Які книги кладуть свої думки

Я не можу уявити своє життя без книг. Я пам'ятаю читання Дон Кісот, маленький князь і острів скарб кілька разів як дитина. Тепер, на жаль, не часто користуйтеся читанням. Сучасний ритм життя не казка! Проводиться робота, побутові хори та щоденне життя. Жінки забувають про своє справжнє призначення, бігти до роботи, пізнають. Час дуже короткий.

(доб. 3)

ДепозитФотогалерея

Які книги варто читати Ми підготували список, що містить найкращі Книги психології, які варто читатий Вони допоможуть розкрити свій внутрішній потенціал, відновити гармонію душі і тіла.

1. Робін Норвуд, «Жінки, які люблять занадто багато»
    Книга присвячена феномену залежності відносин. Не менш небезпечний алкоголь або наркоманія. Я рекомендую читати всіх, хто втратив самооцінку і втратив свої стосунки з чоловіками.
    615080р.

2. Берт Еллідер, Замовлення любові
    Книга про сімейну терапія та кризу зв’язків. Інформація надається у вигляді записів з семінарів. Проведено автору, відомий психотерапевт. Ви можете знайти рішення для свого життя.

3. Джон Сірий, Чоловіки з Марса, Жінки з Венери
    Легендарна книга, світовий психологічний естселер. Це допоможе зрозуміти різницю між чоловіками і жінками. Чоловіки мають прямий вигляд світу. Комунікація для них - передача інформації. Для жінок все відрізняється, ви хочете дізнатися, як - читати книгу!

4. Clarissa Pincola Estes, Робота з вовками
    Клеріс Естерс навчає та практикує психоаналіз протягом двадцяти років. Презентація книги розповість про жіночу, її мудрість та надзвичайну силу. Допомагає знайти архетип «дикої жінки» і вміло використовувати його в сучасному світі. Тексти пісень, а це означає: Текст є дещо складним, повний психологічних умов та аналітики.

5. Louise Hay, "Воман Потужність"
    Louise Hay - жінка, яка вилікувала себе раком з силою свого розуму. Автор ділиться порадами про те, як позбутися від істинних жіночих стереотипів і комплексів за допомогою позитивного мислення. Книга, яку я хочу читати багато разів. Він повинен бути в кожному домі, після чого спокій і гармонія буде жити назавжди в серці.

6. Ольга Валяєва «Особливості жінки»
    Книга допоможе вам отримати силу і навчитися приймати свої емоції, досягати гармонії і миру. Поповнення запасів жіночої енергії в сучасному світі допоможе 85 порад автора.
    р.

7. Dale Carnegie, Як зупинити голодування і почати жити
    Це не просто книга, це довідник «зростання з попелиці». Справжнє джерело спокою і балансом. Книга навчить вас спокійно дихати, допомогти вам знайти вихід у складних ситуаціях і підтримувати задоволення.

8. Роберт Кіосакі, Багатий тато, Поор Дад
    Обов'язково прочитайте цю книгу. Не зникне з полиць, вважається першим в світі рейтингом літератури про бізнес. Це простий і доступний. Реальний посібник для дій! Що таке гроші, як це зробити для себе - все це автор розповідає докладно і показує приклади його особистого життя.
    , Україна

9. Карен Приор, Не вирощувати собаку
    Немає часу для цієї книги. У своєрідній формі розповідає про те, що відносини з людьми люблять тренувальні тварини. Стиль написання провокативний. Хоча в книзі ви можете знайти багато порад щодо побудови відносин з людьми.

10. Алан і Барбара Соус, "Body Language"
    Ви, ймовірно, бачили серію Теорія Лі. Ця книга є практичним посібником. Дізнайтеся, як читати думки та використовувати мову входу.

11. Сигмунд Фрейд, Нариси з психології сексуальності
    Добре написано. Для людей, які хочуть зрозуміти істинне походження комплексів і статевих відхилень. Читання зачаровує, хоча деякі думки суперечать загальноприйнятим нормам моральності. Можливо, це те, чому люди так не хочуть прийняти їх.

Це найкращий. Книги, які кожен повинен прочитатий Ви назавжди зміните свій погляд на світ і станете кращою людиною.

Розкажіть своїх друзів про цей список, ймовірно, багато хто хоче зрозуміти себе.