14
Чому старі можуть використовуватися як прикраса будинку
Моя квартира відреставрована на другий тиждень, і ця субота все повинно приходити до фіналу. Ведуться майстри, і залишаю з красивими і чистими стельами, плоско пофарбованими стінами і новим ламінатом на підлозі. Але робота над інтер'єром не закінчиться там, адже найприємніша і креативна частина стоїть попереду. стінай
Дуже небажано залишити порожні стіни, тому що вони роблять простір незручним. Але я не хочу піти в інший край і перетворити квартиру в галереї мистецтв.
Фото, плакати, картини та інше мистецтво в рамках - це не єдиний варіант декору! Іноді необхідно вийти за межі, щоб порадувати своїх очей і здивувати гостей креативними рішеннями.
Нехай сімейні фотографії залишаються на полицях, і ваші улюблені акварелі прекрасно прикрасить тумбочка. Використовуйте незвичайні предмети і ви не втратите! Крім того, цей декор буде коштувати вам брудну копійку, яка також дуже важлива в період ремонту.
Редакція "Сайт" Я приготував 15 чудових способів. оформлення стін своїми рукамий Почати роботу на #6 завтра!
Я також запропоную, що ви знайомитеся з 19 ідей для виготовлення старих страв, які принесуть неповторну родзинку в інтер'єр. Після того, щоб створити такі шедеври, всі матеріали вже під рукою, і залишається тільки вчасно. Натхнення і створення!
Характеристика оформлення стін Не потрібно купувати плакати, картини та панелі, спеціально створені для цього. Багато об'єктів, які не пам'ятають, поки вони лежачи на полиці або в шафі, на дисплеї і піднімаються на рівень вище, раптом набувають всі якості творів мистецтва.
Як видно, декорування стін дуже легко. Не варто використовувати дорогі матеріали або наймальніші дизайнери. Поділіться деякими чудовими ідеями з друзями!
Дуже небажано залишити порожні стіни, тому що вони роблять простір незручним. Але я не хочу піти в інший край і перетворити квартиру в галереї мистецтв.
Фото, плакати, картини та інше мистецтво в рамках - це не єдиний варіант декору! Іноді необхідно вийти за межі, щоб порадувати своїх очей і здивувати гостей креативними рішеннями.
Нехай сімейні фотографії залишаються на полицях, і ваші улюблені акварелі прекрасно прикрасить тумбочка. Використовуйте незвичайні предмети і ви не втратите! Крім того, цей декор буде коштувати вам брудну копійку, яка також дуже важлива в період ремонту.
Редакція "Сайт" Я приготував 15 чудових способів. оформлення стін своїми рукамий Почати роботу на #6 завтра!
- Колірна палітра
Зразки фарб дійсно блискучі розчини. І ця ідея може бути реалізована практично для нічого. Колірна палітра з зразками можна отримати повністю безкоштовно в будь-якому магазині. Виберіть ваші улюблені відтінки і створити панель, картини або вирізати палітри всю стіну. Це виглядає 100% оригінально і красиво!
р. - Посуд.
Історія виготовлення пластин Не нові, але цікавіше. Відмінним рішенням стане поєднання різних розмірів виробів з різних наборів, а також використання деталей пластин. Однак не варто збити їх на столі, але краще акуратно дати потрібну форму скляною різак.
Спробуйте прості кухонні предмети в предмети мистецтва! Повідомляйте, як добре виглядають в темряві. Також можна копати кожну ложку в фарбі і створити приголомшливий склад.
І ось ще одна цікава ідея з лотками. Досить ефектний, це не так?
- Автомобільні плити
Я дуже любила цю ідею, особливо якщо ви поставите її в дитячу. Хлопці, як правило, не байдужі до автомобілів, і виростають, оточених номерами і літерами, також не є зайвим для розвитку. - Старі речі
Чому б не зробити настінний композиції з старих радіостанцій? Або ж, можливо, інтер'єр буде прикрашений швейними машинами, зламаним велосипедом або камерами - намагатися думати як авангардний художник. р. - Іграшка авто
І це один з моїх улюблених ідей, і один день я обов'язково зроблю це, якщо я стала матір'ю хлопчика. Моя сина буде гордістю цього приміщення, навіть коли він виростає і купує справжній автомобіль. Щоб створити таку панель, просто приклейте модель автомобілів на дошці і розташуйте її під склом або висить на стіні. З огляду на такий склад буде цікавим для членів сім'ї та гостей.
- Стельовий штукатур
Хто сказав, що декоративна штукатурка і розетки під люстрою можна монтувати тільки на стелі? Покрийте ці вироби з фарбою спрею і помістіть на стіні діагонально. Незвичайні розкішні візерунки, як в палацах, все ще популярні. - Морські вузли
Для любителів морського стилю – просто чудовий розчин. Як виглядає стильно і стильно! - Кольорова пряжа
Якщо ви є рукодільницею, зверніть увагу на цю незвичайну ідею. Використовуючи старі котушки яскравих ниток і залишки трикутників шерсті, ви можете створити робоче місце. Такий декор стін порадує вас м'якою фактурою і красивими фарбами. - Аксесуари
Тепер практично ніхто не використовує тканинні ручники, тому що вони були замінені одноразовими паперовими серветками. І тільки вони були прикрашені монограмою власника, візерунків і мережива. Якщо у вас ще є такі сувеніри, помістіть їх в рамки і повісьте на стіну - як пам'ять. - Дерев'яні огірки
Незвичайне і стильне рішення для насадка в спальні. Якщо ви любите їздити на човні або є вентилятором спортивного ряду, то це ідея для вас. Спробуйте пофарбувати оарами в тонах улюбленої спортивної команди, лаку або залишити фактуру в простому вигляді.
- Незвичайні снопи
Прості гілки є безкоштовним оздобленням інтер'єру. А якщо додати трохи фарби, блиску і додаткового декору, то це буде як дизайнерська установка.
- Металеві решітки
Приміщення з високими стельами можна декорувати цілими воротами, взятими з котеджу, або використовувати тільки фрагменти паркану. У будь-якому випадку виглядає дуже стильно і вишукано. р.
Я також запропоную, що ви знайомитеся з 19 ідей для виготовлення старих страв, які принесуть неповторну родзинку в інтер'єр. Після того, щоб створити такі шедеври, всі матеріали вже під рукою, і залишається тільки вчасно. Натхнення і створення!
Характеристика оформлення стін Не потрібно купувати плакати, картини та панелі, спеціально створені для цього. Багато об'єктів, які не пам'ятають, поки вони лежачи на полиці або в шафі, на дисплеї і піднімаються на рівень вище, раптом набувають всі якості творів мистецтва.
Як видно, декорування стін дуже легко. Не варто використовувати дорогі матеріали або наймальніші дизайнери. Поділіться деякими чудовими ідеями з друзями!
«Всі наші мільярдери є складними фермерами з уявою про сканування», - розповідає Лена Міро.
Процес, який викликає зростання ракових клітин, може бути припинений!