Позбутися від sinus інфекції всього за 5 хвилин! Я хочу, щоб я був відомий цей метод до...

Першим серйозним холодом вже виловив нас дивним. В результаті ослаблений організм підбирає різноманітні інфекції буквально на льоті. А потім боляче горло і фарш носа є перші тести, які чекають нас в серії страшних подій. АРВІ симптомий

У сезоні кілька разів впорається. Нерідко багаторазовий глибокий нежить розвивається в синуситі. Що про тих, хто зіткнувся з цією проблемою? Відповіді просте – робити експрес-масаж і пити терапевтичний светр чай!

Запалення пазухів тих, хто хоче швидко зПам'ятайте, що 5 точок на обличчі і п'яти хвилин масаж не менше 3 разів на день.

1. Точка 1
    З подушками індексних пальців, симетрично розташовані точки в області крила носа.
  2. Точка 2
    Зробіть рухи тиску пальцями. Акуратно масаж ділянки над верхньою губою.

3. Точка 3
    Масаж кінчик носа зі свербінням і свербіжними рухами.
  4. Точка No 4
    Обов'язково звертайте увагу на симетрично розташовані ділянки в зовнішній кут кожного століття.
  5. Точка 5
    Фінальний етап – масаж зони носа.

Необхідно споживати багато рідини в цей період. Позбутися від синуситу, трав'яний піт магазин чай допомагає відмінно.

інгредієнти
  • 1 ч.л. мішок
  • 2 ч.л. лляних квітів і листя
  • 1 ч.л. перфорованої
  • 1 скибочка лимона
  • 0,5 л води

Підготовка
  1. Залийте траву окропом і дайте чайну заварку протягом 5 хвилин.

2. Коли чай настоюється, додайте скибочку лимона.

Пити гарячий напій не менше 5 разів на добу і не забувати про масаж. У день ви відчуєте багато рельєфу. Продовжувати робити всі процедури до повного зникнення симптомів.

Будь ласка, зв'яжіться з нами А також дізнайтесь, як зробити саморобні кашельні цукерки.