Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів! Супермодний головний убір своїми руками.

Дуже скоро настає холод і обов'язково знайдуть теплі куртки, пальто, черевики і шафи з шаф і шаф. свінгерий Одна з моїх улюблених речей - капелюхи.

Не всі жінки люблять носити капелюхи, і є багато причин, чому ми не хочемо носити їх в повсякденному житті. Наприклад, страх зіпсування зачіски, головні болі з щільної фітинги і так далі.

Але недавно я знайшов ідеальне рішення для себе - витяжний капелюх, ака витяжка. Це один Шапка Дуже комфортний, практичний і оригінальний. Одна з головних переваг капюшона полягає в тому, що він поєднує в собі дві аксесуари - капелюх і шарф.

Він добре прогріває не тільки голову, лоб і вуха, але і повністю шию, а іноді плечі і спини, якщо капюшон подовжений.

Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів! Супермодний головний убір своїми руками.

Cap-cap Cap-caps були використані в XIX столітті. Потім цей головний убір був як капелюх і шапка з твердими полями. Закріплюється на шиї за допомогою атласних стрічок. Згодом його стиль змінився, капор став більш популярним і комфортним головуванням.

Капор почав виробляти з зручної сировини і без атласних стрічок. У 90-х роках XX століття ця модель була неймовірно популярною і була включена в шафу практично кожної жінки.

Мода це циклічна, і зараз кап-капс знову стає хітом, він починає придбати багато жінок, які дотримуються сучасних тенденцій моди. Тексти пісень, а це означає: І вони абсолютно прямо!

Для втілення ідеї такої комфортної головки активно беруть участь не тільки модні дизайнери, але і відомі актори. Наприклад, Катерина Волкова на основі бонету створив власний персональний бренд.

Актриса говорить, що один раз, не згасивши витяжку з шуби на вимогу її матері, вона спробувала її на окрему заголовку. Я дивився в дзеркалі, трохи пом'якшував цей “капс” на голові – так ідея виникла для створення такого цікавого і незвичайного одягу.

Незабаром Катерина розробила цілу колекцію капелюхів для всіх випадків і на будь-який смак. Рекомендація полягає в тому, що такий капор має дві сторони, кожен може носити в залежності від настрою.

Це і поєднання різних фактур - мережива з вовною, мережива з шовком, вовною і шовковим ... Цей головний убір ідеально підходить для повсякденного носіння та спеціальних випадків. Наприклад, виготовлення капюшона з шовку або мережива, ви отримаєте відмінний аксесуар для весілля. І феєрські капелюхи – це ідеальне для дітей і навіть для чоловіків.

Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів! Супермодний головний убір своїми руками. р.

Редакція "Сайт" Я був вражений цією ідеєю, і ми підготували для вас прості візерунки, які допоможуть в двох рахунках супермодний головний убір своїми рукамий Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів!

Візерунок є одним для всіх розмірів (погано розмір голови приблизно однаковий для всіх) і складається з трьох частин: двох бічних і задніх. Для кожного шару потрібно вирізати 1 частина вставки і 2 бічні деталі. Шви не можуть бути оброблені, тому що в готовому виробі вони не будуть видимими.

Це зручно для тих, хто не отримав розблокування або автомобіля з лінією Зігзаг.

Шарнір необхідно пришити відразу на правій стороні перед поворотом виробу, але краще пришити гудзик після фітингу. Це дозволить регулювати натяг і розташування капюшона на голові.

Що відбувається в кінці.

Що ви думаєте про таке стильне рішення?

І я збуджусь про це. Це свого роду капелюха я буду носити восени.

Також існують варіанти для хутряних капелюхів.

110273 р.

Або це оригінальні витяжки.

Ідеально підходить для тих, хто не любить капелюхів! Супермодний головний убір своїми руками. р.

Як ви можете побачити, такий головний убір є настільки універсальним, що він може підходити до будь-якого образу, буде доречним в будь-який сезон і погоду. З якого матеріалу пришити модний ковпачок - це до вас, подумайте про ваші потреби. Можливий простий варіант літньої вечірки шовку і мережива, або його можна утеплити. фліс Або хутро.

У будь-якому випадку дуже зручно, практичне і модне.

Я пропоную вам ознайомитися з 15 модними наборами шапок і шарфів у найуспішніших колірних рішеннях, щоб ваша голова не замерзла, і ви залишаєтеся бездоганним. Після перегляду цих зображень вам не доведеться ніяких труднощів з вибором теплих аксесуарів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.