47
10 листків кленів і 3 ложок соди в сковороді. Коли ви бачите, чому ви будете робити те ж саме.
Я дуже люблю ювелірні вироби на основі натуральних матеріалів. Нещодавно я дізнався деякі дивовижні ідеї для створення з осіннього листя. Однак це не банальне застосування у співпраці з дітьми, але стильна осінь. будинок-pieceй
Коли мій чоловік побачив мене зухвалістю збирання осінніх листя в саду, він думав, що дитина знову була в дитинстві попросила зробити ремесла. Побачивши результат моєї роботи, він був щасливий приєднатися до творчого процесу, і зараз ми декоруємо будинок разом з чоловіком, і це дуже близько.
Вироби з осіннього листя своїми руками "Сайт" Я готовий до вас 23 дивовижних декор пастий
Також я пропоную вам ознайомитися з вибором осіннього складу за допомогою подарунків прохолодного сезону.
Як вам подобається ці чарівні ідеї? Я збираюся піти в ліси в ці вихідні, щоб запастися на листках і зробити пару більше для будинку. цікаві панелій І бажаю Вам творчого натхнення. Пам'ятайте, що втілення власної фантазії вже є частиною вас. Нехай ваші ідеї ніколи не закінчуються!
Чи подобається вам цю статтю? Розкажіть свою сім'ю.
Коли мій чоловік побачив мене зухвалістю збирання осінніх листя в саду, він думав, що дитина знову була в дитинстві попросила зробити ремесла. Побачивши результат моєї роботи, він був щасливий приєднатися до творчого процесу, і зараз ми декоруємо будинок разом з чоловіком, і це дуже близько.
Вироби з осіннього листя своїми руками "Сайт" Я готовий до вас 23 дивовижних декор пастий
- Мій чоловік і я поставив цю ідею разом з минулими вихідніми. Як виглядає така свічник просто чарівна, при цьому виготовлення не більше 40 хвилин!
- р.
- Що ви думаєте про це розміщення сімейних фото? До речі, варто приваблювати дітей до виготовлення виробів, вони обов'язково будуть любити захоплюючий процес.
-
- І ось майстер-клас по створенню. ШалеЯка моя сім'я була настільки збуджена. Для цього потрібно листя, сковорідка і соди. Залити невелику каструлю 2 склянки води і 3 столові ложки соди. Принесіть воду до кипіння і видаліть з вогню, потім поставте листя в горщик розчин і залиште на 20 хвилин.
Вийняти листя і за допомогою зубної щітки ретельно видаліть м'які частини листа. Робіть все ретельно, щоб не пошкодити волокна (скелетон) листя. І обов'язково дайте листя сухим.
8099534 -
- Такий декор адекватно прикрасить найважливіший захід в житті людини. Якщо моє весілля було восени, я хотів би влаштувати його таким чином. Р
-
- Найпростіше рішення прогулятися по парку, зібрати великий букет красивих падіних листя і покласти в вазу або скляну баночку. Також можна обприскати листя лаком для міцності.
-
- Дуже цікава ідея для створення чаші цукерок або просто стильна ваза листя кленів. Вам знадобиться повітряна куля, силіконовий клей і, звичайно, листя кленів.
-
- І це досить проста ідея корисно для декорування стін як вдома, так і на роботі. Стильний і смачний, це не так?
-
- Невеликий майстер-клас з оформлення приміщення на відпочинок.
-
- Я не маю слів... Це дивовижний!
-
- І це чудовий приклад використання скелетних листя. Я дійсно хочу спробувати створити щось, як це.
-
- Як елегантно і стильно. Помилки Шукаю цю незвичайну ідею!
-
- Як ви думаєте про це оформлення вікон? А гірлянда листя - що може бути краще для створення осіннього затишку в будинку! р.
Також я пропоную вам ознайомитися з вибором осіннього складу за допомогою подарунків прохолодного сезону.
Як вам подобається ці чарівні ідеї? Я збираюся піти в ліси в ці вихідні, щоб запастися на листках і зробити пару більше для будинку. цікаві панелій І бажаю Вам творчого натхнення. Пам'ятайте, що втілення власної фантазії вже є частиною вас. Нехай ваші ідеї ніколи не закінчуються!
Чи подобається вам цю статтю? Розкажіть свою сім'ю.