Як прикрасити вікна

Учора я зустрілася з сестрами, і тільки стала свідком захоплюючого творчого процесу. Але найцікавіше буде чекати мене в результаті. Ілона. прикрашені вікна в квартирі, викликає істинне захоплення, як для всіх домашніх, так і для випадкових пасів на вулиці.

Вона створена за допомогою 7 аркушів картону, піни, клею та 2 метрів світіння гірлянди справжнім казковим містом, який радує всіх оточуючих і поліпшить настрій холодної осені та зимових вечорів. Знімання сім'ї і сусідів не може передавати слова!

Оформлення редакції вікон "Сайт" Я готовий 14 для вас. вікно-декораціяВін зробить Ваш дім чарівним місцем. Крім того, Новий рік приїжджає незабаром, і така яскрава і незвичайна ідея обов'язково стане в нагоді для створення святкової атмосфери в будинку.

1. Шукайте цю красу! Для створення цього елемента декору вам знадобиться аркуш картону або щільного паперу, в цьому випадку використовується білий ватман для пастелі, а також шаблон з відповідним зображенням, простий олівець, ножиці і годину вільного часу. Як прикрасити вікна

2. Як прикрасити вікна

3. Такі прикраси для вікон можна зробити своїми руками і задіяти всю сім'ю в цьому захоплюючому процесі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
    Як прикрасити вікна

4. Як прикрасити вікна

5. Цей ефектний ліхтар у вигляді казкового замку вирізняється з паперу. І ця робота можлива навіть для дитини. Як прикрасити вікна

Щоб створити цей декор, вам буде потрібно: щільний папір, олівець, ножиці, лінійка, глухий ніж, клейовий олівець, новорічний гірлянд (кращий на батареях) і полку для картини (потрібно з бортовою дошкою, яка буде тримати малюнок). Як прикрасити вікна

Як прикрасити вікна

Після чого виводимо макет і виріжте його.

Як прикрасити вікна

474850 р.

Як прикрасити вікна

Як прикрасити вікна

Потім потрібно вигнути край макета, щоб встановити його на полиці. Поставте гірлянду вниз і освітлюйте вогні. Незвичайний замок для засмаги! Як прикрасити вікна

6. Як прикрасити вікна

7. О, як чудово, немає слів! Як прикрасити вікна

8. Як прикрасити вікна

9. Кожна школа мала сніжинки з паперу. Принцип залишається таким же. Тільки зараз у віці високих технологій ви можете просто завантажити спеціальні трафарети або шаблони в Інтернеті, за допомогою яких легко створювати шедеври для декорування вікон або інтер'єру квартири.

194002

10. Як прикрасити вікна р.

11. Хороший приклад трафарету. Якщо ви надихнули цю ідею, обов'язково слід тримати її. Як прикрасити вікна

12. Як прикрасити вікна Р

13. Дивовижна красуня! Як прикрасити вікна

14. Як прикрасити вікна

Редакційна колегія
Ми працюємо з деякими великими ідеями для вікон. Виберіть те, що вам подобається краще, підключіть свою фантазію і швидко отримайте роботу. Я впевнений, що ваші вікна будуть найкращими!
Час працює швидко, ви не встигнете зв'язатись до Нового року на поріг. Так що я раджу тримати ці чудові ідеї.

Адже створюється своїми руками з використанням звичайного паперу і ножиць. оформлення вікон Захоплюючі погляди і паси-понадцяти гостей будинку. Це справжній політ фантазії, не існує строгих правил, головне, щоб результат припав до вашої кришки і приніс радість.

Не забудьте поділитися цими чарівними способами для прикраси вашого будинку. Створюйте шедеври з друзями, дякую за це.