Ірина Хакамада — бізнес-тренер, політик і кандидат у президенти Росії у 2004 році, письменник, телеведучий. Hakamada є одним з найвідоміших жінок світу за версією видання Time, номінованого на премію Нобелівського миру. Автор книг
"Секс у великій політиці", "Сучас у місті", "Тао життя"й
Схід і Захід. Грай і міцність. Розум і емоції. Все про Ірину Хакамада. Вона думує поза коробкою і висловлює її думки чітко до точки афоризму. Ми зібрали і сформульовані для Вас основні принципи її життя - Тао Ірини Хакамади. Вони допомогло нам, вони допоможуть вам.
Життя Ірини Хакамада Правила успіху
- Акт.
«Карма» в Санскриті означає «дія». Ніколи не ставити нічого пізніше. Зробіть своє життя красивим, щасливим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Життя любить тих, хто завжди в дії і хто покладає на себе. й
ДепозитФотогалерея - Дотримуйтеся мрії
«Увімкнути, ви повинні мати незламний сон. Яскравий сон - це така річ, що ви не можете забути на день тільки тому, що у вас немає часу. До вас клацає, ковтає, приходить у спину, побачає голову вранці, над чашкою кави або у ванній кімнаті. І навіть стоячи в колі друзів зі склянкою вина, ви раптом усвідомите, що ви тільки думаєте про це. й
ДепозитФотогалерея - Що вам подобається.
«Сформа успіху полягає в тому, щоб зробити те, що вам подобається. І професійно, щоб ви також були сплачені гроші, які дозволяють вільно зробити те, що ви любите. Будьте одним з тих, хто не вбиває енергію. Навіть якщо ви добре оплачені, але команда не ваших, ви не повинні залишитися. й
ДепозитФотогалерея - Почати день з задоволенням.
«Я даду завжди сказав, що ранок хороший час, щоб зробити речі. Якщо ви не любите займатися вправами вранці, то не принесете перевагу виїмки через силу не принесе. Я починав день з чашкою свіжої кави і спостерігаючи новини на каналі RBC. І Пілатес, що допомагає мені підтримувати ідеальний поставу, я ходжу ввечері.
7116034
ДепозитФотогалерея - Помилки.
«У той момент, коли сон нестерпний нудний і зникне, уявіть на той момент, що це те, як ви живете до вмирання. Уявіть, що ви станете відчайдушним, а потім змінити для кращого почнеться. й
ДепозитФотогалерея - Люблю себе більше інших.
«Щоб бути щасливими і успішними, треба любити себе. Люблю себе більше, ніж батьки, чоловік або діти. Люблю себе так багато, що ви не погоджуєтесь на будь-які компроміси, які можуть пошкодити ваше щастя, Ваш мир розуму, вашу енергію. Як тільки ви любите себе так багато і починаєте слухати себе як суперорганізм, ви почнете виробляти правильну енергію, яка досить для сім'ї, коханих і дітей. Ви зберете всі хороші речі навколо вас – кращі ідеї, кращі люди – все буде перехоплювати вас.
ДепозитФотогалерея
- Формула успіху
«Селф-реалізація. Я зроблю мрії. Я зароблю достатню кількість грошей, щоб забезпечити самоповненість. Я не хочу більше грошей, ніж мені потрібно для самостійного заповнення. Якщо є занадто багато грошей, то частина мого часу витрачається на управління ним. Додаткові гроші забирають енергію. В результаті самореалізації я отримав визнання від обмеженої кількості людей, чиї думки до них відносяться до мене. й
499.00 Р
ДепозитФотогалерея
Багато думок Ірини Хакамади дуже переконливі з шахтою. Більшість з усіх, мені сподобалося спосіб позбавлення від страхів, запропонованих Ірина: Так, страх повинен бути досвідченим візуально, так як він не переносить деталей. Наприклад, ви боїтеся втратити свою роботу. Детальна картина того, що ви будете робити в наступні 5 хвилин після втрати вашої роботи. Якщо ви можете дізнатися більше про вашу поведінку, ви можете подолати страх.
Фото з Instagram by Ірина Хакамада
Для клубу Оратор, де я навчаю :
Повідомлення від Ірина Хакамада (@irina_hakamada) Feb 15 2017 в 9:30 PST
У кокпіті вертольота за маршрутом Анапа до Абрау-Дурсо
Анапа до Абрау Дурсо
Пост з Ірини Хакамада (@irina_hakamada) Сен 10 2016 в 3:01 PDT
Яка порада вам подобається найбільше? Поділіться ними в коментарях. Ви також можете дізнатися про прості правила життя німецьких жінок.