Що робити, якщо ви відмовляєте штучні квіти

Вперше я познайомлюся з гіпсовим декором в Парижі. Там, на одній з полиць маленьких затишних магазинів в Ріволі, я бачив багато краси: від милих брелоків до творів мистецтва. Але мій погляд спійманий на дивний гіпсокартон У вигляді квітки і приголомшливих свічок у вигляді квітучих троянд.

Моє скромне бюджет дав мені можливість вирізати тільки одну таку гіпсову троянду. І через п'ять місяців, коли мій чоловік і я був купівля матеріалів для ремонту стелі в вітальні, я бачив лиття в одному з відділень магазину. І тоді ідея вдарила мене!

Декор з штукатурки і чому б не створити себе таким штукатурка-квітий Я не буду тримати інтригу і торментувати очікування чарівного рецепта - метод простий у використанні. Для основи потрібні сухі або штучні квіти, які необхідно зануритися в гіпсовий розчин, а потім висушити. Процес невеликий трудомісткий, але результат обов'язково порадує вас.

У зв'язку з тим, що гіпс є екологічно чистим і абсолютно нешкідливим матеріалом для людини, в якому немає найменшої токсичності, навіть дитина може впоратися з такою роботою. Наприклад, моя донька Марія зараз дуже любить цей вид рукоділля.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас 11 чудових квітка-декорація лиття. Ніцца і простий!

1. Варто відзначити, що чим менше штукатурки ви використовуєте, тим більше натуральних і красивих виробів буде виглядати. І навіть приготуванні квітів зверніть увагу на форму і краї пелюсток майбутнього декору штукатурки.

2. Як видно, можна використовувати абсолютно будь-які сорти квітів і навіть суцвіття. І можна також скидати пластикові фрукти в розчин з гіпсом. При бажанні їх можна пофарбувати на золото.

3. І ось весь склад. р.

4. Як ви вже розумієте, що в процесі виготовлення такого декору немає нічого складного. Як виглядає вишукано!

5. Те ж саме процедуру можна зробити штучними листочками.

6. Погляд Мені дуже подобається.

7. А цей декор можна декорувати, наприклад, каміном.

8. Якщо вам не подобається отриманий вид квітки, можна прикрасити його квітами, то дайте лити сухим, а потім порізати лаком. Я дуже люблю використовувати суміш з золота і рожевої фарби.

9. Дуже хороший приклад декору рамок для фото з квітами з штукатурки. Р

10. Просто подивіться, як виглядає яскраве і природне. Я думаю, що я повинен спробувати зробити щось схоже.

11. Після того, як декор готовий, можна пофарбувати його золотом або будь-яким іншим фарбою в залежності від ваших уподобань.
    Р

Ми також підготували простий майстер-клас з виготовлення незвичайно красивих свічників у вигляді квітки.

13

Вам потрібно.
  • штукатурка
  • Квітка
  • Кошик
  • клею-гуль
  • чайні свічки

Виробництво
  1. Вам потрібні різні пластикові квіти. Один стан полягає в тому, що квіти повинні бути чистими.

2. Вибрані квіти для майбутнього декору слід окремо. Назва: витягніть серцевину і стебло з неї, а потім пришийте або приклейте основу так, щоб квітка не розламалася. , 158555

3. Тепер переходимо до приготування гіпсового розчину. Для цього змішайте 1 склянку води з 3 склянками гіпсу, щоб результат був розчином, який нагадує сметану в консистенції. Зверніть увагу: гіпс заливається в воду, не навпаки. І не забувайте, що потрібно постійно перемішати розчин, і в цілому працювати швидко. штукатурка зловживає практично миттєво. Але це єдиний безперечно. Вам просто потрібно кноп.

Після приготування розчину в нього засипають квітка. Потім висушіть його і повторіть процедуру ще раз.

4. Коли квітка штукатурки повністю готовий, вставте свічку в неї. Це те, що ваш новий свічник буде виглядати так. На мій погляд, просто чарівний!

А ось ще одна просто чудова ідея для вас в свининському банку: як створити ювелірні вироби з вражень рослин на глині. Коли ви навчитеся технології, ви будете розуміти, що таке краса набагато простіше, ніж це здається на перший погляд!

Ви можете побачити, що може вийти з старих або просто неякісних штучних квітів. Пластер це дійсно чарівна річ. Все, що ми робимо з ним дуже елегантно. Сині навіть вітаються. Це аристократична і творча недбалість.

Незвичайний декор штукатурки Це виглядає досить ефектно і можна сміливо використовувати як фон для красивих фотографій, наприклад, ті, які ви одягнете в Instagram.

Поділіться своїми друзями в соціальній мережі, можливо, один з них хоче зробити таку красу для вас в подарунок.