Я взяв два вовняні нитки і зачіски ... Я збираюся ходити завтра з новим!

Ця осінь я хотів прикрасити гардероб красивим і теплим шарфом. Звичайно, можна придбати таку річ в магазині, але я, як і всі рукодільниці, любов до створення. ексклюзивні вироби своїми рукамий

Я знаю, як зшити, вишивка, створити красиві квіти ручної роботи, декупаж і фарба, але не знаю, як в'язати на всіх. І створити шарф, ця техніка буде дуже корисною для мене, але, alas ... Я знайшов вихід з цієї ситуації випадково, коли я поїхав через журнал на рукоділлі в одному з книжкових магазинів, який розповів про нову моду. лацінай

Коли я отримав на дно його, я знаю це було саме те, що мені потрібно. Тексти пісень, а це означає: І так далеко, я зробив чотири теплі речі, таким чином!

Скарф своїми руками Редакція "Сайт" Я приготував для вас незвичайний майстер-клас, як створити тепло і осінній Техніка божевільної вовни.

1. Це різновид шарфа, який ми повинні закінчитися. Але можна взяти нитки інших кольорів, придумати власним візерунком і, використовуючи цю техніку, створити ексклюзивний осінній шарф. Все правильно, тут ми йдемо!

2. Шарф на основі візерунка метеликів. Для того, щоб реалізувати цю ідею, потрібно малювати майбутній візерунок на аркуші формату А4, а потім перевести його на аркуш водорозчинного паперу (як стабілізатор). У цьому майстер-класі для бази використовуються звичайні трасування, так як не було стабілізатора потрібного розміру. Зверніть увагу: патерн слід перенести на водорозчинний лист або калькуляцію по обидва боки.

3. Матеріалом для створення шарфа є в'язання ниток. Ви також можете використовувати залишки, навіть нитки різної товщини і абсолютно різні текстури будуть працювати. Також для таких робіт, вовна для стінки, нашивки тканини (вони можна переплести в візерунок) і нитки для пошиття в тон вироби може бути корисним. Починаємо викласти на позначені лінії вовняної нитки. Для того щоб викласти такі складні візерунки, використовуйте клей ПВА, щоб приклеїти нитку по контуру і приклеїти один одному.

Потім заповнюємо візерунок білими нитками. Кожен новий шар закріплюється за допомогою розпилювального клею, але його можна замінити регулярною зачіскою.

р.

4. Для цього шарфа використовуються білі нитки двох типів: бавовняні та напіввузолі. Як і апельсин, жовтий, бежевий і чорний вовна. 69887.

5. Якщо Ваше робоче місце менше, ніж довжина майбутнього шарфа, робота отримує трохи складного. Будь-який з більш тривалим столом або меншим шарфом може переміщатися. Накриваємо шари ниток стабілізатором шаром. Хто не знає, це водорозчинний папір. Ви можете легко знайти в будь-якому магазині рукоділля.

6. Потім починайте ковтання акуратно. Зверніть увагу, що ми не зав'язуємо вузлики в кінці нитки. Поверніть готовий край і продовжуйте робити те саме по всій довжині майбутнього виробу.

7. Застосувати водорозчинний папір по всій довжині майбутнього виробу.

8. Тепер перейдемо до швейного процесу на швейній машинці. Вам необхідно розтягнути весь продукт і вниз. Результат повинен бути квадратів близько 1 х 1 см. Бажано не обдурити і зробити більше 1,5 см квадрати! Краще взяти нейтральний колір.

9. Наступним і найпростішим кроком після прошивки швейної машинки є, звичайно, видалення стабілізатора, якщо його використовували з обох сторін. Якщо з одного боку, так як в цьому майстер-класі був шар кальмарів, його необхідно видалити вручну. Майже готовий шарф копати в гарячій воді (30 ° С) і одяг майбутнього продукту до розчинення стабілізатора. Потім висушіть шарф.

10. Також можна додати щітку до шарфа.

11. Ось готовий шарф. Цей продукт виглядає красиво, стильно і привертає увагу оточуючих. Також шарф неймовірно теплий. Його розмір з щітками виявився на 30 х 170 см, але ви можете це зробити на основі ваших уподобань.

Як вам подобається такий стильний і практичний пошук осені? Я дуже люблю. Крім того, за допомогою цієї техніки, іншої ОсіньНаприклад, блантин або навіть пальто.

І мій друг Марія, завдяки техніці крейдиної вовни, створив цілий набір аксесуарів для себе, що складається з сумки, рукавичок і такого шарфа.

Також я пропоную вам ознайомитися з відмінним способом зв'язати теплий, м'який і об'ємний шарф на 1 вечір за допомогою коробки. Ідеально підходить для тих, хто не знає, як використовувати голки. З цим життям хак ви маєте можливість стати справжнім професіоналом в в'язанні.

Спробуйте цю осінь, щоб створити стильний шарф в техніці божевільної вулички, і ви не пошкодите витрачений час. Не забудьте поділитися з друзями на соцмережах.