Горіхові вироби

Два місяці залишають перед Новим роком, що означає, що це час, щоб поступово підготуватися до найяскравіших і довгоочікуваних свят.

Я дуже люблю волоські горіхи, бо вони неймовірно здорові і дуже смачні. Але останнім часом на рекомендацію мого друга Олени я почав використовувати не тільки плоди горіха, але і оболонки. Отримання правої суми горіх і оболонкаЯ вирішив цього року прийняти новий підхід до підготовки квартири до свята. Завжди приємно оточити речі, зроблені своїми руками.

І дуже класно підключати дітей до такого бесіду, вони обов'язково порадують розважальні роботи разом з батьками.

Редакція волоського горіха "Сайт" У мене є 17 різдвяних ідей для вас. декорй Гарантований привіт під час свят!

1. Я бачив цей декор в Олени, коли я побував в минулому році. Всередині ці незвичайні горіхи приховані маленькі сюрпризи з прогнозами на Новий рік. Дуже цікаво і незвично. Для таких виробів потрібно оболонки з горіхів і лляної тканини або сумки з принтами, виготовленими з штампами. Якщо ви не маєте готових штампів, вони можуть бути виготовлені з епоху (керамічна гума).

На поверхні тирси можна вирізати, наприклад, сніжинку, потім занурити її в чорнило - і ось домашній штамп готовий.

2. Незабаром кожен буде покупками для різдвяних іграшок, і я рекомендую вам бути більш оригінальним цього року і зробити цей вид стильного оформлення ялинки. Р

3. Цікаво. дерево-іграшки волоський горіх.

4. Це те, як ви можете перетворити половину горіхової оболонки в незвичайну ялинку іграшка.

5. р.

6. Я люблю цей різдвяний вінок з горіхів! Стильне оформлення, це не так?

7. Для створення цієї чарівної мініатюрної краси вам знадобиться пластик, декоративні мощі, акрилові фарби і, звичайно, великий горіх.

8. Вентилятори гачком оцінять цю ідею різдвяних іграшок.

9. р.

10. Свічки в лавках Незвичайна і красива прикраса, яка дозволить створити затишок і красу в домашніх умовах.

11. Просто подивіться, що чудові тварини можуть бути створені з оболонок! Вашим дітям сподобається така творчість.

Порада Для тих, хто любить фісташки, ми підготували 10 яскравих прикладів застосування фісташкових оболонок для домашнього декору. Я впевнений, що ви будете любити процес і результат.

Як видно, Кошик Можна використовувати в ручної роботи. Дуже оригінальний і практичний декор для новорічних свят і декораційних кімнат. Крім того, навіть діти можуть зробити вироби з натурального матеріалу.

Не забудьте поділитися цікавими ідеями з друзями. І якщо ви вже маєте досвід створення такого декору, я буду раді, якщо ви поділитеся фотографіями з нами.