10 листків кленів і 3 ложок соди в сковороді. Коли ви бачите, чому ви будете робити те ж саме.

Я дуже люблю ювелірні вироби на основі натуральних матеріалів. Нещодавно я дізнався деякі дивовижні ідеї для створення з осіннього листя. Однак це не банальне застосування у співпраці з дітьми, але стильна осінь. будинок-pieceй

Коли мій чоловік побачив мене зухвалістю збирання осінніх листя в саду, він думав, що дитина знову була в дитинстві попросила зробити ремесла. Побачивши результат моєї роботи, він був щасливий приєднатися до творчого процесу, і зараз ми декоруємо будинок разом з чоловіком, і це дуже близько.

Вироби з осіннього листя своїми руками "Сайт" Я готовий до вас 23 дивовижних декор пастий

1. Мій чоловік і я поставив цю ідею разом з минулими вихідніми. Як виглядає така свічник просто чарівна, при цьому виготовлення не більше 40 хвилин!

2. р.

3. Що ви думаєте про це розміщення сімейних фото? До речі, варто приваблювати дітей до виготовлення виробів, вони обов'язково будуть любити захоплюючий процес.

4. І ось майстер-клас по створенню. ШалеЯка моя сім'я була настільки збуджена. Для цього потрібно листя, сковорідка і соди. Залити невелику каструлю 2 склянки води і 3 столові ложки соди. Принесіть воду до кипіння і видаліть з вогню, потім поставте листя в горщик розчин і залиште на 20 хвилин.

Вийняти листя і за допомогою зубної щітки ретельно видаліть м'які частини листа. Робіть все ретельно, щоб не пошкодити волокна (скелетон) листя. І обов'язково дайте листя сухим.

8099534

5. Такий декор адекватно прикрасить найважливіший захід в житті людини. Якщо моє весілля було восени, я хотів би влаштувати його таким чином. Р

6. Найпростіше рішення прогулятися по парку, зібрати великий букет красивих падіних листя і покласти в вазу або скляну баночку. Також можна обприскати листя лаком для міцності.

7. Дуже цікава ідея для створення чаші цукерок або просто стильна ваза листя кленів. Вам знадобиться повітряна куля, силіконовий клей і, звичайно, листя кленів.

8. І це досить проста ідея корисно для декорування стін як вдома, так і на роботі. Стильний і смачний, це не так?

9. Невеликий майстер-клас з оформлення приміщення на відпочинок.

10. Я не маю слів... Це дивовижний!

11. І це чудовий приклад використання скелетних листя. Я дійсно хочу спробувати створити щось, як це.

12. Як елегантно і стильно. Помилки Шукаю цю незвичайну ідею!

13. Як ви думаєте про це оформлення вікон? А гірлянда листя - що може бути краще для створення осіннього затишку в будинку! р.

Також я пропоную вам ознайомитися з вибором осіннього складу за допомогою подарунків прохолодного сезону.

Як вам подобається ці чарівні ідеї? Я збираюся піти в ліси в ці вихідні, щоб запастися на листках і зробити пару більше для будинку. цікаві панелій І бажаю Вам творчого натхнення. Пам'ятайте, що втілення власної фантазії вже є частиною вас. Нехай ваші ідеї ніколи не закінчуються!

Чи подобається вам цю статтю? Розкажіть свою сім'ю.