16
Як виїхати з орхідеї безглуздо
Орхідея - мій улюблений квітка. 3 роки тому я зрозумів, що я хотів зібрати колекцію цих красунь у вітальні на підвіконні.
Зараз у мене є 11 з них і всі вони цвітуть! Але рік назад речі були дуже різними...
р.
Хто вирощує орхідеї в домашніх умовах має проблему. свінгери І з'єднання листя. До недавнього часу я втратив 4 орхідеї. Вирощування красивого, здорового і регулярного цвітіння орхідеї досить складно. Ця тропічна рослина вимагає дбайливого ставлення.
З серйозними порушеннями технології вирощування орхідей може захворіти, втратити листя і частину кореневої системи. Hypothermia, проект, перегрів, надмірно рясне поливання, прямий сонячне світло або, навпаки, сильний димінг може призвести до смерті рослини.
Але що якщо ви намагаєтеся дотримуватися всіх правил догляду, і все ще помітили, що горщик з ...
Мій сусід, який колись прийшов, щоб відвідати мене за чай після вивчення моєї проблеми, сказав мені секрет, що зараз орхідеї навіть цвітуть! Тому що мій орхідеї мій гордість.
Редакція "Сайт" Я підготував простий, але дуже ефективний метод для вас. Як відреанімати орхідеї За допомогою листя і смерті коренів. Найдовший шлях!
Орхідея реанімація
Цей відео показує, як ви можете змінити свій улюблений горщик без різання висушених листя.
про:blank
Редакційна колегія
Також для вас ми підготували секрети орхідеї: як перетворити 1 рослину в 100. Ті, хто вже спробував цей метод, не можуть помилуватися красою орхідей в їх будинку.
Поділіться цими чудовими речами. Орхідея реанімація Поради з коханими і знайомими! І я був дуже щасливим, якщо ви будете поділитися з нами в коментарях про ваш досвід догляду за цим чарівним горщиком.
Зараз у мене є 11 з них і всі вони цвітуть! Але рік назад речі були дуже різними...
р.
Хто вирощує орхідеї в домашніх умовах має проблему. свінгери І з'єднання листя. До недавнього часу я втратив 4 орхідеї. Вирощування красивого, здорового і регулярного цвітіння орхідеї досить складно. Ця тропічна рослина вимагає дбайливого ставлення.
З серйозними порушеннями технології вирощування орхідей може захворіти, втратити листя і частину кореневої системи. Hypothermia, проект, перегрів, надмірно рясне поливання, прямий сонячне світло або, навпаки, сильний димінг може призвести до смерті рослини.
Але що якщо ви намагаєтеся дотримуватися всіх правил догляду, і все ще помітили, що горщик з ...
Мій сусід, який колись прийшов, щоб відвідати мене за чай після вивчення моєї проблеми, сказав мені секрет, що зараз орхідеї навіть цвітуть! Тому що мій орхідеї мій гордість.
Редакція "Сайт" Я підготував простий, але дуже ефективний метод для вас. Як відреанімати орхідеї За допомогою листя і смерті коренів. Найдовший шлях!
Орхідея реанімація
- Для визначення стану коренів ретельно породжують рослину в різних напрямках. Якщо квітка сидить щільно в підкладці, коренева система злегка зневоджена внаслідок недостатнього поливу і час його відродження. Для цього видаліть горщик з вікна і залиште його наодинці сорок хвилин. Потім поставте в ємність з водою протягом години (температуру води повинна бути 30-40 градусів Цельсієм).
Цього разу буде достатньо для коренів, які будуть насичені вологою і стають більш еластичними.
- За допомогою душа повністю зливають рослину теплою водою, уникаючи вологи на квітковому заводі. Зачекайте 20 хвилин для зливу зайвої води. Після використання серветки висихати пазух листя і серцевину стебла. Поставте горщик в добре освітлене місце і переконайтеся, що температура не нижче 18-25 градусів Цельсій.
- Якщо під час переїзду рослини ви відчували, що квітка слабка в горщику і висить її з горщика для визначення стану кореневої системи. Коріння, які мають тріщини на підставі або вже повинні бути видалені. У той же час не доторкнувшись ззаду, природа подбає про їх видалення.
Для позбавлення від захворюваних коренів необхідно дезінфікувати ножиці антисептичним і після повного видалення сухої частини.
- Після цього необхідно обробити скибочки активованим вугіллям. Для цього подрібнювача в сотейник 2 всмоктують таблетки.
- Потім рослину необхідно помістити на кори так, щоб ранні загостри. Рослина, яка знаходиться в стадії росту, буде сама побудувати її відсутню кореневу систему.
- Листи реанімованої рослини слід протерти розчином сукцинової кислоти, раз на 10 діб.
Цей відео показує, як ви можете змінити свій улюблений горщик без різання висушених листя.
про:blank
Редакційна колегія
Також для вас ми підготували секрети орхідеї: як перетворити 1 рослину в 100. Ті, хто вже спробував цей метод, не можуть помилуватися красою орхідей в їх будинку.
Поділіться цими чудовими речами. Орхідея реанімація Поради з коханими і знайомими! І я був дуже щасливим, якщо ви будете поділитися з нами в коментарях про ваш досвід догляду за цим чарівним горщиком.
Як можна збільшити навіть найменший сад або «пуш» простір крихітного приміщення.
Це як можна використовувати паперові ажурні серветки, виготовлені з тортів і кексів. No. 11 – як мій сон!