Як виїхати з орхідеї безглуздо

Орхідея - мій улюблений квітка. 3 роки тому я зрозумів, що я хотів зібрати колекцію цих красунь у вітальні на підвіконні.

Зараз у мене є 11 з них і всі вони цвітуть! Але рік назад речі були дуже різними...

р.

Хто вирощує орхідеї в домашніх умовах має проблему. свінгери І з'єднання листя. До недавнього часу я втратив 4 орхідеї. Вирощування красивого, здорового і регулярного цвітіння орхідеї досить складно. Ця тропічна рослина вимагає дбайливого ставлення.

З серйозними порушеннями технології вирощування орхідей може захворіти, втратити листя і частину кореневої системи. Hypothermia, проект, перегрів, надмірно рясне поливання, прямий сонячне світло або, навпаки, сильний димінг може призвести до смерті рослини.

Але що якщо ви намагаєтеся дотримуватися всіх правил догляду, і все ще помітили, що горщик з ...

Мій сусід, який колись прийшов, щоб відвідати мене за чай після вивчення моєї проблеми, сказав мені секрет, що зараз орхідеї навіть цвітуть! Тому що мій орхідеї мій гордість.

Редакція "Сайт" Я підготував простий, але дуже ефективний метод для вас. Як відреанімати орхідеї За допомогою листя і смерті коренів. Найдовший шлях!

Орхідея реанімація

1. Для визначення стану коренів ретельно породжують рослину в різних напрямках. Якщо квітка сидить щільно в підкладці, коренева система злегка зневоджена внаслідок недостатнього поливу і час його відродження. Для цього видаліть горщик з вікна і залиште його наодинці сорок хвилин. Потім поставте в ємність з водою протягом години (температуру води повинна бути 30-40 градусів Цельсієм).

Цього разу буде достатньо для коренів, які будуть насичені вологою і стають більш еластичними.

2. За допомогою душа повністю зливають рослину теплою водою, уникаючи вологи на квітковому заводі. Зачекайте 20 хвилин для зливу зайвої води. Після використання серветки висихати пазух листя і серцевину стебла. Поставте горщик в добре освітлене місце і переконайтеся, що температура не нижче 18-25 градусів Цельсій.

3. Якщо під час переїзду рослини ви відчували, що квітка слабка в горщику і висить її з горщика для визначення стану кореневої системи. Коріння, які мають тріщини на підставі або вже повинні бути видалені. У той же час не доторкнувшись ззаду, природа подбає про їх видалення.

Для позбавлення від захворюваних коренів необхідно дезінфікувати ножиці антисептичним і після повного видалення сухої частини.

4. Після цього необхідно обробити скибочки активованим вугіллям. Для цього подрібнювача в сотейник 2 всмоктують таблетки.

5. Потім рослину необхідно помістити на кори так, щоб ранні загостри. Рослина, яка знаходиться в стадії росту, буде сама побудувати її відсутню кореневу систему.

6. Листи реанімованої рослини слід протерти розчином сукцинової кислоти, раз на 10 діб.

Цей відео показує, як ви можете змінити свій улюблений горщик без різання висушених листя.

про:blank

Редакційна колегія
Також для вас ми підготували секрети орхідеї: як перетворити 1 рослину в 100. Ті, хто вже спробував цей метод, не можуть помилуватися красою орхідей в їх будинку.

Поділіться цими чудовими речами. Орхідея реанімація Поради з коханими і знайомими! І я був дуже щасливим, якщо ви будете поділитися з нами в коментарях про ваш досвід догляду за цим чарівним горщиком.