18
Як зробити нагрів Радіатор Красивий
Погода Я занурюсь до мого сусіда, щоб запозичити лавровий лист для супу, і в результаті я залишився з нею, щоб пити чай і торт. Коли вона і я переїхав з кухні до вітальні, я був просто дивився на її чергуванні. Хто б подумав, що акумулятори стануть родзинкою кімнати? Неможливе захоплення очей.
Влітку Альбіна мала косметичний ремонт, але не було грошей на новий радіатор. акумулятор Вони виглядали дуже поганими, вони були Але що я бачив в моєму сусідському будинку вчора загибель!
Декор акумулятора Є цікавий і досить простий варіант, щоб зробити радіатор красивим. Це акумуляторй І ось вам не потрібно талантів – вам просто потрібна точність і правильний вибір матеріалів.
Сучасні творчі люди можуть перетворювати навіть найрізноманітніші і нерозмітні речі в красивій і оригінальній інтер'єрі доповнення своїми золотистими ручками.
Редакція "Сайт" готовий до вас простий і доступний майстер-клас про те, як перетворити нагрівальний акумулятор в стильний арт-об'єкт для будинку за допомогою декоулінгй
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Ви можете використовувати рисовий папір замість. серветкиПотрібно лише верхній шар. Ми підготували для вас невеликий вибір ідей для натхнення.
Редакційна консультація І я також пропоную вам ознайомитися з цікавими ідеями декупажу меблів з шторами і фарбою спрею. Стиль ретро тепер в моді, тому це рішення допоможе вам оновити меблі в домашніх умовах або в країні, надати йому елегантний вигляд.
Просто подивіться, як красиві, незвичайні і елегантні радіатори опалення стали після нанесення техніки декупажу. Квартира навіть дивиться більше задоволення. Баттерії в новому вазі виглядають ефектно і водночас створюють комфорт. Ви можете прикрасити інші старі речі у вашому будинку.
Побачити цю цікаву ідею з друзями, вони будуть вдячні за неї.
Влітку Альбіна мала косметичний ремонт, але не було грошей на новий радіатор. акумулятор Вони виглядали дуже поганими, вони були Але що я бачив в моєму сусідському будинку вчора загибель!
Декор акумулятора Є цікавий і досить простий варіант, щоб зробити радіатор красивим. Це акумуляторй І ось вам не потрібно талантів – вам просто потрібна точність і правильний вибір матеріалів.
Сучасні творчі люди можуть перетворювати навіть найрізноманітніші і нерозмітні речі в красивій і оригінальній інтер'єрі доповнення своїми золотистими ручками.
Редакція "Сайт" готовий до вас простий і доступний майстер-клас про те, як перетворити нагрівальний акумулятор в стильний арт-об'єкт для будинку за допомогою декоулінгй
Вам потрібно.
- пісочниця
- матовий
- Рис-папер/патерн
- ПВА клей
- кицька
- фарба
- термостійкий
Прогрес роботи
- З миючими засобами, промийте акумулятор. Потім беремо наждачний папір і видаліть всі грубі місця. Батарея повинна бути повністю гладкою. Вимийте акумулятор знову з миючим засобом і висушіть рушником. (Р)
- Приготувати серветку з зображенням вам подобається. Краще придбати великі серветки так, щоб образ не був закінчений, так як буває, що для всієї довжини акумулятора не вистачає серветок.
- Для приготування акумулятора для декупажу необхідно нанести білу фарбу до неї. Зверніть увагу, що фарба висихає не менше дня! Після висушування фарби можна приклеїти малюнок. Попередньо вирізати серветку так, щоб кожен розділ акумулятора має свою частину візерунка. Покладіть клей ПВА на серветці смужки.
- Згладити картину пензлем, потім нанести клеєм на ті частини акумулятора, для яких не було достатньо серветок.
- Щоб переконатися, що робота зберігає свій оригінальний зовнішній вигляд протягом тривалого часу, виріжте його з термостійким лаком на два шари.
Ви можете використовувати рисовий папір замість. серветкиПотрібно лише верхній шар. Ми підготували для вас невеликий вибір ідей для натхнення.
-
-
- р.
-
-
-
-
-
Редакційна консультація І я також пропоную вам ознайомитися з цікавими ідеями декупажу меблів з шторами і фарбою спрею. Стиль ретро тепер в моді, тому це рішення допоможе вам оновити меблі в домашніх умовах або в країні, надати йому елегантний вигляд.
Просто подивіться, як красиві, незвичайні і елегантні радіатори опалення стали після нанесення техніки декупажу. Квартира навіть дивиться більше задоволення. Баттерії в новому вазі виглядають ефектно і водночас створюють комфорт. Ви можете прикрасити інші старі речі у вашому будинку.
Побачити цю цікаву ідею з друзями, вони будуть вдячні за неї.