Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

Я завжди думав, що солодкий зуб в сім'ї був мені, і тепер я все частіше помітив, що я пішов без солодощів, і чоловік є вини все.

Можливо, це тому, що я люблю експериментувати з різними рецептами, і це в основному кондитерські вироби: торти, торти і кекси, які я отримую дивовижно смачно.

Так сталося, що з часом мій хобі перетворився в додаткове джерело доходів - я став на замовлення. І довго шукав спосіб красиво прикрасити мої продукти до тих пір, поки я спійманий очей. паперова версткай Спочатку я використовував їх як субстрат для тортів і кексів, але я скоро зрозумів, що серветки можна використовувати для прикраси коробки.
Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

Після того, як я тримала цю серветку в руці, і я мав кілька ідей в голові, завдяки яким зараз мій будинок прикрашений новими ажурними лампами, і чарівним кошиком для делікатесів. Так, так, я зробив все це серветками.

Редакція "Сайт" У мене є 11 ідей для вас. паперова версткаВони зазвичай використовуються для подачі тортів і тістечок. Вони елегантні, як мережива, але при цьому дуже недорого.

Вироби з паперових серветок
  1. Відповідні серветки виглядають дуже стильно на упаковках. Декоратори часто використовують в останні роки. Подарунок через елегантність і простоту мережива підкладок. 94215659

2. А також з такими серветками можна прикрасити паперові пакети з солодощами для дітей, дорослих гостей або влаштувати весілля Бонбон'є аналогічно. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

3. І це одна з тих ідей, які я особисто впровадив за допомогою паперових ажурних серветок всього за 2 години. Як ви можете побачити, можна прикрасити абажур з серветками! Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

4. Ще одним способом використання мережива кондитерських підкладок є оформлення звичайних банок з ними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

5. Чудова ідея підготуватися до Нового року! Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

6. Перш за все, тісто мережива серветки нагадують паперові сніжинки, які кожен, ймовірно, подається в дитинстві до новорічних свят. Так з їх допомогою можна оригінально оформити інтер'єр або вікно в приміщенні, поєднуючи викрійки різних діаметрів. Це буде красиво, якщо ви зробите дерево з них.

Це гарна ідея для створення красивої сніжинки.

7. З ажурних паперових серветок є мерехтіння світлих гірлянд, які можна повісити в ресторані або в домашніх умовах для відпочинку. І найголовніше, що таке гірлянда досить просто, ви обов'язково справляєте, навіть якщо ви ніколи не прикрасили нічого до. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

Це красива ідея, якщо ви приймаєте лампу. Кожна лампочка запускається через центр серветки. Світло буде розсіювати красиво. Головне - взяти неопалюючі лампи, інакше ця ідея може бути пожежною небезпекою!

8. А також така серветка можна використовувати як мішок-декоратор. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

9. Або зробити милий овець. Я зроблю один на Новий рік, щоб повісити його на дерево. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

10. Якщо у вас є делікатне ажурне весілля - сміливо використовуйте цей кондитерський папір в оформленні. Подарує чарівний погляд на запрошення. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

І кожен гість зможе отримати дизайнерську листівку в стилі Вашого свята.

Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон! р.

11. Така краса може бути створена з повітряною куля, клей ПВА, 20 ажурних серветок і натхненням. Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!

Редакційна колегія
Я також пропоную вам рецепт дуже смачного і низькокалорійного морквого торта, що моя родина любить. Така делікація стане важливою причиною придбання паперових ажурних серветок як субстрату для десерту, так і як матеріал для творчості.

Серветки паперові серветки Зараз можна знайти в супермаркетах - в департаменті, де продають все на свята, в магазинах з хлібопекарськими стравами і в спеціальних магазинах для кондитерських виробів. Вони приходять в різні форми, діаметри, кольори і досить недорогі.

З'єднання фантазії і натхнення ви можете зробити багато красивих ремесел, які прикрасить ваш будинок і додадуть йому затишок.

Чи подобається вам статтю? Дізнайся з друзями, вони обов'язково навчать щось корисне.