Стівен Вольфрам: "Симові речі тільки краще з віком."

Люди часто просять себе: що найкращий вік життя? Діти думають, що це прийде, коли ви зростите. Він був у дитинстві. Відповідь на це питання не так просто, як це спочатку здається. Соціологічні опитування, залежно від віку та статі респондентів, дають дуже суперечливі відповіді.

Стівен Вольфрам: "Симові речі тільки краще з віком." доб.200

Дійсно, критерії такої оцінки непросто визначитися. Що саме оцінити: стан здоров'я, кількість позитивних емоцій, професійний успіх, якість відносин?

Лондонська школа економіки провела дослідження 23,000 осіб в Німеччині. Результати показали два піки у задоволенні життя у віці 23 та 69 років. На початку своєї кар’єри та свободи. У 69 р. швидкість щастя підвищується як людину, так і більше не повинна працювати.

Геній Глютен Дослідницька команда отримала різний шлях. Початкова точка - кількість друзів у людини. Дослідники оцінюють, що в 29 людей мають середню кількість 80 друзів, набагато більше, ніж інші вікові групи. 29 років - вік, коли людина знаходиться на вершині своєї популярності, і тому живе найсвіжіші життя.

Стівен Вольфрам: "Симові речі тільки краще з віком." р.

Давайте спробуємо ознайомитися з проблемою в комплексно і знайти відповідь. Для цього необхідно оцінити складові особистості людини і їх зміни з віком.

Вікові можливості Фізична форма

Для фізичної активності, яка вимагає коротких і гострих лопців енергії: бігти 100 метрів, відштовхуючи ядро або кидати мазок. оптимальний вік 20 років, і після 25 починається швидке фізичне зниження. Футболісти досягають піку своєї кар'єри ще раніше. Тим не менш, в спорті, які вимагають витривалості, такі як марафон, що працює, зниження настає набагато пізніше.

2265754р.

Багато відомих спортсменів досягають спортивних піків у досить зрілому віці. Таким чином, російський чемпіон 2014 Олімпійських ігор в лютому спорті Альберт Демченко отримав звання у віці 42 років. Професійні боксери У віці 48 років після закінчення своєї кар’єри Євгена Фемена та Георгія Форемана завершили кар’єри!

У 59, сімейний лікар Джеффрі Життя вирішив навчити себе їсти здоровими і вправами регулярно. Фізична активність, здорова дієта і безтурботність тренера за рік змінив Джеффрі Життя за винятком визнання.

"З старого жиру я перетворилася в енергійну людину", - згадує він. «Як бути здоровим і красивим», - розповідає Джеффрі Життя. Сучасна медицина ґрунтується на лікуванні захворювань. І захворювання необхідно запобігти, не чекаючи на нього, щоб підняти його потворну голову. й

Інтелектуальні здібності

Стівен Вольфрам, комп'ютерний програміст, фізико-математичний, який створив комп'ютерну систему алгебра Математики, стверджує, що у віці від п'ятдесят-сика його продуктивність в якості вченого поліпшення.

На мій досвід, багато аспектів науково-технічного виконання у моєму віці, фактично, зростає стабільно. За цей час мої знання збільшилися, і багато моїх кращих ідей приходили до з'єднання між речами, які навчалися протягом десятиліть.

Також в цьому віці ви отримуєте більше досвіду і розуміння того, як будуть працювати речі. І якщо у вас є досягнення і успіхи, вони можуть дати вам впевненість і допомогти вам рухатися вперед більш чітко, без сумнівів або зцілення. й

За словами Вольфрама, для великих проривів в науці і створення абсолютно нових структур, потрібно певну точку зору, яка поставляється тільки з віком.

«Приміром, необхідно підтримувати певну форму, щоб концентрувати довгий час і достатню інтенсивність на складних предметах. Я думаю, що в деяких випадках я став повільніше з роками, і в інших швидше.

Я знаю більше про помилки, які я можу зробити, і я спробую бути обережними, щоб уникнути їх. Але я швидше, тому що я знаю більше, і я можу зробити багато речей більш легко. З роками я можу автоматизувати все, що я можу, і це допомогли мені багато.

сексуальні матусі

Є стереотип, що пристрасть до постільної білизни тільки в 20-річчі. По суті, не сексуальне бажання ні сексуальна активність значно зменшується до середини-50-х років. І навіть тоді відхилення не виходить швидко. Згідно з дослідженням сексуальної тривалості життя, 55-річного віку можна сміливо очікувати ще 15 років або більше звичайної статі.

Що таке висновок всіх даних? Ми можемо припустити, що пік сексуального життя 20 років, фізична активність - 30, інтелектуальна - 40 і 50. Пам'ятайте, що кожен вік має свої вгору і вниз. Тому не можна визначити «золотий вік» в цілому.

Йозеф Пілатс, винахідник популярної системи вправ, переконаний: Нам дуже рано і вмирає. У віці 70+ років і старшого віку приїжджають! Ви можете бути старою людиною в 30-ті роки і юнаком у 60-х роках, адже кожна людина як молодий, як його хребта гнучка.

852244

Може бути, молоді люди дійсно краще в деяких випадках, але це не означає, що вони краще в усьому. Я не можу сказати. Кращий вікй Ми працюємо зараз. Що ви думаєте?