Сучасні сукні з вишивкою! Коли я шукав до No 9, я мріяв...

У вихідні я збираюся на весілля з близькими друзями. Після запрошення я відразу зіткнувся з двома питаннями: що подарувати молодят і що носити для свята? І якщо з першим все було вирішене досить просто, то він взяв мене більше одного дня, щоб знайти відповідний образ. Я хотів знайти щось гарне і комфортне.

Побачити мене мій друг. Олени переглянули онлайн модні новинки і приїхали на сукні з вишивкою, які прикрасили колекцію Jovani і Valentino. Звісно, робота цих дизайнерів я не можу дозволити собі, але я вирішив приховати на ідею вишитого плаття, і не втратив.

Вишиті сукні в моді понад 100 років, і протягом цього часу вони майже ніколи не дали своїх позицій. Після всього, в такому наряді ви можете відчути зв'язок епоху, висловити свою індивідуальність і одночасно відчувати себе комфортно.

Редакція "Сайт" Я підготував вибір 21 для вас. сучасний одягй Тут є ексклюзивність для всіх!

1. Цей образ читає спокій, гармонія і почуття стилю. Вишиті сукні вже давно були улюбленим одягом гардероб слов'янських модниць.

2. Ці сукні стилю дуже модні носити цього року. Вони виглядають сучасні, стильні і, як ви можете бачити, підходять для всіх випадків.

3. Довгий вірив, що вишивка суконь, крім своєї краси, переносить амулетне значення. Наші вихователі були тими, хто успадкував їх від своїх попередників. З покоління до утворення, техніки майстерності пройшли.

4. Дуже дякую! Пасити красиву дівчину в такому одязі буде просто неможливо.

5. Багато зірок сучасного попу не пропустили можливості блиску в такому наряді. до 1 2 3 4 5+

6. Особлива роль вишивки в весільній моді. Ймовірно, це в весільній сукні вишивка показує своє урочисте значення навіть сьогодні. Як вам подобається весільна сукня?

7. р.

8. Етнічний стиль в одязі Він ніколи не втратив свою актуальність! Сучасний етнічний стиль покликаний зберегти вікову культуру і традиції наших предків і підкреслити індивідуальність. Цей стиль вибирається безперешкодними людьми, не обмежуючись сучасними комплексами і тенденціями, з стабільним з'єднанням з їх корінням.

9. Першим, хто відкрив красу вишитих візерунків для шанувальників haute couture був Жан-Паул Глостер. У 2005 році створив українську колекцію. Після цього Галіано взяв над батоном, представивши три роки оригінальні моделі, прикрашені українською вишивкою. Прикарпатські мотиви надихнула Фріда Ганні, арт-директор Gucci, а також дизайнери Prabal Gurung і Gareth Pugh. І в цьому році ідея вишивки на сукнях була підібрана модним будинком Дельце і Губана.

р.

10. Увечері і святковий Поряд з весіллям використовується оригінальна вишивка. У такому вишуканому наряді будь-який представник прекрасного сексу буде виглядати королевою.

11. Жінка в такому чудовому одязі приверне до всіх очей. Дуже елегантний і благородний! р.

12. Як ви відчуваєте про це яскраве рішення? Бажаєте носити цей одяг? Я люблю!

Я пропоную вам ознайомитися з чарівним вибором суконь, вишитих бісером. 20 дивовижних нарядів, з яких неможливо поглянути!

Вишивка на сукні Не просто декорувати речі, це особливий національний колір і можливість самоідентифікації. Я сподіваюся, що вам подобається ці чарівні сукні для вишивання.

Якщо вам подобається цей модний тренд, і не забудьте поділитися своїми друзями в соціальних мережах!