Ось чому я не тримую колодки в ванній кімнаті більше. Я не рекомендую.

Ви ще тримаєте зубні щітки, бритви і сантехнічні колодки на полиці над раковиною? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Експерти кажуть, що через надмірну вологість свінгери Вони просто поширюються на космічну швидкість.

Ось чому я не тримую колодки в ванній кімнаті більше. Я не рекомендую. р.

Наші редактори вирішили поділитися корисним переліком предметів, які слід швидко видалити з ванної кімнати для власного здоров’я.

Особиста гігієна Ось чому я не тримую колодки в ванній кімнаті більше. Я не рекомендую.

1. Саджанці
    Не зберігати ці пристрої у ванній кімнаті. Згодом металеві елементи, як правило, окислюють під впливом вологості і вологості. Звичайно, запасні машини, які в герметичній упаковці, можна сміливо залишити на полицях у ванній.

2. прокладки
    Сирість є головним ворогом целюлози. Якщо ви вже подрукували пакет ваших улюблених колодок, будь ласка, зберігайте його в сухому, добре провітрюваному приміщенні.

3. Духи.
    Забезпечити високу температуру несприятливо впливає на якість парфумів. Існує поступове руйнування молекулярної цілісності парфумів: запах стає менш стійким, а ноти аромату втрачають яскравість.

4. Макіяж і косметика щітки
    І знову, потворна вологість... Саме тому, що косметика стає непристойною. Кріплення щіток - це окрема розмова. По собі ці пристрої вже є розведенням землі для інфекцій і цвілі, тому косметологи рекомендують мити їх якомога частіше. Тіньові щітки - кожні три дні, щітки для рум'яних - один раз на тиждень, але щітка для олівця - після кожного застосування.

5. Медикаменти
    Протягом багатьох років, Ваше єдине місце, щоб зберігати свій перший набір допомоги був санвузлом? Час сказати, що це шкідливе місце. Негативно впливає на якість препаратів. Найкраще зберігати аптечку в прохолодному сухому місці, наприклад в тумбочку.

6. Мило блістер.
    Краще замінити мило рідиною. Так само через надмірну вологість важко відпарити від мильної коробки. І використовується бар не виглядає дуже естетично.
    546130

Не забудьте поділитися статтею з друзями, а також дізнатися, як покласти ідеальний порядок у маленькій ванній кімнаті!