Що допоможе пергамент вишукана господиня (для поціновувачів краси)

Я просто люблю домашні кондитерські вироби, особливо торти. І не тільки там, але і випікають. Дуже скоро це мій день народження і він запитав мене, щоб запекти його смачним тортом. І так як хлопчик любить шоколад, питання про те, що прикрасити торт, вирішив себе.

Нерідко в магазинах можна побачити тістечка, прикрашені тонкими і акуратними ажурними роботами. Вона виглядає таким повітряним і крихким. На перший погляд не можна повторити.

Однак, якщо ви розумієте технологію створення такої краси, ви розумієте, що шоколад Не складно зробити торт. Ви можете використовувати різні шоколадні цукерки - білий, молочний, чорний, головне, щоб не було фруктів або горіхів в ньому. Навіть найпростіший шоколадний візерунок буде виглядати оригінально. Покажіть свою фантазію!

Як прикрасити торт шоколадом "Сайт" Я приготував для вас кілька корисних порад від досвідченого шефа кондитерських виробів, Як прикрасити торт в домашніх умовах за допомогою шоколадних малюнків.

Вам потрібно.
  • пергамент
  • 1-2 шоколадні штани

Шоколадні малюнки краще виглядають на гладкій поверхні кулінарного продукту. Поверхня повинна бути плоскою, гладкою і найкращою монохромою. Для цього десерт повинен бути наповнений чорною або білою глазур'ю.

Щоб приготувати візерунки, шоколад необхідно розбити на шматочки і помістити в сухому контейнері, потім покласти на водяну баню. Важливо переконатися, що вода не вдається в каструлю з шоколадом - інакше є ризик, який він згорнеться. Контейнер необхідно помістити на вогонь і періодично перемішати. В результаті повинна бути пружна однорідна маса.

Існує кілька способів прикраси. Для тих, хто впевнений у своїх мистецьких здібностях З паперу пергаменту необхідно зробити невеликий кулачок (наприклад, домашній кондитерський олівець).

Потім потрібно акуратно залити холодним рідким шоколадом в нього. Зверніть увагу: чим тонше отвір в кулоні і хитрість самого шоколаду, тим красивіше вони будуть виглядати. роботай Трохи притискаючи на пергаментний кут і віджимає тонку хитрість шоколаду, починайте малюнок, що ви хочете.

І ті, хто не зовсім впевнений у своїх здібностях, можуть спочатку застосувати малюнок на пергаментному папері, а потім чітко по лініях накреслюють шоколад на ньому. Після цього папір з візерунка необхідно помістити в холодильник так, щоб шоколадні заморозки.

Потім акуратно, з тонким ножем видаліть малюнок з пергаментного паперу і акуратно розташуйте його на поверхні торта.

Ще один ефективний трюк можна прикрасити торт за допомогою шаблонів. Наприклад, ви можете використовувати спеціальні серветки для цього. Покладіть одну з цих серветок на обробній дошці, накрийте її кальмаром і акуратно повторіть картину, наприклад, з білим шоколадом.

Поставте готову прикрасу в холодильник до охолодження. А потім зніміть його від кальмарів тонким ножем. Можна розмістити такий чудовий декор на краю торта або на його поверхні. Все залежить від польоту фантазії.

Що допоможе пергамент вишукана господиня (для поціновувачів краси) р.

І це мій улюблений. Не дуже простий, але він виглядає оригінально і красиво. Зауважте, що вам буде потрібно зелене листя для цієї хитрості. Покращуйте їх з шляху.

Спочатку необхідно розтопити шоколад в водяній бані. За допомогою щітки розтоплений шоколад наноситься на чистий і сухий лист. Влітку троянди ідеально підходять, вони щільні і рельєфні.

Шоколад необхідно видалити протягом години в холодильнику, а потім акуратно зняти листя.

І найпростіший варіант оформлення шоколадного полотна. І можна спробувати зробити його з білого шоколаду на чорному глазурі, і навпаки. По-перше, торт необхідно покрити шоколадною глазур'ю. З пергаментного мішка вичавлюють кільця шоколаду різного кольору. Бажано розмістити їх на одній відстані один від одного. І створити сам сайт, просто закрутити меч або відповідати від центру до країв торта в декількох місцях. Як результат? Я думаю, що це чудово!

212192

Я також запропоную вам ознайомитися з невеликим вибором прикрас торта. Це візерунки та фігурки шоколаду для натхнення.

1. Ви можете ознайомитися з технологією декорування цього торта, натиснувши на посилання. Цей шоколадний декор торта не гірше одного на малюнку. Що допоможе пергамент вишукана господиня (для поціновувачів краси)

2. Дивовижна красуня! Що допоможе пергамент вишукана господиня (для поціновувачів краси)

3. Чудовий приклад прикраси торта з шоколадними листочками. Тепер ви знаєте, як це зробити! Що допоможе пергамент вишукана господиня (для поціновувачів краси)

4. Що таке чарівне рішення!

5. Ще один варіант декору з листям шоколаду. Я люблю це поєднання різних видів шоколаду.

Редакційна колегія
Якщо ви працюєте з білим шоколадом, ви повинні бути надзвичайно обережними і обережними. Якщо ви перегріваємо його, то формуємо зерна. Тому плавлення білого шоколаду необхідно тільки в водяній бані і до половини. Потім зніміть його з вогню, і перемішайте її до однорідного стану молоти.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я просто впевнений, що вам сподобається. тортий Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І пам'ятайте, щоб поділитися цими корисними ідеями з друзями, вони будуть вдячні Вам.