Не допускати гормональних порушень: 5 трав, які допоможуть відновити здоров’я жінки. Немає таблетки!

Багато жінок відчувають нестерпний біль під час PMS або menopause, страждають нерегулярним циклом, і деякі навіть знайти важко стати вагітними. Найчастіше гормональний дисбаланс є причиною цього. Порушення в ендокринній системі негативно впливають на організм в цілому, а також мають зовнішні прояви у вигляді зайвої ваги або висипань на шкірі.

р.

Звичайно, краще підтримувати нормальні гормональні рівні природним способом, щоб не доведеться приймати гормональні препарати. Одним з ключових чинників, що впливають на роботу ендокринної системи, є харчування.

170307

Стабільність гормональний Багато залежить від їжі, тому можна нормалізувати порушення, які виникають в цій області шляхом внесення змін до звичної дієти, орієнтуючись на правильні продукти. Редакція "Сайт" Я розповість про 5 трав, які допоможуть вирішити цю проблему.

Як відновити гормональний фон
  1. Мака Перуанський
    З давніх часів жінки Перув'янських використовуються для нормалізації гормонального балансу, збільшення лібідо-витривалості. Корінь Мака зберігає гормональний баланс і насичує клітини антиоксидантами, і він багатий мінералами. Саме тому допомагає знизити менструальну і головні болі, мінімізувати ризик виникнення кровотеч, знімає напади дратівливості. Крім того, мака допомагає зберегти рівень цукру і холестерину нормально. Цей продукт є просто універсальним, тому що він адаптований до кожного організму і сприяє нормалізації, а не збільшити або зменшити виробництво цього або цього гормону. Ця рослина зазвичай продається в аптеці.

2. Малинові листя
    Відвар листя малини корисно пити не тільки з холодом, але і підтримувати жіноче здоров'я. Це відмінне джерело антиоксидантів і вітаміну С. Brew чаї з листя, і проблеми, пов'язані з гормональним дисбалансом, не страшні для вас. Крім того, відвар листя малини знижує ймовірність викиду, запобігає токсикозу, а також знімає біль під час пологів.

3. Плейсан
    Кропивницький, або моносистичний перець, часто використовується в медицині для лікування безпліддя, ендометріозу та запобігання викиду в першому триместрі. Допомога. нормалізувати і менструальний цикл. Також знімає симптоми менопаузи. Хати регулює роботу гіпофіза, і це одна з основних залоз в організмі. Після того, як його робота порушується, то всі інші залози не отримують інформацію про те, скільки гормонів слід виробляти. Зберігати недоліки та інші проблеми.

р.

4. Молочна торка.
    Це одна з кращих трав для очищення печінки. Як відомо, через порушення роботи даного органу, багато жінок мають надлишок естрогену і дефіцит прогестерону. Тому чиста печінка є запорукою здоров’я жінок.

5. Овес
    Ви, ймовірно, знаєте, як добре, щоб їсти вівся в ранок. Але ви не маєте уявлення про те, що загоєння відвару для вашого здоров'я. Пити склянку цього напою після прокидання, і ви помітите позитивні зміни вашого тіла. У жінок нормалізується робота всіх залоз, що означає, що гормональний дисбаланс зникне. І це вже гарантує гарний настрій, здорове волосся і нігті, чистою шкірою і життєстійкість. Чоловіки цього напою теж не завдають шкоди, покращуючи роботу печінки і житла.

Редакційна консультація Дивитися те, що ви їсти. Дуже часто гормональна дисбаланс викликає надмірне споживання жирних смажених продуктів. Додайте ці трави або принаймні один до вашого раціону, щоб поліпшити здоров'я жінки.

Бажаємо вам здоров'я! Додайте корисну інформацію з друзями в соцмережах.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное