Історія трансформації сільської холупи в палац

У сосновому звороті біля Брянська жив Володимир Акуловй Здається, як звичайна людина, але його ім'я відомо всім в області понад 40 років. І все через одного факту: Володимир Філіпович жив і зацарював в розкішному палаці, побудований своїми руками. Тут, будь ласка, коронка, співак і влада навіть, але немає грошей.

925636

"Сайт" Він розповість вам історію самовідданого майстра з золотистими руками, талантами якого та історією життя торкається серцю душі.

Ви вводите непримітний аарковий будинок і як якщо ви входите в інший розмір: на стелях картин, пофарбованих в масло, на підлозі - різьблений паркет, а в кімнатах є позолочені меблі. Але необхідно з'ясувати, де дружелюбний пансіонат має все це багатство, відразу ж впаде до пана.

, доб. 4

Виявляється, що Владимир Акулов є справжнім наготелем, майстер-клас з самозахисту деревовласникй За 40 років талановитий столяр перетворив свій дерев'яний хата в шикарний палац Катерини епохи. І найголовніше, все самі, своїми руками!

Пенсій зробив свою першу роботу у віці 41, і після цього він не хотів душу в різьбі по дереву. «Я просто відчуваю дерево, і це радує мене і мене, тому виходить така краса», - сказав Володимир Філіппович.

Оздоблення старого дерев'яного будинку Володимир Акулов відрізняється від оформлення розкішного музею. Кожен шматочок інтер'єру - плоди знеболюючий роботі. Наприклад, щоб вирізати стіл, майстриня приймала ще 4 місяці важкої роботи.

Габаритний зображення

Автор: Володимир Акулов За словами майстра, це дерево незрівняний в роботі, не тріскається і значно дешевше, ніж мусульмани. Поганий пансіонат покрили свої вироби не золотим на всіх, але з японським потом - сплав у вигляді тонкої золотої плівки.

Кожна деталь ви хочете розглянути довгий час: двері, дзеркальні рамки, годинники, меблі. Все виглядає так. безціннийй «Я звик до неї, моя дружина теж. Я сумний, що ніхто не піклується про мої здібності. Я не вічний. Я залишаю і все буде йти з мною, сказав майстер. Це те, що сталося, на жаль...

До речі, Володимир Філіповович мав студентів, і багато. Щедрий старий чоловік навіть не стягує плату за навчання. Коли вони бачать все, хлопці запалюють очі, вони хочуть дізнатися мій ремесла в тиждень або два, а потім заробити гроші. Але щоб зробити те, що я роблю, ви повинні витрачати багато часу і мати багато терпіння. Я мав сотні дітей. Вони навчаються більш-менш круто розрізати рамки або щось простіше і простіше – і залишити, на жаль. й

До речі, Володимир Акулов не єдиний талант у родині. Його батько, Філіп Артемович, був дуже художникй І найкращі картини в будинку «роял» сина – його робота.

Майстер навіть мав кілька ноутбуків з відгуками гостей свого дивовижного будинку. Є так багато щирих слів, які можна захопити тільки старанність і добродушність, що майстри з віддаленого села.

Володимир Філіппович Акулов – майстер з літерою столиці. Крім того, талановитий столяр також пофарбував олійні картини, і складається з декількох сюжетів. В короткий час пансіонер мав золоті руки! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Поділіться з друзями на соцмережах. У коментарях ми розповімо, чи є реальні таланти у вашому місті.