Що робити з сировини на Новий рік

Минулого тижня я пішов на бізнес-туру в Білорусь, але залишився не в готелі, як більшість моїх колег, але в довгостроковому другі Катерини. Катя проживала і працювала в Італії протягом тривалого часу, а рік тому повернулася додому до рідного Мінська.

Але любов італійської кухні буде назавжди. Ажурирано!

Під час відвідування Катя, Я спробував величезну кількість макаронних страв. Але я ніколи не думав, що макарони не тільки їсти, але і створити ювелірні вироби для майбутнього свята.

Дуже скоро в кожному будинку будуть запалені життєрадісні вогні на новорічних деревах, поперті всілякими іграшками.

Висока якість Різдвяні іграшки досить дорогі, а за допомогою них не завжди можна домогтися красивого і оригінального декору в домашніх умовах. Але через нашу улюблену пасту, зовнішній вигляд якої відрізняється різноманітністю форм, можна створити справжні різдвяні шедеври.

Редакція "Сайт" У мене є 19 ідей для вас. Макароній Я знаю, як оформити ялинку в цьому році, щоб здивувати всіх гостей!

1. Все, що вам потрібно, є локшина у вигляді луків, паєток, яскрава стрічка, клейовий пістолет і якийсь вільний час. І можна також з'єднати ці блискучі роги-банти з красивою ниткою і отримати різдвяну гірлянду, яка буде виглядати чудово на ялинці.

Габаритний зображення

2. І це ідея макароні Різдвяна ялинка дійсно зачаровує мене. Я обов'язково спробуйте це зробити для нового року.

3. Такі сніжинки для дерева не складно обійтися. Вам необхідно залити улюблену пасту на столі, викласти гарну сніжинку з них і приклеїти її разом. Клей необхідно починати строго з центру, поступово вирощуючи з променями. Переміщення з центру ви точно побачите симетрію фігури.

Щоб надати іграшки золотистий блиск, потрібно взяти каню золотої фарби і ретельно обприскати виріб, попередньо заклавши сніжинку на газетному аркуші або плівку (як і не засипати поверхню столу).

4. Ідея ідеї пастушка вінок Також заслуговує на увагу. Для цього потрібно порізати картонне коло, вклеїти її рогами, фарбувати і прикрасити паєтками, намистинами, стрічками. Внутрішня і зовнішня кромка вінківської основи можна обклеїти гофрованим папером (див. розпис).

5. Для створення такої незвичайної курки потрібно: 2 великі оболонки, 2 розбиті деталі (для курячих крил), 1 пасти лука, рожевий пластилін, 2 намистини, жовтий гуаш, щітка, клей і нитка.

6. Ця ідея просто зачаровує мене! Спочатку потрібно розкачати кульку пластиліну - це буде голова. Потім потрібно вибрати форму пасти, яка буде відповідати ручки, плаття, пасма волосся і крила майбутнього ангела.

Між ними частини пасти можна закріпити або пластиком або клеєм. Зверніть увагу: Макароні ангел своїми руками Ви можете зробити речі по-різному. Все залежить від наявного типу пасти і фантазії.

7. І це простий покроковий майстер-клас про те, як зробити стильну ялинку іграшка в формі зірки в 7 хвилинах.

8. 3250Р. 3700Р.

9. Це різновид макаронної риби я бачив на мій друг в Мінську. Ця іграшка виглядає чудово!

10. Хто бажав зробити різнокольорову прикрашену ялинку, він спочатку доведеться прикрасити пасту гуаш, а коли вони висихають - збирають їх на стрічку. Просто дайте свою фантазію дикою і ви будете здивовані на свої можливості. І варто приваблювати дітей до такої діяльності, вони обов'язково будуть радувати таким бесідом.

11. Ще одна цікава варіація виготовлення ялинкової іграшки у вигляді ангела з макаронів. Це чарівне рішення, це не так?

Ми підготували для вас 15 корисних новорічних хитрощів, які допоможуть вам легко пережити зимові канікули, а також додати трохи комфорту до домашньої атмосфери.

Як ви бачите, Різдвяні іграшки можна зробити з будь-якого, головне - уява! Новорічні прикраси, зроблені своїми руками, не тільки економія грошей, але і приємне проведення часу, тому що можна зробити їх разом з дітьми. Крім того, своїми руками можна створити дуже РіздвоВ магазинах немає аналогів.

Яка ідея? Поділіться своїми друзями, вони обов'язково оцінять таку творчість.