Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів! Супермодний головний убір своїми руками.

Дуже скоро настає холод і обов'язково знайдуть теплі куртки, пальто, черевики і шафи з шаф і шаф. свінгерий Одна з моїх улюблених речей - капелюхи.

Не всі жінки люблять носити капелюхи, і є багато причин, чому ми не хочемо носити їх в повсякденному житті. Наприклад, страх зіпсування зачіски, головні болі з щільної фітинги і так далі.

Але недавно я знайшов ідеальне рішення для себе - витяжний капелюх, ака витяжка. Це один Шапка Дуже комфортний, практичний і оригінальний. Одна з головних переваг капюшона полягає в тому, що він поєднує в собі дві аксесуари - капелюх і шарф.

Він добре прогріває не тільки голову, лоб і вуха, але і повністю шию, а іноді плечі і спини, якщо капюшон подовжений.

Cap-cap Cap-caps були використані в XIX столітті. Потім цей головний убір був як капелюх і шапка з твердими полями. Закріплюється на шиї за допомогою атласних стрічок. Згодом його стиль змінився, капор став більш популярним і комфортним головуванням.

Капор почав виробляти з зручної сировини і без атласних стрічок. У 90-х роках XX століття ця модель була неймовірно популярною і була включена в шафу практично кожної жінки.

Мода це циклічна, і зараз кап-капс знову стає хітом, він починає придбати багато жінок, які дотримуються сучасних тенденцій моди. Тексти пісень, а це означає: І вони абсолютно прямо!

Для втілення ідеї такої комфортної головки активно беруть участь не тільки модні дизайнери, але і відомі актори. Наприклад, Катерина Волкова на основі бонету створив власний персональний бренд.

Актриса говорить, що один раз, не згасивши витяжку з шуби на вимогу її матері, вона спробувала її на окрему заголовку. Я дивився в дзеркалі, трохи пом'якшував цей “капс” на голові – так ідея виникла для створення такого цікавого і незвичайного одягу.

Незабаром Катерина розробила цілу колекцію капелюхів для всіх випадків і на будь-який смак. Рекомендація полягає в тому, що такий капор має дві сторони, кожен може носити в залежності від настрою.

Це і поєднання різних фактур - мережива з вовною, мережива з шовком, вовною і шовковим ... Цей головний убір ідеально підходить для повсякденного носіння та спеціальних випадків. Наприклад, виготовлення капюшона з шовку або мережива, ви отримаєте відмінний аксесуар для весілля. І феєрські капелюхи – це ідеальне для дітей і навіть для чоловіків.

р.

Редакція "Сайт" Я був вражений цією ідеєю, і ми підготували для вас прості візерунки, які допоможуть в двох рахунках супермодний головний убір своїми рукамий Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів!

Візерунок є одним для всіх розмірів (погано розмір голови приблизно однаковий для всіх) і складається з трьох частин: двох бічних і задніх. Для кожного шару потрібно вирізати 1 частина вставки і 2 бічні деталі. Шви не можуть бути оброблені, тому що в готовому виробі вони не будуть видимими.

Це зручно для тих, хто не отримав розблокування або автомобіля з лінією Зігзаг.

Шарнір необхідно пришити відразу на правій стороні перед поворотом виробу, але краще пришити гудзик після фітингу. Це дозволить регулювати натяг і розташування капюшона на голові.

Що відбувається в кінці.

Що ви думаєте про таке стильне рішення?

І я збуджусь про це. Це свого роду капелюха я буду носити восени.

Також існують варіанти для хутряних капелюхів.

110273 р.

Або це оригінальні витяжки.

р.

Як ви можете побачити, такий головний убір є настільки універсальним, що він може підходити до будь-якого образу, буде доречним в будь-який сезон і погоду. З якого матеріалу пришити модний ковпачок - це до вас, подумайте про ваші потреби. Можливий простий варіант літньої вечірки шовку і мережива, або його можна утеплити. фліс Або хутро.

У будь-якому випадку дуже зручно, практичне і модне.

Я пропоную вам ознайомитися з 15 модними наборами шапок і шарфів у найуспішніших колірних рішеннях, щоб ваша голова не замерзла, і ви залишаєтеся бездоганним. Після перегляду цих зображень вам не доведеться ніяких труднощів з вибором теплих аксесуарів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.