Блондинки з 90-х Наталя Ветлицька подарувала свою кар’єру за дочку. Зараз вона не збирається до Росії!

Купання в кінці 80-ті Соліст Міражної групиНаталія Ветлицька перемогла серця мільйонів. У 90-х роках всі радіоприймачі, її пісні звучать. Яскрава пластикова блондинка миттєво стала секс-символом часу. Але де вона йде на вершину своєї популярності в 2004 році, і чому так цікаво журналістам?

Блондинки з 90-х Наталя Ветлицька подарувала свою кар’єру за дочку. Зараз вона не збирається до Росії!

У одному з її постів в соціальних мережах Наталія сказала, що вона не хоче повернутися в її батьківщину і тільки хоче миру. Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися, що сталося з талановитою співачкою і що зробила її відкинути країну.

Наталія Ветлицька і її дочка Стара кар'єра Починався в 1983 році, коли вона взяла участь у записі пісень для фільму «Мари Поппінс, Товари». У 1985 році на екранах з'явився фільм «Поїзд з розкладу», в якому на екранах з'явилася пісня, виконана Наталією звуками. У 1988 році актриса стала однією з солістів Міражної групи, з якою вона пролетилася майже вся СРСР. До цього дня пісні цієї групи слухаються і зволожуються.

Співачка також займався сольною кар'єрою. Вона випустили 8 альбомів, сян з багатьма знаменитостями, а також порушують в декількох фільмах. До речі, перший сольний кліп Федора Бондарчука зняв себе. Вона встановлює тренди в стрижці, вона імітувала молодим дівчатам, її пісні звучать всюди. Але в 2004 році вона раптом залишила стадію, хоча вона була на вершині популярності.

3250Р. 3700Р.

Ветлицька вирішила радикально змінити своє життя у віці 40 - вона стала матір'ю. На жаль, спочатку вона не хоче відроджувати, але продюсер Віктор Юдін запустив її, щоб залишити дитину. Тим не менш, назва батька дочки Вітлицька не була оголошена в цей день.

526135

Як ви здогадували, Наталія повністю присвячується дитині. Вона також дуже любить йога і робить паломництво в Індії кілька разів на рік. Колишній співак живе з дочкою в маленькому двоповерховому будинку в маленькому іспанському місті Дені. Вона має няню і садівник. Наталя ніколи не одружився. У вільний час вона прикрасить і відновлює будинки, а також орендує житло в Іспанії.

Блондинки з 90-х Наталя Ветлицька подарувала свою кар’єру за дочку. Зараз вона не збирається до Росії! р.

Нещодавно Наталя запросила до Москви на телебачення. Для чого вона дала дуже гостру і сміливу відповідь, яка вона була розміщена в Інтернеті: Коли мені потрібно Канал Один, мені не потрібно. І тепер, що мені не потрібно йому взагалі, він потребує мене погано. Немає справедливості в житті. й

На жаль, вона не повинна бути більше приваблює, тому що нещодавно Ветлицька була розміщена на соціальній мережі, десертифікаційне повідомлення для ЗМІ: Я хочу сказати тільки одне: залишити це безповоротне підприємство.

Ви можете спробувати захопити мене в своїх медіа, так як ви хочете, щоб не загубити або відлякати мене, щоб спровокувати задню, але інтерв'ю ніколи не відбудеться. Я знезаду тебе. Шукайте ще один об'єкт для куріозної хвороби. й

Екс-сінгер дотримується політичної та економічної ситуації в домашніх умовах, постійно переглядає та читає новини з Росії. Він розповідає про життя в Москві, критикує все: нові закони, дороги, зміни телебачення і так далі. Вона не з'явилася в столиці близько двох років: “Для мене, Іспанія не менш рідна, і ще більше... й

Наталія рідко розміщує нові фотографії, але вони чітко показують, що вона виглядає набагато молодше 52 років. Звісно, радикальні зміни в її житті мають лише користь її.

Редакційна колегія Не шкодуйте нічого. Всі зміни краще. На прикладі Наталії Вітлицької ми бачимо, що по-справжньому щаслива жінка стає після народження дитини. Милосердя красива, і ніхто не може порівняти з нею.

Ви думаєте, що люди роблять радикальні зміни в житті від бездії або жити краще? Повідомте нам про коментарі та поділитися цікавою інформацією з друзями в соцмережах!