15
Я взяв два вовняні нитки і зачіски ... Я збираюся ходити завтра з новим!
Ця осінь я хотів прикрасити гардероб красивим і теплим шарфом. Звичайно, можна придбати таку річ в магазині, але я, як і всі рукодільниці, любов до створення. ексклюзивні вироби своїми рукамий
Я знаю, як зшити, вишивка, створити красиві квіти ручної роботи, декупаж і фарба, але не знаю, як в'язати на всіх. І створити шарф, ця техніка буде дуже корисною для мене, але, alas ... Я знайшов вихід з цієї ситуації випадково, коли я поїхав через журнал на рукоділлі в одному з книжкових магазинів, який розповів про нову моду. лацінай
Коли я отримав на дно його, я знаю це було саме те, що мені потрібно. Тексти пісень, а це означає: І так далеко, я зробив чотири теплі речі, таким чином!
Скарф своїми руками Редакція "Сайт" Я приготував для вас незвичайний майстер-клас, як створити тепло і осінній Техніка божевільної вовни.
Як вам подобається такий стильний і практичний пошук осені? Я дуже люблю. Крім того, за допомогою цієї техніки, іншої ОсіньНаприклад, блантин або навіть пальто.
І мій друг Марія, завдяки техніці крейдиної вовни, створив цілий набір аксесуарів для себе, що складається з сумки, рукавичок і такого шарфа.
Також я пропоную вам ознайомитися з відмінним способом зв'язати теплий, м'який і об'ємний шарф на 1 вечір за допомогою коробки. Ідеально підходить для тих, хто не знає, як використовувати голки. З цим життям хак ви маєте можливість стати справжнім професіоналом в в'язанні.
Спробуйте цю осінь, щоб створити стильний шарф в техніці божевільної вулички, і ви не пошкодите витрачений час. Не забудьте поділитися з друзями на соцмережах.
Я знаю, як зшити, вишивка, створити красиві квіти ручної роботи, декупаж і фарба, але не знаю, як в'язати на всіх. І створити шарф, ця техніка буде дуже корисною для мене, але, alas ... Я знайшов вихід з цієї ситуації випадково, коли я поїхав через журнал на рукоділлі в одному з книжкових магазинів, який розповів про нову моду. лацінай
Коли я отримав на дно його, я знаю це було саме те, що мені потрібно. Тексти пісень, а це означає: І так далеко, я зробив чотири теплі речі, таким чином!
Скарф своїми руками Редакція "Сайт" Я приготував для вас незвичайний майстер-клас, як створити тепло і осінній Техніка божевільної вовни.
- Це різновид шарфа, який ми повинні закінчитися. Але можна взяти нитки інших кольорів, придумати власним візерунком і, використовуючи цю техніку, створити ексклюзивний осінній шарф. Все правильно, тут ми йдемо!
- Шарф на основі візерунка метеликів. Для того, щоб реалізувати цю ідею, потрібно малювати майбутній візерунок на аркуші формату А4, а потім перевести його на аркуш водорозчинного паперу (як стабілізатор). У цьому майстер-класі для бази використовуються звичайні трасування, так як не було стабілізатора потрібного розміру. Зверніть увагу: патерн слід перенести на водорозчинний лист або калькуляцію по обидва боки.
- Матеріалом для створення шарфа є в'язання ниток. Ви також можете використовувати залишки, навіть нитки різної товщини і абсолютно різні текстури будуть працювати. Також для таких робіт, вовна для стінки, нашивки тканини (вони можна переплести в візерунок) і нитки для пошиття в тон вироби може бути корисним. Починаємо викласти на позначені лінії вовняної нитки. Для того щоб викласти такі складні візерунки, використовуйте клей ПВА, щоб приклеїти нитку по контуру і приклеїти один одному.
Потім заповнюємо візерунок білими нитками. Кожен новий шар закріплюється за допомогою розпилювального клею, але його можна замінити регулярною зачіскою.
р. - Для цього шарфа використовуються білі нитки двох типів: бавовняні та напіввузолі. Як і апельсин, жовтий, бежевий і чорний вовна. 69887.
- Якщо Ваше робоче місце менше, ніж довжина майбутнього шарфа, робота отримує трохи складного. Будь-який з більш тривалим столом або меншим шарфом може переміщатися. Накриваємо шари ниток стабілізатором шаром. Хто не знає, це водорозчинний папір. Ви можете легко знайти в будь-якому магазині рукоділля.
- Потім починайте ковтання акуратно. Зверніть увагу, що ми не зав'язуємо вузлики в кінці нитки. Поверніть готовий край і продовжуйте робити те саме по всій довжині майбутнього виробу.
- Застосувати водорозчинний папір по всій довжині майбутнього виробу.
- Тепер перейдемо до швейного процесу на швейній машинці. Вам необхідно розтягнути весь продукт і вниз. Результат повинен бути квадратів близько 1 х 1 см. Бажано не обдурити і зробити більше 1,5 см квадрати! Краще взяти нейтральний колір.
- Наступним і найпростішим кроком після прошивки швейної машинки є, звичайно, видалення стабілізатора, якщо його використовували з обох сторін. Якщо з одного боку, так як в цьому майстер-класі був шар кальмарів, його необхідно видалити вручну. Майже готовий шарф копати в гарячій воді (30 ° С) і одяг майбутнього продукту до розчинення стабілізатора. Потім висушіть шарф.
- Також можна додати щітку до шарфа.
- Ось готовий шарф. Цей продукт виглядає красиво, стильно і привертає увагу оточуючих. Також шарф неймовірно теплий. Його розмір з щітками виявився на 30 х 170 см, але ви можете це зробити на основі ваших уподобань.
Як вам подобається такий стильний і практичний пошук осені? Я дуже люблю. Крім того, за допомогою цієї техніки, іншої ОсіньНаприклад, блантин або навіть пальто.
І мій друг Марія, завдяки техніці крейдиної вовни, створив цілий набір аксесуарів для себе, що складається з сумки, рукавичок і такого шарфа.
Також я пропоную вам ознайомитися з відмінним способом зв'язати теплий, м'який і об'ємний шарф на 1 вечір за допомогою коробки. Ідеально підходить для тих, хто не знає, як використовувати голки. З цим життям хак ви маєте можливість стати справжнім професіоналом в в'язанні.
Спробуйте цю осінь, щоб створити стильний шарф в техніці божевільної вулички, і ви не пошкодите витрачений час. Не забудьте поділитися з друзями на соцмережах.
Чому іноземці не комфортні в наших квартирах
Відьма пояснила, чому не скаржаться на життя. Так само один старовинний темний обряд допоможе вам вийти з пастки!