Ми платимо за мобільні гроші, поки не дізналися про це.

Чи можна ви уявити своє життя без інтернету? Я не думаю. Робота, соціальна мережа, смішні відео – все це невід’ємна частина нашого звичайного дня. Просто сервіс. SIM-карти з необмеженим Інтернетом Дуже дорогі.

Редакція "Сайт" Я вирішив вивчити інтернет і дізнатися, як отримати вільний трафік для мого телефону. Дивитися те, що сталося.

Наші пошуки зробили результат, ми знайшли спосіб, який отримав велику популярність серед активних користувачів Інтернету. Давайте подивимося, як це працює і якщо він працює на всіх.

Щоб зняти цей трюк, все, що вам потрібно, це SIM-карта, ніж і чорний маркер. Раніше це було простіше зробити, але стільникові оператори дізналися про цей метод і зробили спеціальне покриття на нові SIM-карти. Але це не проблема, що нам потрібен ніж.

За даними народних майстрів, на SIM-картах є спеціальний контакт, який відповідає за баланс. Ми працюємо з ним. Захисний шар, який охоплює SIM-карту, дуже тонкий, і досить просто розбити його ножем. Якщо контакт блискучий, робота виконана.

Вам потрібна маркер. Візьміть і ретельно пофарбуйте цей контакт повністю. Тепер телефон, як правило, перестає розпізнати цю частину SIM-карти, і ви отримаєте доступ до безкоштовного інтернету. Ну, дива трапляються.

Це просто важко вірити, що це правда, тому що насправді немає контакту в SIM-карті, яка буде відповідальна за баланс телефону. Є модулі з різними кресленнями контактної платформи, але стандарт надає 8 контактів, які знаходяться в більшості SIM-карт. Кількість часто знижується до 6.

Контакти:
C1 - продукти харчування;
C2 - контакт управління картами;
C3 = частота годинника;
C5 - Загальний ("ланд")
C6 - напруга програмування, яка використовується при записі інформації про послугу;
C7 - ряд послідовних інтерфейсів I/O.

Автори численних відео пропонують ескізи C6 контактів. Ми впевнені, що це допоможе.

Цей відео допоможе вам освоїти “магнітний лайфхак” для безкоштовного інтернету.

про:blank

Ось чому не варто робити.

про:blank

Телефон життя хакі Вони часто дуже корисні і дійсно працюють. Майже все, але це. Ми не рекомендуємо реалізувати цей метод в житті, оскільки він може зіпсувати вашу SIM-карту. Але якщо ви вирішили експериментувати, поділитися своїми результатами з нами!

Не забудьте поділитися цією статтю з друзями!