13
Що робити з сировини на Новий рік
Минулого тижня я пішов на бізнес-туру в Білорусь, але залишився не в готелі, як більшість моїх колег, але в довгостроковому другі Катерини. Катя проживала і працювала в Італії протягом тривалого часу, а рік тому повернулася додому до рідного Мінська.
Але любов італійської кухні буде назавжди. Ажурирано!
Під час відвідування Катя, Я спробував величезну кількість макаронних страв. Але я ніколи не думав, що макарони не тільки їсти, але і створити ювелірні вироби для майбутнього свята.
Дуже скоро в кожному будинку будуть запалені життєрадісні вогні на новорічних деревах, поперті всілякими іграшками.
Висока якість Різдвяні іграшки досить дорогі, а за допомогою них не завжди можна домогтися красивого і оригінального декору в домашніх умовах. Але через нашу улюблену пасту, зовнішній вигляд якої відрізняється різноманітністю форм, можна створити справжні різдвяні шедеври.
Редакція "Сайт" У мене є 19 ідей для вас. Макароній Я знаю, як оформити ялинку в цьому році, щоб здивувати всіх гостей!
Ми підготували для вас 15 корисних новорічних хитрощів, які допоможуть вам легко пережити зимові канікули, а також додати трохи комфорту до домашньої атмосфери.
Як ви бачите, Різдвяні іграшки можна зробити з будь-якого, головне - уява! Новорічні прикраси, зроблені своїми руками, не тільки економія грошей, але і приємне проведення часу, тому що можна зробити їх разом з дітьми. Крім того, своїми руками можна створити дуже РіздвоВ магазинах немає аналогів.
Яка ідея? Поділіться своїми друзями, вони обов'язково оцінять таку творчість.
Але любов італійської кухні буде назавжди. Ажурирано!
Під час відвідування Катя, Я спробував величезну кількість макаронних страв. Але я ніколи не думав, що макарони не тільки їсти, але і створити ювелірні вироби для майбутнього свята.
Дуже скоро в кожному будинку будуть запалені життєрадісні вогні на новорічних деревах, поперті всілякими іграшками.
Висока якість Різдвяні іграшки досить дорогі, а за допомогою них не завжди можна домогтися красивого і оригінального декору в домашніх умовах. Але через нашу улюблену пасту, зовнішній вигляд якої відрізняється різноманітністю форм, можна створити справжні різдвяні шедеври.
Редакція "Сайт" У мене є 19 ідей для вас. Макароній Я знаю, як оформити ялинку в цьому році, щоб здивувати всіх гостей!
- Все, що вам потрібно, є локшина у вигляді луків, паєток, яскрава стрічка, клейовий пістолет і якийсь вільний час. І можна також з'єднати ці блискучі роги-банти з красивою ниткою і отримати різдвяну гірлянду, яка буде виглядати чудово на ялинці.
Габаритний зображення -
- І це ідея макароні Різдвяна ялинка дійсно зачаровує мене. Я обов'язково спробуйте це зробити для нового року.
-
- Такі сніжинки для дерева не складно обійтися. Вам необхідно залити улюблену пасту на столі, викласти гарну сніжинку з них і приклеїти її разом. Клей необхідно починати строго з центру, поступово вирощуючи з променями. Переміщення з центру ви точно побачите симетрію фігури.
Щоб надати іграшки золотистий блиск, потрібно взяти каню золотої фарби і ретельно обприскати виріб, попередньо заклавши сніжинку на газетному аркуші або плівку (як і не засипати поверхню столу).
-
- Ідея ідеї пастушка вінок Також заслуговує на увагу. Для цього потрібно порізати картонне коло, вклеїти її рогами, фарбувати і прикрасити паєтками, намистинами, стрічками. Внутрішня і зовнішня кромка вінківської основи можна обклеїти гофрованим папером (див. розпис).
-
- Для створення такої незвичайної курки потрібно: 2 великі оболонки, 2 розбиті деталі (для курячих крил), 1 пасти лука, рожевий пластилін, 2 намистини, жовтий гуаш, щітка, клей і нитка.
-
- Ця ідея просто зачаровує мене! Спочатку потрібно розкачати кульку пластиліну - це буде голова. Потім потрібно вибрати форму пасти, яка буде відповідати ручки, плаття, пасма волосся і крила майбутнього ангела.
Між ними частини пасти можна закріпити або пластиком або клеєм. Зверніть увагу: Макароні ангел своїми руками Ви можете зробити речі по-різному. Все залежить від наявного типу пасти і фантазії.
-
- І це простий покроковий майстер-клас про те, як зробити стильну ялинку іграшка в формі зірки в 7 хвилинах.
- 3250Р. 3700Р.
- Це різновид макаронної риби я бачив на мій друг в Мінську. Ця іграшка виглядає чудово!
-
- Хто бажав зробити різнокольорову прикрашену ялинку, він спочатку доведеться прикрасити пасту гуаш, а коли вони висихають - збирають їх на стрічку. Просто дайте свою фантазію дикою і ви будете здивовані на свої можливості. І варто приваблювати дітей до такої діяльності, вони обов'язково будуть радувати таким бесідом.
-
- Ще одна цікава варіація виготовлення ялинкової іграшки у вигляді ангела з макаронів. Це чарівне рішення, це не так?
Ми підготували для вас 15 корисних новорічних хитрощів, які допоможуть вам легко пережити зимові канікули, а також додати трохи комфорту до домашньої атмосфери.
Як ви бачите, Різдвяні іграшки можна зробити з будь-якого, головне - уява! Новорічні прикраси, зроблені своїми руками, не тільки економія грошей, але і приємне проведення часу, тому що можна зробити їх разом з дітьми. Крім того, своїми руками можна створити дуже РіздвоВ магазинах немає аналогів.
Яка ідея? Поділіться своїми друзями, вони обов'язково оцінять таку творчість.
Як зробити декупаж на скляних каналах
Занепад населення планети... Шокінг Правда: Як ми вбивали і заробили