінок правий спосіб "Сайт" Підготовлені 10 антитрендів, які роблять образ вульгаром, згідно модного стиліста Vlad Lisovets. Популярне не означає красиву.
- білі джинси
Білі джинси, за словами Влада Лисовець, візуально повні і в рідкісних випадках виглядають вигідно. Якщо ви бачите цю річ в одному з магазинів, ви краще піти без зупинки! - Одяг Rhinestone
Гламурні джинси і куртки, прикрашені стразами, були модними назад в 2000-х роках, і тепер такі речі працюють проти вас. Як правило, річ прикрашена блискіками і стразами, щоб збільшити його звичайне значення в очах споживача. Не збігається з тим, що більшість капелюхів з стразами продаються в переходах, так як вона ловить очей.
- Жилет для хутра
Пурні жилети, які на вершині популярності в 2009 році, тепер доречні тільки для прийому гостей каміном в заміському будинку і досить сміливо виглядають в передпокою або мікроавтобусах. «Це катастрофа!» Чого роду паралельної моди." - Пальто на підлогу
Дуже важливо думати про практичність обраної речі! Якщо ви є автостоянка, незалежно від того, як холодний він буде в машині, а довжина шуби може викликати додаткову незручність при русі. У повсякденному житті підійде довгий хутряний шухляд, щоб ковтати підлогу в мікроавтобусі. - Плетені пуховики
Пародія пальто нещодавно отримала велику популярність, але куртка повинна залишатися курткою, а пальто пришивається з абсолютно різних матеріалів. - Джинс втекти в черевики
Так, один раз був цілком прийнятним, але тепер джинси захоплювалися в черевики, і навіть на підборах, виглядають просто приступними і без смаку. - Монотонний Блондинка
Сьогодні існує велика кількість стильних варіантів фарбування, і ви не повинні носити щось схоже за кольором і формою до холодильника двері або шматочок паперу на голові. 579508 - Велика кількість золоті ювелірні вироби
Золоті ланцюги і сережки, які вдало підкреслюють стиль, безсумнівно, класика, які ніколи не вийдуть з моди. Але масивні ланцюжки, браслети та сережки, які збираються разом в повсякденному вигляді чітко вказують на відсутність смаку. - По-собачому в місті.
По-собачому, як овецькі черевики, залишили рейтинг модних речей кілька років тому. Ці туфлі підходять при страшному кризі на вулиці або сильних заморозках. Тексти пісень, а це означає: Тоді це не про стиль і краса. Не є злочином носити їх з хутром, якщо це 23. З іншого боку, краще залишити ці черевики для поїздок поза містом і зимовими прогулянками, але, безумовно, не носити їх щодня, щоб працювати. Крім того, чоловіки по всьому світу критикують дівчат за це взуття, так як він не відрізняється навіть самим досконалим малюнком.
- Високі підбори
Взуття на платформі як модний тренд загинув в 2010 році, і тепер навіть найстимальніший образ в поєднанні з таким взуттям виглядає недорого і абсолютно без смаку.
Модна редакційна колегія є флотом, і нічого не можна зробити про це. Кілька років тому кросівки рекомендують носити навіть з суворою спідницею олівців. Тепер це знак поганого смаку. Я пропоную вам ознайомитися з 10 невибагливих комбінацій в одязі. Спробуйте не зробити ці помилки і ви завжди будете виглядати красиво і стильно.
Плаття без смаку І невірно, ви ризикуєте не тільки назвати вульгарною леді, але і додаючи кілька років, особливо якщо ви робите речі гірше з інептним макіяжом. Я не погоджуюсь з стилістом у всьому, але це випадок, коли це час, щоб зробити модну вакцинацію!
Ви погоджуєтесь з думкою Влада Лисовець або ви все ще зносите свій улюблений хутряний жилет? Поділіться цією інформацією з друзями і дивимося, що вони думають про це. Я буду раді, якщо ви можете висловити свою думку в коментарях.